Dneska jsem přilítla po práci taky na zahradu a koukám do výběhu a místo tří(2 kobylky a koza) postaviček tam vidím čtyři!!!Říkám sakra co to je…přicházím blíž a normálně mezi oběma kobylkama(a dost blízko u sebe) se pásl mladý srneček..byla jsem už docela blízko,když nakonec utekl…a myslíte,že mě napadlo udělat fotku?Ne samozřejmě…ale teda koukala jsem,že se tam spolu takhle klidně pásli…že to bylo jedno jak kobylkám,tak tomu srncovi🤔
Dobré ránko😉,
no teda to je tak hezké. Škoda té fotky, bych se rozplývala kdybych to vydělá tak jak vy.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 06.11.2024, 14:36:40
A vona ta současná doba taky není nejslavnější. Zeptejme se matek samoživitelek, osamělých starých lidí, kteří mají jen jeden důchod a tak chodí do práce i v sedmdesáti, aby měli na nájem. Nechtěla bych dneska začínat, protože bych věděla, že mám malý šance pořídit si samostatný bydlení, děti bych nemohla pustit ven, protože bych se o ně bála. A když nemám psa radikála, jako Sardullah, bojím se za tmy taky. Drbou nás ze všech stran a podvádějí, jak se dá. Takže……. ne nechtěla bych vrátit starý časy, protože byly hnusný, ale když jsem utíkakala po Václaváku před obuškama a zvonila klíčema, netušila jsem, že zvoním zase jen pro jiný prasata. Měla jsem ideály, jak teď bude všechno skvělý a jak všem ukážeme, protože jsme hrdý, šikovný a výborný Češi a já budu moct bejt na svůj národ hrdá. Prtky.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 06.11.2024, 01:02:43
Dobré ránko😉,
asi opravdu dosívaní. Já neporadím, nejsem tak zkušená jak tady holky, ale i u nás musím začít hlídat. Když Gigoš a Chuli začnou moc spolu dovádět tak se to zvrhne k řvaní do pysku. Hlavně když si Gigoš chrání jídlo a pažravý Chuli krouží okolo.
Nikdy , opravdu nikdy jsem tohle nemusela řešit až u Chuliho, ale tam jsem zjistila, že jeto jeho neskutečným temperamentem, žravosti a dospíváním.
vůbec, ale fakt vůbec jsem netušila, že něco probíhá přes SZ a jako i já jsem v šoku. To se ani nedivím, že se chce někdo odhlásit , aby mu SZ nechodily👍, ale i když se odhlásí tak mě se třeba líbí, když je tam tohle nepřihlášený Zrzavec a to mi stačí páč vím o koho se jedná. Pokud na někoho reagují ( nebo čtu ) od dotyčného něco, mám ráda když vím o koho se jedná páč za ty roky už i pochopím jeho psaní a jak pak to myslel. Doufám, že jsem jako obvykle nepochopila něco blbě. Ono někdy číst mezi vašimi řádky je kumšt.
Jo a vlastně blbá otázka, pokud byl problém s něčím tady? Proč dotyčné to nezveřejní, já bych ( pokud se mi něco nelíbí ) to bonzla veřejně.
Prosím neodcházejte, neodhlašujte se, zůstaňte stále s námi👍.
Tak a doufám, že zase nepíšu jak tatar, fakt začínám mít z toho fobii🤪.