Jo a jen bych zakázala střihat ocásky. U mě nesmí psům šáhnout na ocasy a za 9 let života Gigouška tak mu to narostlo že má vlajku na stožáru.
Příspěvky uživatele
Daja
Dobre ranko😉,
jako fakt lepí? To snad ne! Příště trvejte na šátku🤔. Chudák malá.
Nebojte doroste, ale asi to bude trvat déle. Já si taky teď našla paní tady na dědině, aby mi střihala psy. Beru, že nevěděla ani, že existuje tahle rasa. Bála se, že je veme hodně, tak to dopadlo, že jsem si objednala nůžky a strojek, no a musím do dodělat. Vypadaly jak by nebyly u holiče, jen tělo jim sjela strojkem až mi jedna klientka tvrdila, že mám “ vypelichané psy🤣”.
Neva časem doladíme a budou zase fešáci. Můj říká, že nejhorší střihačka, ale já ji bráním protože paní se snažila a fakt je měla poprvé v ruce.
Dája
Hurá taky sněhankujeme.
Super🤪!!!!!
https://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/jablunkov/11000046015/v-jablunkove-deti-soutezily-jak-ovladaji-sve-nareci?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1394610&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context
Dobre ranko,
dnes tohle na mě vkouklo a hned jsem si vzpomněla jak jsme se bavily o nářečí. Tak tady je ukázka pro berušky co nerozumí szlonščině. Jo a jak tam říkají, že přepínáme, tak mají naprostou pravdu, huba nám jede jak šlajfíře😉,další slovo po našemu.
Dája
Dobre ranko😉,
náhodou jsou pěkní👍. Jen malý dotaz oni jim v salonu dávají mašličky? U nás nanejvýš voňavku psí🤪.
Dája
“ Kefka” je kartáček a nebo můj říká, že je to “ Kur-a” , jako muž to musí vědět i já to tak znala😉.
Dája
Jojo canisky i s Chulim to je naše, já fakt nemůžu opustit ty moje babičky a dědečky.
Musela jsem nějaké canisky pustit a 2 měsíce už je nemám a stále je mi po nich smutno. Dokonce připravili pro mě rozloučení na Slunovratu a všichni byly s toho smutní, že už tam nebudu docházet😉 i já.
Dája
Přesně tak😉.
Lesní žíňko to není ani polský to je fakt šlonzky jako nářečí. To je tak jak by na mě Brňák začal mluvit hantécem🤪.
Dája
No jasně, ale takhle je to vulgární🤭, ale pěkné, že jo?
Dája
No já vím a znám jak, co bylo a kdo co.
Jasně, že Balu má pravdu . Příklad tady s okolí, Vítkovice museli jet na 130% ne na 100% a to proto, že se stavěly další Vítkovice v Košicích, no a co nám kdo vrátí, když my jsme do nich tolik cpaly?
Mám tam zbytek celé rodiny, pak zbytek Maďarské hranice. Vím jak jsme jim cpaly vrchem , spodkem a vděk žáden, ale i tak si myslím, že jsme se neměly dělit. Prostě něco odešlo a mě to nebylo po vůli.
Dája
NO podle mě je to přehnané a podle Vás píšete ze své zkušenosti a máte k tomu důvod.
Beru, že máte svůj názor, ale tolik negativismu v páru řádcích? No nic já Vás chápu a beru Váš názor.
A tady asi na tohle téma nebudeme spolu polemizovat😉.
Dája
No Balu🙄to snad ne? Než jsem to dočetla tak se mi převrátily panenky. Chápu Vás, ale až tak negativně?
Dája
Super👍až jsem jsem se fat rozesmála 👍. Všemu popsanému jsem rozuměla a co naše děvčata s Čech? Taky rozumí?
Dája
Házím na to nočník- to je kakáč nebo WC😉 ta velká bílá mísa.
Dája
Bezdačka bych já řekla bezďáček a to je bezdomovec😉, nevím jestli je to správně, ale takhle bychom tady mluvily.
Dája
No spíš ne jsou to kalhotky - majťasy, majtky ,gaťky vše se mluví u nás.
https://polar.cz/zpravy/karvinsko/karvina/11000045890/polaci-zijici-v-karvine-si-pripomneli-den-nezavislosti-polska-sportovnim-trojbojem?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Neví jestli se zobrazí, ale takhle je to tady všude.
Jeje zase jsem nedopsala má tam být “, ale když si uvědomím na náš mladiství jazyk,” 😉
Dája