Ano teď jsme se rozhodli, že se přikláníme k uspání. Uvidíme co mi řekne vet, ale holčičky zlaté asi jo😭.
Dája a děkuji.
Ano teď jsme se rozhodli, že se přikláníme k uspání. Uvidíme co mi řekne vet, ale holčičky zlaté asi jo😭.
Dája a děkuji.
Holčičky zlaté máte pravdu. Už sem si i slzu pustila s myšlenkou na uspání se u nás už začíná uvažovat. Ještě uvidíme co nám na to řekne vet.
Batuly momentálně nebere žádné léky, vitamíny jsme dobrali a léky co mu nedělali dobře jsem vysadily.
Dája
Vzácná chvíle😭.
Než jsem vložila, napsala a odeslala, znova se zvedl a dělá kolečko.
Dája
Dobré ránko 🙏,
musím napsat další postřeh u Batynka, začalo období žravosti a většího neklidu. Opravdu jí neskutečně rychle, chamtivě až nenasytně. Běháni se zhoršuje, venku nic absolutně nic ho nezajímá jen jakmile vidí že jdem směr domu začne tahat jak stanoví 🐕. Nepomůže žádné zklidňování, chlácholení, prostě jde hlavou proti zdi obrazně.
Už nám nepomáhá ani ho zabalit, chce jen chodit a chodit a chodit. Až sám se unaví, pak teprve Vám dovolí ho vzít a uložit .
Jeho žravost je až nepříčetnost, i když už nemá zuby ( protikus) tak jí neskutečné až hlavě, nepomůže ani miska proti hltani. Pití nepřitečně vody vyměnil za žravost. Je neskutečně hubení, velký úbytek na váze, všechny kostí vylizaji. Když mu nedovolím chodit dokáže plakát ( teď to ukazuje a šlape)
Jsem ve fázi, že jdu příští týden znova k vet a poprosím jestli by nemohl nasadit Batynkovy nějaké léky na uklidnění. Manžel se snaží mi pomáhat, ale neumí to s Batynkem jak já 🤫. Prostě je moje zlatíčko a musí já sním komunikovat.
BODLINKO a KOMETO a FIKOVNICE prosím je nějaká pomoc léčivém?
Děkuji Dája🙏
Dobrý večer,
ano i já ze zdravotních problémů musela kastrovat 2xpesy a 1xfenka. Srst hruza, povaha , žádna změna . Na chemickou kastraci mi vet řekl, že nedoporučuje ničí to jatru a atd….. si už nepamatuji. Já mám veta s přesvědčením alternativní léčba, nerad dává antibiotika.
Dája
Aha!!!😁
Já nemám ani X- Facebook 🤫 já se všemu vyhýbam.
assil:Ale ten rozhovor není o hubnutí, ale o očkování. Nebo co tam bylo?
Viděla a stihla Anonyme!!!
Nevím assil , ale když jsem klikla na odkaz tak tam nějaký pán ukazuje jak můžete zhubnout a pak prosil ať kliknem na něco. No to já ne, neklikám.
Dája
Tak jsem si v klidu přehrála a dost jsem se pobavila 🤣a proč? Protože při mé výšce 173cm a váze 66kg neřeším hubnutí. Celoživotně jsem hubená i když jsem vyučená kuchařka a vařila jsem , pak jsem byla pekařka ( Hmm takový teploty koláček, rohlík k nezaplacení chuti) . Já prostě tvrdím, že jediná rada nežrat, ale pak je jojo efekt . Jinak příčina je v DNA. Já měla oba rodiče hubené, tak že já jsem celoživotně popelnice v jídle jím hodně a hlavně sladké mňamky 🤫.
Páčko jdu ven ze psama Dája🖐️.
Dobré ránko 😉,
bohužel od anonymu odkazy neotviram, hmmm 😭 škoda, možné že bych se i něco zajímavého dověděla.
Dája
Dobré ránko 😉,
udělejte si svůj web tak jak uznáte za vhodné. Většina se přizpůsobí a po čase přestanou mrmlat. Když se radikálně změnila IF všichni mrmlaly neskutečně dlouho a co se stalo? Nic IF dala vysvětlení proč a zač to udělala, no a my se přizpůsobili a přestaly mrmlat
Jak už tu někdo psal moc nás rozmazluje té . Na upozorňovací obdelníček jsem přišla mrknutím 👁️.
No už jdu ať moc nemrmlám ( nemám na co, mě se vše líbí).
Dája🙋
P.s Chrome jede na 1️⃣, už jsem si i vše přetáhla.
Hlásím, že moje chyby na tabletu a telefonu. Je to ze Seznamu, pokud jsem jela ve Windows a Chrome, chyba tam není. Tak že se omlouvám za obtěžování a děkuji Všem za pomoc😉🙏.
Dája
Bobca:dlouho jsem tu nebyla…to je teda pokec👍.. jen se zeptám..Mají ty odstíny barev “vliv na funkci”?😊Každý máme jiné oči,jiný vkus a chudáci kluci tady dělají nemožné,aby se zavděčili🙃není to jedno?Jsem už asi stará,ale je mi jedno,jestli tam je zvoneček,nebo očičko,fajfka….Jdu si,kam chci jít se kuknout a jsem spokojená😇✅✔️
Jestli vy"XY" nejste moc náročný..❓hm❗mě třeba nevadí,že se znaky nehýbou..je to tak důležité???❓Ale co člověk-to názor…
Dobrý den 😉,
Bobča má naprosto pravdu, “chudák kulíšci”, opravdu nikdo se nemůže zavděčit všem, ale jistě bychom měli my polevit v náročnosti.
Řeší se neustále barvy a pídí barvy a kulíšci oba dva se mohou přetrhnout, ale ne zase někdo chce pídí barvu.
Na místě kluku mě by už je**o. Milí zlatí slevte že svých představ a tak trochu se snažte i vy přizpůsobit.
Dája
raven_kix:Doporučuji raději Chrome, ale cokoliv bude lepší než výrobcův prohlížeč.
No dopadlo to dost blbě, nainstalovala jsem i chrome a jak jsem se nervla vše jsem s tabletu smazala. Kecalo to na mě anglicky a to jsem v keli.
Tak kašlem na to protože by mi prdla cevka a pak bych tahala nohu za sebou .
Dája
Buggyra:Tak uf, Dájo, to jsem ráda, aspoň víme, kde je zakopaný pes. Smajlíky bych být vámi neřešila, to je podružnost (na noťasu sem stejně nejspíš v budoucnu chodit nebudete), hlavní je, že jsme zjistili, že je to opravdu nastavením těch přístrojů.
Nyní bych vám poradila vzít telefon i tablet do prodejny/opravny PC a poprosit tamní pracovníky, aby vám oba stroje vrátili do továrního nastavení, případně provedli aktualizaci softwaru na nejnovější verzi. Ještě uvidíme, co k tomuto nápadu povědí ostatní chytřejší přispěvatelé.
Děkuji za rady, ale dám na meginku, nikomu nic nedám. Víte co než dát na opravu tak koupím radši nové zařízení 🤣.
Zkusim přejít na Firefox, ty vada já pablb na PC jdu na to, 🙏 no to dopadne🥵.
Dája
megi-the-pes:Smajlíky otevřete tak, že vlevo dole vedle mezerníku najdete klávesu se 4 kostičkami, co tvoří jako že okno - klávesa win. A k ní zmáčknete tečku. Okýnkovou podržíte a k tomu máčknete tečku. Zkuste. Měla by vyskočit tabulka s hafo smajly.
Radím telefon a tablet nedávat do továrního nastavení a nedávat nový systém, pokud toto je jediný problém. Protože Dája pak třeba nic nenajde a kdo ví, co se tam poto… když to funguje, tak do toho nevrtej. Teoreticky bych zkusila ukončit všecky aplikace na pozadí… ale zase je hloupost, že to dělá tel. i tablet.
Tady může být problém v prohlížeči, přes který sem D. chodí. V obou může být používaný ten systémový, to jsou většinou ubožáci. Chce to zkusit jiný… bohužel už si nepamatuji, které všecky D. zkoušela…
Meginko zkoušela jsem to na tabletu a tady mi smajle jedou.
Děkuji za pomoc a radu a dám na Vás, nikomu nedám tablet a telefon.
Dája
raven_kix:Když jste psala, že máte notebook schovaný, tak po jaké době jste ho vyndala? 🙂 Smajlíky jsou ovlivněny samotným systémem. Jaký máte na notebooku Windows? Nejsou to ještě Windows XP? 🙂
V notasu mám windows 7 ,ještě jsem konzultovala s největším odborníkem🤣 mojim manželem a bylo mi řečeno že mám přejít na firefdox. Prý mám chybu v seznamu.
Jdu na to🎈.
Dája
Tak hlásím, že na notebuku vše funguje, ale smajlíkz mám vaše čérne a jen pár jich je vydět.
děkuji Včem co se mi snaží pomoct Dája.
Buggyra:Mno já si právě myslím, že šotek bude v těch přístrojích, ne v připojení jako takovém. Ale dobře, že jste to vyzkoušela, nemusíme zkoušet restartovat krabičku na internet 🙂
Já jak vidím, že se s tím trápíte tak dlouho, tak bych moc ráda nějak pomohla, ale já těm počítačům vůbec nerozumím… To jen že mám pořád dojem, že se to nezkusilo… Třeba až zkusíte ten notebook, bude to na něm běhat, a pak už se dá vymýšlet, co dál. 😊
tak ted jsem na notebuku a vypadá to, že je vše v pořádku. ještě vyzkouším, ale je vidět, že jsem dlouho pouívala jen tablet😂. na notebuku mám smajlíky jen černobíle a jen pár jich tam je. tak, že chyba v smajlícich 😢.
Dája
Teď to zkouším na canisterapii v jiném městě s jiným připojení v telefonu a stále stejný problém 😤
Děkuji za to, že mi chcete pomoct👍 Dája
Buggyra:Dajo, dostanete se někdy k nějakému úplně cizímu počítači (třeba v knihovně nebo u souseda), abyste si na něm vyzkoušela, zda to bude blbnout i z jiného přístroje?
Děkuji za pomoc 😉,
nedostanu, ale zkusím ještě z notebooku co mám schovaný🤫
Dája