zcela úžasná je kachna pomalu tažená - dát do pekáče, posolit, pokmínovat, nepodlévat (😉) a šupnout do trouby na 120stupňů a 5 hodin - bez kontrolování, na poslední půl hodinu odkrýt i bez pytlíku…
Dobre ránko😉,
takhle peču kachnu já a opravdu celá rodina si pochvaluje jak je křupavá a od kosti odlízá. Dokážu péct i více hodin a hlavně peče se ve vlastní šťávě.
Takové to pomalé , táhle vaření, pečení preferují a pokud můžu vše takhle dělám.
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 19.12.2024, 12:22:46
Dobre ránko😉,
naprostý souhlas ve všem. Svátky jsou opravdu nej když my měly děti i vnoučata jsou fajn, ale už to není ono a hlavně fakt člověk nic nemusí shánět, vše je všeho dostatek. Jakou my měli radost, když jsme něco sehnaly čeho bylo nedostatek a nebo k nesehnáni, no jo🤔.
Úklid hmmm neřeším, uklízím celý rok, tak že jen tak lehce svátečně, že jako sváteční dečky a nebo tak trochu výzdoba. Nemám ráda jak se říká čačky mačky jen to sbírá prach 🤫
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 18.12.2024, 07:34:08
Jojo chápu, jen chci naznačit, že já nemám podepsané v kupní smlouvě, že nevystavuji a nekryji, klidně bych mohla , ale jako s nestandartem s vadou by mě ani nenapadlo dál krýt😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 17.12.2024, 09:16:20
Já mám taky Gigouška s vylučující vadou ( hodně bíle) nic jsem nepodepisovala, za polovinu taky byl a jsem si jistá, že nikdy nepůjde do chovu ani na výstavy😉.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.12.2024, 05:22:52
Dobre ranko impact😉,
sluníčko proč pak hned tak útočně? Víte, že Vás respektuji a máte mojí poklonu za to co děláte pro pejsky a lidičky👍. Ale všimla jsem si, že někdy jste hned hrrr útočná, stačí poznámka a šup hned to dotyčný slízne. Já vím a chápu jak to vše myslíte, ale trochu mírníte toho šášuru🥳 co vyskočí hned .