Pinzetu na klíšťata a pak osobně považuju za důležité mít doma enterozoogel a humican. Minule měl bělouš krvavý průjem a díky tomu, že jsem tohle měla doma a stříkačkou mu gel dala a pak ještě s odstupem humican, byl průběh mírný a brzo se uzdravil. Vetka mne pochválila, že jsem mu tohle hned dala a že jsem vybavená. Teploměr mne ještě napadá.
Příspěvky uživatele
Vahine
Jémine Rezzzy, to je hezkej štěník 🍀a umí z jazýčku ruličku 😉 moc roztomilej a já jsem z něj celá vedle sebe! Těším se na další krásné fotky...
Napsala jsem Vám totéž SZ, ale lípnu to i sem, kdyby s tím amoniakem bojoval i někdo další. Na odbourávání amoniaku jsem PRO LIDI našla, že se užívá L-ORNITIN a antibiotikum NEOMYCIN, ale jestli to můžou i psi, to nevím.
K tomu by se třeba vyjádřila Bodlinka, jestli to tu čte? Bodlinko, prosím Vás...haló, jste tu? 🌹
Sardullah, to si neberte osobně, nemyslela jsem to špatně. Chodí sem kde kdo, tak, aby se někdo nenadchnul, že zavře tlamičku psíkovi a přitom si nezavařil. Náš bělouš první byl žužla a nežravec, zato bělouš druhý je hltoun a jídlo miluje...i to, které by neměl 😜
S tou ňamkou opatrně, zaleží na více okolnostech v povaze i velikosti psa atd. Nedávno mi známá paní, co chová knírače, říkala, že "díky" sušenému střívku a vlastní nepozornosti, přišla o staršího pejska. Udusil se právě sušeným střívkem, i když byla doma. Byl s tím pod gaučem. Nedokázala mu pomoci a než dojeli na veterinu, bylo pozdě. Takhle mi to řekla. Můj útulák miluje jídlo natolik, že už se mi párkrát stalo, že mu musím buchnout do zad, jak hltá a pak kucká, a to nemá žadnou konkurenci doma. Nenechala bych mu ani střívko, ani granule, když není pod dozorem, je to blázen pes
Povedlo se mi konečně dát do profilu foto. Z mobilu to není úplně jednoduchý...ale foto je úplně čerstvé, páč je ze včerejší 10 km procházky krásným voňavým úvozem. Mám ráda vůni černého bezu a divokých růží...no a fotila jsem psa v chladící vestě, který říká, ať přidáme do kroku, že na nás nebude furt čekat 😄
Doron, ten je teda krásnej a spokojenej....
Xerxová, to jsou úžasný fotky! 👏