Muže být asi fakt 👍.
Příspěvky uživatele
Daja
Daja:Dobré ránko 😉,
milé berušky 👍, oznamují světu, že Chuli je doma, hip, hip, hurrrá.
Jeli jsme v nejvyšší vanici i po dálnici i po kotěhulkach, kde lišky dávají dobrou noc, ale zlatíčka krajina byla hmmm jak to napsat🤔no prostě nádhera, jen jsem měla nervy na špagátu , abych dobře dojela. Tři bouračky jsme přejeli které, byly jen na dálnici. Koťehulky v naprostém pořádku 🙏, muj se jen modlil, abych to zvládla. No musím se po chválit jsem borec👍.
No a teď o Chulim. Ještě ráno jsem běhala od nervu na záchod, opravdu jsem měla výčitky ohledně Batynka, ach jo.
Chuli doma se zatím ruskou káva, je trochu plachty, ale na nás už se váže. Gigoušek ho nechce přijmout, utíká od Chuliho, ale Sázinek👍se pokouší navázat kontakt s Gigouškem. Zatím bez úspěchu. Manžel jak vyděl co dělá Gigoš, říkal, že dostává od nás pořádně zabrat. No nějak si to hoši musí vyříkat. Dávám jim prostor. Já vím chce to trochu čas, Gigoušek má během týdne fakt za hnul a my sním.
Dája
Teď si čtu co to píšu a je tam věta “ týdne fakt za hnul a my sním” oprava mat být zahul😉.
Dája
Tak to musím…autokorekt opět zapracoval…😄
No to nevím ani já co to má být 🤣. Říkám taliján, ale asi, že “ Chuli doma se zatím” a nevím co jsem chtěla napsat 🤔.
Děkujeme za přivítání a je opravdu ta nej černá barva a ještě lesklá.
Dája
Dobré ránko 😉,
berušky to je taková nádhera, když rano venčim v městě, nikdo nikde a pes taky straceny totálně ve sněhu. Všude jen moje stopy ( jak já to miluji) . Jeden pídí pes ztracen a druhý v bundě schovaný. Teď ležím, koukám přes balkón ven jak se rozednívá, jeden pes v klíně a druhý začíná objevovat pokoj ( šmejdi).
Pro mě krása Dája
Sázinek , zkusím navrhnout jestli projde jméno sítem. Holky on je fakt černý 🤣 jak bota. To mám kontrast bílý a teď černý.
Dobré ránko 😉,
milé berušky 👍, oznamují světu, že Chuli je doma, hip, hip, hurrrá.
Jeli jsme v nejvyšší vanici i po dálnici i po kotěhulkach, kde lišky dávají dobrou noc, ale zlatíčka krajina byla hmmm jak to napsat🤔no prostě nádhera, jen jsem měla nervy na špagátu , abych dobře dojela. Tři bouračky jsme přejeli které, byly jen na dálnici. Koťehulky v naprostém pořádku 🙏, muj se jen modlil, abych to zvládla. No musím se po chválit jsem borec👍.
No a teď o Chulim. Ještě ráno jsem běhala od nervu na záchod, opravdu jsem měla výčitky ohledně Batynka, ach jo.
Chuli doma se zatím ruskou káva, je trochu plachty, ale na nás už se váže. Gigoušek ho nechce přijmout, utíká od Chuliho, ale Sázinek👍se pokouší navázat kontakt s Gigouškem. Zatím bez úspěchu. Manžel jak vyděl co dělá Gigoš, říkal, že dostává od nás pořádně zabrat. No nějak si to hoši musí vyříkat. Dávám jim prostor. Já vím chce to trochu čas, Gigoušek má během týdne fakt za hnul a my sním.
Dája
Dobré ránko 😉 moderátoři,
a zase máte v revíru škodnou. Praštit palici po hlavě a nebo, že by někdo ze vzdálené země. Neotviram, nevím.
Dája
Zrzavci:Fstávej semínko holalááááááá….. bude z tebe fijalááá!
No a uvidíme co se nám s toho vyklube. Hezké 👍.
efe:No a když vám řeknu, že já NIKDY a NIKDY a NIKDÁ NIKDY nechtěla mopse, fuj, jedině přes mojí mrtvolu…. mno…. a tak….
Jojo nikdy neříkej nikdy, že jo. Taky jsem tvrdila jako mladá, že si nikdy nevezmu kluka z Havířova a bloňďoka a dopadlo to tak,že ho mám 41 let.
Dája
lupus4:moje úplně nejčernější štěně po narození dostalo jméno Romík (Romy) 😉 pak z toho vyrostl
No vydite a byl ňuňánek🤫. Super jsem sama zvědavá jak to dopadne u nás s jménem.
Dája
Prosím, prosím, nějak mi nefunguje tužka na opravu.
Dája
P.s a ha jde, ale musí hned, rychle.
Přesně tak, nevidím pořádně tu jejich čuňu, no ale co už bude černá saze🌚🖤.
Pane jo těším se jak na první sex v sobotu, ale stále mám smutek.
Dája
Dobrý den 😉,
mám jeden postřeh, zkusím srozumitelně popsat.
Teď se to stalo ve vlákně" Demence psu ". Pět berušek mi tam psalo a já chtěla každé odepsat, ale musela jsem každé zvlášť. Bylo by lepší, kdybych mohla všechny přiřadit do jedné odpovědi na klikat do jednoho tématu.
Dája
Bálu já prostě to tak mám🤫, obhajovat se nebudu ( mám svoje důvody).
A že jste mě upozornila , vubec mi to nevadí 🙏a děkuji i manžel mi říká, že píšu jak Tatar. Omezím psaní, nevadí.
Dája
Ano máte pravdu👍, taky budu mít barvičky jak vy, ale v pídí verzi.
Dája
bambule:Hele Dajo, kamarádka má také černého ruského boloňáka a máte se na co těšit. To je torpédo k neutahání. Bambule ho naprosto nechápe, pes kolem ní skáče, meta kozelce, dělá vývrtky ve vzduchu a ona jen sedí a snaží se ho ignorovat.
No to mi ani nepište 🤣, chudák moje babičky a dědečkové. Tak to bude teda super😉já pohodář a mit torpédo 👍.
Pak napíšu až se maléj rozkoukat.
Dája
Zrzavci:Dájo, problém. Velkej. Chulia jsi psát neměla, vokamžitě totiž přišlo Surio CHulio Martinez Ferdinando… vod Krampola 😀 😀
Ovšem tedy pan Boloňéz je………… ňuňu velice.
No super 🤣, fakt mu dám Black a nebo no nevím já bych klidně dala i jméno Cig-n, ale to asi neprojde. Já jsem s těch jmen nervní. Stále si opakují Chuli, abych jméno přijala.
Dája
Hmmm a já vubec nevím co to má. No, ale výstavní je, tak by měl být bez vad a má už 4 měsíce.
Mohla jsem mít i štěně , ale to bych pomalu čekala 2 měsíce, jo a byl by v barvě hnědé. Ale já potřebuji hned a berušky to jsem černého nechtěla. Jak se říká “nikdy neříkej nikdy”. Muj i navrhoval vrátit se k Bižónum , ale jsem se za řekla, že ne. Tak místo světlo - bílého=černý 🤣.
Dája
Se mi zázrakem podařilo stáhnout Chulia.
No super🤣 jméno.
Celé oficiálně je Chalapeňos Krásotka Moja.
Gigoušek má taky oficiální Gigolo Krásotka Moja.