Aktuálně: 3 720 inzerátů210 622 diskuzních příspěvků18 255 uživatelů

Příspěvky uživatele

Daja

Daja
Daja 08.06.2024, 05:40:16 xxx:xxx.2d1c:e221
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 07.06.2024, 23:38:58

Dobré ránko😉,

no tak hmm😠, hoďte hlavu o zeď 👎, snad se VÁM, MY a VY se rozsvítí a už přestanete tady VŠICHNI urážet všechny. Na poslední debatě se mi nejvíc líbila dokonce p. Konečná a představte si, že je nevolím, ale má a měla super argumenty.

Znovu a naposledy, jsou lidičky co mají i jiný názor a nemusíme je za to urážet☝️. Chápu a pochopím i Bludičky a dokonce je mám i ráda.

Dája

Daja
Daja 02.06.2024, 12:43:42 xxx:xxx.2726:6351
N:

Dájo dobré ránko.🙂 

Poslechněte si “kolegu” a i tak určité předpisy porušuje.

https://youtu.be/HWwjTG-abTA?si=lXVggEdThK97bvKX

Bohu žel odkazy neotvírám žádné. Výjimky co , koho znám. Musíte pochopit, že v mém postavení nemohu nic riskovat. Hau domluvil jsem😉.

Dája

Daja
Daja 02.06.2024, 05:29:15 xxx:xxx.223b:ad78

Jde o to, že zatím se situace vyvíjí zcela jinak, než tvrdily zdroje z kterých i vy evidentně čerpáte a jsou pro mnohé důvěryhodné.🙂    

Dobré uplakané ranko,

vidíte a čtete N zase a opět mystik ujeté  a hlavně urážíte moje myšlení , konaní. Už jsem Vám psala, že absolutně o mě nic nevíte a pokud se zeptáte CO odpovím , že musím mlčet. Možná a už jsem Vám to psala, možná toho vím ještě víc než vy, ale mlčím, musím😜.

Dája

Daja
Daja 01.06.2024, 18:03:23 xxx:xxx.223b:ad78
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 01.06.2024, 15:58:10

HA a zase nic o mě nevíte a už se sám sebe stavíte do role, že nic nevíme jen VY vše perfektně víte. Co když já jsem ten nejdůležitější, nej člověk v popředí a třeba VÍM toho víc než vy. Co vy na to, ale pozor nic nesmím říct protože vše je tajné a sám musíte uznat, že musím mlčet jak ryba.

Dája

Daja
Daja 01.06.2024, 05:44:56 xxx:xxx.e65a:f95c
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 31.05.2024, 23:08:50

Dobré ránko😄,

taky jsem pamětnice 68, taky si umím dát v mozku dohromady myšlenky. Ale co vy dva tady , a ha tři, předvádíte  hrůza. Fakt s Vámi nejde diskutovat, někteří se už pokoušely, ale s Vámi to fakt nejde. Nepřipustíte absolutně jiný názor a hned začnete peskovat.

Dája

Daja
Daja 31.05.2024, 09:13:55 xxx.xxx.46.171
assil:

Já bych spíš řekla, že dneska to jen umí líp dávkovat a uspávají člověka na kratší dobu, tak pak jsou ty negativní účinky menší.

Každopádně vím o jednom případu, kdy narkoza vedla k demenci, takže nějaký negativní účinek na mozek to určitě má.

Dobré ránko,

i já znám několik případu , kdy po narkóze opravdu relativně zdraví človíček po probuzení najednou obrovská demence až tak, že nevěděli nic a to je průser. 

Dája

p.s tak, že se narkóz bojím a hodně zvažují i u zvířat.

Daja
Daja 27.05.2024, 09:07:28 xxx:xxx.bcff:b61f
Fikovnice:

Dajo, ale neříkejte mi, že jste vydržela tak pozdě večer koukat na TV…😉

Ha😂 se přiznám až na konec jak to tady řvalo okolo mě jsem se vzbudila😛.

Ano máte pravdu okolo 20.00hod. jsem již nepoužitelná.

Dája

Daja
Daja 27.05.2024, 04:47:07 xxx.xxx.68.121
N:

A blahopřeji k titulu mistr světa v ledním hokeji.🥰 Kéž by jednou politická reprezentace dosáhla třeba jen částečně kvalit hokejové reprezentace.🙂 

Dobré ránko 😉,

a že děkujeme a víte jak jsem na ně pyšná👍👌. Aspoň chvíli jsme všichni pyšní 👌👍.

Dája

Daja
Daja 26.05.2024, 05:16:51 xxx:xxx.9a97:6c70
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 25.05.2024, 20:28:42

Dobre ránko😉Tenurri,

to co Vám holky nade mnou napsaly je podle mne svatá pravda. 

Já mám vždy štěně, každé je individualista, každé i když stejná rasa, ale každé je jedinečné. já od začátku zapojím pejska do dění a chodu rodinný i na ten záchod jde s námi a opravdu v těch momentech ho učím co a jak.

Podle mne co u pejska nevychytáte v štěněcím věku , tak si fakt zaděláváte na pozdější problém který se špatně už vychytává.

Jednou tady někdo napsal, že když něco nechci aby pes dělal nikdy mu to nesmím dovolit a to je pravda. Příklad , pejska pustím do postele , ňuchňám se sním a až je větší je mi nepříjemné, že tam je a je problém ho to odnaučovat. Při každém štěněti říkám manželovy, že ať dělá tak s pejskem ať poněm nemusí potom řvát a vše se mi osvědčilo.

Zvykání na samotu? Neporadím protože u nás kulíškové jsou stále semnou ( dělám canisterapie) výjimečná samota, hmm ….neřeším. Výhoda, jsou dva👍.

Dája

Daja
Daja 19.05.2024, 06:16:47 xxx:xxx.c210:8481
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 18.05.2024, 20:21:03

Dobré ranko😉,

jé a já moc děkují za pochvalu veřejnou a přání. Jo to víte stará škola.

Dája

P.s a teď mě to napadlo, že vy se bojíte, že mi zase prdne cévka🤣?

Daja
Daja 18.05.2024, 11:53:49 xxx:xxx.f89:a1eb

Jo a ještě tu máme kadeřnicí, tetovací studio, jezdeckou školu i pro nás na pronajmutí kočáru na výlety.

Dája

Daja
Daja 18.05.2024, 06:29:42 xxx.xxx.121.100

Jo a zapomněla jsem dopsat, že vesnice má 1250 stálých obyvatel plus náplavky které zvelebují vesnici.

Dája

Daja
Daja 18.05.2024, 05:57:41 xxx.xxx.121.100

Dobré ránko,

u nás na vesnici máme radnici, úřad města, krásny kostel, hřbitov, devíti letku, mateřskou školku, fotbalové a střelecké mužstvo, zámek a k tomu nádherný park, tři hospody, tři české obchody  , kamennou poštu a na závěr jednoho super Vietnamce s rodinou. Koupil dva baráky společně, pak je propojil a má super market, dokonce tady funguje jako bankomat který tady není. 

Dája

Daja
Daja 10.05.2024, 05:02:29 xxx.xxx.70.101
Leithian:

Tak se ale chovate vy ne ja. Si kapku pletete😁

Dobré ránko 😉,

jak já se chovám, můžete mi to vysvětlit? 

Ohledně Vašich postojů je opravdu vydělat, že jakmile se Vám nepřitakáva začnete kopat nožičkami kolem sebe. Hlavně Vy nepřipustíte jiný názor než je ten Váš. 

Ohledně KSČM, moji rodině hodně ublížili a proto jsme vždy byly socdemáci a dokonce připouštíme a bereme i jiné názory a myšlení dokonce Vás i chápu😁.

Dája

Daja
Daja 09.05.2024, 16:13:21 xxx:xxx.cc5b:cf55
Leithian:

Jenom proto že tu netleskaj jak stádo tupejch oveček? Váš problém.

A proč si myslíte, že mi vyhovuje , aby všichni tleskaly jak stádo ovcí? Je přece každého věc v co věří a co mu vyhovuje.  Já beru každého i když je KSČM. Prostě každý věříme v něco , ale nevtloukám to tady všem do hlavy jako Rapotačka, orinoka , N a vy. 

Už jsem jednou napsala, že jsme lidičky různorodí a každý ať si věří v co jeho je pravda. Netluče, ale  všem kladivem do palice to co VY si myslíte a když sním nesouhlasíme tak jsem co……

Dája

Daja
Daja 09.05.2024, 12:01:37 xxx:xxx.cc5b:cf55
Rapotačka:

Vždyť diskutovat nemusí, když to neumí .  Někteří  netuší  … 

a po půl roce se v úžasu diví tomu, co bylo jiným jasné dávno,

ale je fakt, že to v ČT (aj) nedávali. Dám sem tedy agresivně jiný

názor,  jen tak, k zamyšlení. 😛

Ale  možná , máte pravdu, lepší je nevědět, pravda může děsit.

(plus další)😇

A proč si myslíte, že nevím? S čeho jste tak vydedukovala?

Dája

Daja
Daja 09.05.2024, 05:16:21 xxx.xxx.46.68
Orionka:

A laskavě vynechte mou agresivitu, protože argument “byla dávno”, jaksi není argument. Prohlédněte a odložte. Nechce se vám? Tak si nechte jedovaté sliny a neplivejte.

Dobré ráno,

nene agresivní jste VY a N od začátku politiky!!! Skrze Vás sem lidí nechodí diskutovat😡 a když se někdo odhodlá napsat jiný a svůj názor, hned dostane tady sodu a radši se stáhne. 

Nemá cenu s VÁMI a plus další mi tady diskutovat. Vy a tady podobní píšete opravdu agresivně . 

Dája

Daja
Daja 07.05.2024, 07:26:29 xxx:xxx.777f:1e35
balu:

Citace ze standardu briarda: 

SRST : Zvlněná, dlouhá, suchá (typ kozí srsti), s jemnou podsadou.

Aha, děkují. Tak, že kdyby šla Dron na výstavu musela by kulíška po mlžit vodou a ono se to zvlní.  Já u Bišonku natahovala a u Rusáku vlním😉.

Dája

Daja
Daja 07.05.2024, 05:12:43 xxx.xxx.68.149
Doron:

Hele, mě to za pětačtyřicet let, co mám psy taky nenapadlo , ba ještě před měsícem ne, takže Vás plně chápu.😊

Ale fakt mi to nešlo, ona je prý ta pubertální briardí srst někdy složitá a nevěděla jsem jak na to . Ona jim podsada nevypadává a musí se vyčesat a to tak, že se hřebenem popotáhne a pak hustým kovovým kartáčem vyčeše.

A to já nevěděla, tak jsem ho orvala, jak borůvku .😅

Paní, co má salon, má briardy strašně dlouho a říkala, že je blbý ten trend moc nasrstěných psů ( to Fram není) , tam prý si laik už vůbec neví rady.

Dobré ránko 😉,

Dron já Vás chápu a dobrá volba aspoň poprvé. Ono pubertální srst je fakt zahul a za třes u tak velkého psa. Časem se mu srst změní a to už zvládnete i vy. On ani na první fotce nevypadá zlé, je vidět, že jste se snažila. Ta narovnaná srst je důvodem, že byl fenovaný. Nevím jak u Briátu jestli srst vlnky nebo narovnaná? Ale jinak klobouk dolů, je to pán pes .

Dája

Daja
Daja 02.05.2024, 04:46:50 xxx:xxx.35a8:df46

Dobré ránko,

berušky zlaté děkuji za odpověď. Konečně včera jsem měla čas tak jsem si okolí a zahradu v klidu prošla a fakt komplet vše zmrzlo i ořešák ( nádherný, statný strom).

Jediné co přečkalo i s plody tak jedna větvička malin a taky i u nás kanadské borůvky. Nic, komplet vše fuč. Nevěřila jsem🙄

Dája