Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 16.11.2024, 22:34:24
Majtky a ještě lepší výraz majťasy.
Jojo jak píše Coudas ve všem potvrzují. PL všude názvy, mě to nevadí, ale vím, že se lidičky rozčilovaly, že dvoj jazyčné ne. Neprošlo a tak máme tady slátaninu.
Já jsem človíček pohodář tak že mě to néva a dokonce se všeho si udělám prdel. Můj nesnáší řeč po našemu, tak ho štengruji. Moje ho manžela rodiče byly Slováci, já měla rodiče Maďary, oba jsme se narodily ve Slezsku v 60 letech a to Vám řeknu, to je nářez🤪.
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 16.11.2024, 23:29:15
Dobre ranko😉,
tak co jak pak to vypadá?
Já neporadím, ale i já laik si myslím, že to bude tak trochu hnisat. Pokud to půjde nešla bych, sama bych ten hnis mačkala a léčila tak jak holky radí a hlavně dobry nápad Orinoka ustřihnout co nejvíce i ten roh nehtů.
Takových 14dní máte zaděláno a určitě prst bude bolet a trhat v tom jak samo léčení tak od doktora, tak že si nevyberete. Držím zdravých deset prstů ať prst není horší👍.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 14.11.2024, 07:37:29
Hmm tak to dostaňte ze sebe , proč to držíte v sobě? Ještě s toho onemocníte, praskne Vám cévka a budete tahat nohu za sebou 😉. A už vím, že přestanu zase na nějakou dobu psát👍.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 13.11.2024, 23:00:20
Dore ranko😉,
no a jak šla doba se slova cyp se stala nadávka, ale taková ta lehčí. Cyp není nadávka, ale je pravda, že když zaniká u nás havířina zaniká i slovo cyp. Mladí už tak nemluví aspoň je neslyším. Ponášímu už mluvím jen snáší má babičkami a dědičkami a víte jak jsou rádi? Vyloudí jim to hned úsměv na rtech a to pak máte slyšet tu mluvu😂
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 13.11.2024, 21:12:57
Dobre ranko😉,
i vy máte pravdu. Jednou v noci jsem i já vydělá od nás utíkat pod plotem lišku👍.
Je jedna pravda, že takové💩 mám tady hodně a hlavně v měkké půdě po krtkovy, tím to zase víc vypadá na kočku. Včera kolem baráku jsem toho po nacházela fakt hodně, to by ta liška tady musela bydlet, no možná, že i bydlí🦊