Venčí se úplně na prd, všude je plno hoven a to moje bulží trdlo je klidně vyšlápne…🙄
Dobré ránko 😉,
jojo máte absolutní pravdu 👍. A víte proč? Protože pejskaří dvounozí jsou hovada. U nás to samé ve městě, už se těším na chalupu klid, čisto a dýchatelno.
Zrzavci dodržují Váš příkaz nečístdovánoc. Kniha zatím jen ovoněná a uložená. Ještě hledám obal, nesnáším aby byly knihy opatlané, ale netuším jestli seženu tak obrovský tlustý obal🤣.
tak Ježíš už napsal, že asi dnes bude dáreček doma. Hurrrrá já už dostala dva Ježíšky dopředu a jak se moje dárečky doplňují knížka o pejscich a k tomu Chuliho🤩. Mám radost.
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 08.12.2023, 11:30:27
Haha ano🤣, jsem focená na canisce a opravdu máte všichni pravdu, pokud chci vyfotit psy je tam jen hnědý a černý terorista není absolutně vidět. Proto je držím v náruči, abych měla aspoň nějakou fotku.
FČÉRA JSEM DO DNEŠKA – NEBOLI DO PŮL JEDNÉ PODEPISOVALA A PODEPISOVALA A PODEPISOVALA, A POŘÁD PODEPISOVALA 150!! KNÍŽEK, PAK MI JE HODNEJ BRTNIK ZABALIL DO TŘÍ VELIKEJCH BALÍKŮ A TY UŽ JSOU OD ČTVRT NA SEDM NA CESTĚ DO NAKLADATELSTVÍ. KTERÉ MÁ PRO VÁS PŘIPRAVENÉ KRABIČKY A V PONDĚLÍ TO JDE K VÁM.
TAK AŤ SE VÁM KNÍŽKA LÍBÍ!
🙂
Dobrý den 😉,
hurrrrá, já se fakt těším jste kouzelné 👍 a předem děkuji za hezký vánoční dárek 🙏.