Dobré ranko😉,
Váš popis pochodu pokaždé vyloudí na mé tváři úsměv plus super fotky. Pokud by to šlo pokaždé máte u mě 100 bodů 👍.
Dája
Dobré ranko😉,
Váš popis pochodu pokaždé vyloudí na mé tváři úsměv plus super fotky. Pokud by to šlo pokaždé máte u mě 100 bodů 👍.
Dája
Dobre ranko😉,
aha, vidíte a já si toho nevšimla, no slepůň jsem.
Je fajn, že se skryje na co odpovídáme.
Dája
Ha berušky 💩je krásně kulaté, pod exkrementem je placatá břidlice😉
Dája
Aha, tak kočka ne, ale na kunu mi to připadá dost velké😉. No na té hlíně je vidět ťapky a takové kulaté 💩. Proto myslím, že toulavky.
Ježčí je vidět, že taky ne😉.
Halo prosím kdopak mi to chodí okolo chalupy v noci?👍
Dája
Hmm uvidíme co na to další až budou mít čas👍.
Ten ježek nevím, ale takové hovňáse malé, prodloužené, mám na kameni kolem baráku a to si myslím, že kuna protože jsem měla 2x rozhryzanou hadičku do odstřelovače a bylo mi řečeno KUNA😈. Už mám plašič a zatím nic.
Dája
No já se stále přikláním k kočce protože máme hooodně krtinců a je vidět jejích ťapky a nahoře kulatý exkrement😜.
Dája
Jojo já ho vzala ze země a dala na okno, abych se nemusela ohýbat😉.
Dája
Aha, ježky tady máme, ale připadalo mi to moc kulaté , spíše jsem se klonila ke kočce.
Dája
Nene 😂jsem to tak našla u dveří.
Dája
Dobrý den 😉,
prosím dnes jsem objevila u dveří tenhle exkrement a nevím komu přičíst 🤔.
Myslím, že je to kočka 🐱, co vy na to?
Děkuji Dája.
Dafi píšete, že Vám chybí za baráčkem potůček. No i já jsem vždy říkala, že bych chtěla potůček, říčku a nebo řeku, hmm, ale teď co jsem viděla co napáchal náš 5cm potůček jsem ráda, že ho nemám za barákem a už žádnou vodu nechci v okolí vidět.
Následky povodní se budou léta opravovat a pak přijde zkáza znova😈. Holt příroda.
Dája
Dobré ránko😉,
bodlinko máte na 100% pravdu👍.
Dája
Ano máte pravdu, ale a zase to ale, nedá se fotit jako tak krásné fotky co dávají holky😉.
Dája
Já chápu, že někdo chce mít dezinfekční byt, ale pokud neškodí a není jich invaze, tak nechám klidně přezimovat.
U mě na chalupě musí zůstat v každém pokoji pavouček ( ne invaze) pro štěstí. Pokud chytím myš, donáším do polí. Jsem měkkota neumím zabit. Jo jediné dva druhy zabiju komára a klíště😛.
Aplikaci si nainstalují, děkuji raven_kix.
Dája
Dobré ranko😉.
Otázka “ jak se Vám venčí”? odpověď “ po tmě”😜.
Dája
Dobré ranko😉,
no nevím jestli je to něco nového a já si toho nevšimla ( předem se omlouvám za slepotu), ale v diskuzích super pro mě nové šipka v právo nahoru a dolů. Hezké👍. Jen tak, že jsem si všimla, že pracujete😉.
Dája
Jéé děkuji pěkně za poučení a zasmání👍.
Dája
No jasně, že jo zbynek musí být vždy první😂.
Příště vstanu už ve 3hod.😉.
Dája
kometa:trousí škrkavky a bobky
Srnčí škrkavkou (přesněji řečeno vajíčkem) se kůň nenakazí.
A pes nebo člověk? Já fakt nevím, prosím poučit mě😉.
Dája
Buggyra:Škoda té fotky, bych se rozplývala kdybych to vydělá tak jak vy.
Dájo, já vám to na jaře vyfotím, budete mít tu zrzavou mrchu i s malým mršátkem, chodí si k nám jak do sámošky.
Ano, prosím, miluji takový pohled👍.
Děkuji Dája.