Já zatím čekala, jestli se to vůbec chytne. Nechci ho otravovat s nějakým svým výmyslem, když by ho třeba pak nikdo nevyužíval. 🤭
Vsadím se, že Yoda to ještě nečetl, jinak by to paničce ukázal, že tu má někdo dobrý nápad. Smečky se taky možná přidají, uvidíme. Oni mají správci i tak spoustu práce…dáváme jim zabrat 🙈
Jinak, co ta Vaše okatá bíglice, má už zájemce? Vypadá, že bude šikovná a ty oči k tomu👀…dostane všechno..
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.11.2024, 21:36:51
To zvláštní, že teď na zimu líná. To naopak psi srstí více obrůstají, ne? Vy víte, že nejsem žádný odborník, ale na odběry bych s ní šla. Pro jistotu. Aby jí fungovala dobře štítka, třeba. Cherrynka je vzorná maminka ❤️ minule to setkání se štěnětem ve mně zanechalo silný dojem. Je úžasná!!
My ho zatím potřebujeme, tak se Vás nebudu ptát v čem je to sajrajt abych nebyla zbytečně ve stresu a budu doufat, že Cytopoit zabere🙂!
Dobrý večer, Doron. Jak si vede Gučka s tím Cytopointem? Zabral? Přidáváte ještě pořád i Apoquel? Jsem zvědavá a zároveň mu moc přeji pohodu bez svědění 🍀 Bělouš jde v pondělí na 2. injekci a zatím furt dobrý. Občas se podrbe, ale jenom jako normální pes. Fakt málo, třeba cca 2x denně a někdy vůbec. No a pak jsem teda zvědavá, do kdy pak vydrží po té druhé inj.
To si vůbec nedovedu představit, lepivá těsta dělat v igelitu. 🤔 Ale já jsem teda nikdy nijak obzvlášť nepekla, takže se nevyznám.
To jsme na tom podobně s tím cukrovím. Pekla jsem cukroví naposledy, když byly děti malé a už víc jak 20 let mi peče moje nejlepší kamarádka. Když si pro cukroví jdu, přinesu jí za to dárky, ze kterých měla zatím vždycky radost, a to zase dělá radost mně. A jedna na druhou se můžeme na sebe ve všem spolehnout, už několik mnoho desítek let….
No, ono to bohužel bude něco jinýho, než jen takové ty hádky mezi námi děvčaty. Ale jinak asi máte pravdu. Poučila jsem se a rýpat se v tom dál nebudu, ale taky odsud nebudu odcházet. Jsem dospělá a nikdo mně nebude nařizovat, co mám nebo nemám dělat.
Doufám, že se to všechno tady brzy vysvětlí, vystříbří a uklidní…a o Vánocích bude už jen klid a mír též 💫🎄
Příspěvek jsem si nyní dohledal a přidal do oblíbených. Tedy na mém PC to jde. Vidíte u příspěvku už 1 srdíčko? Zkuste případně přidat do oblíbených nějaký příspěvek před nebo za Zbyňkovým, jestli vám to půjde. Dalším kliknutím ho pak můžete zase odebrat. Opravdu mě nenapadá, proč by to nešlo právě u tohoto příspěvku.
A teď jsem asi přišla na tu chybu!! Když kliknu na jakýkoli příspěvek v diskuzi, a to kdekoli, před datem 30.10.24, kdy jste to tady oznámil, tak mi srdce jdou zadat.
Nejde mi to jen u všech předchozích vyhledaných příspěvků, které předchází tomu od Zbyňka, ALE jsou to příspěvky, které se mi zobrazí, při VYHLEDÁVÁNÍ klíčového slova: Rehabilitace, podle kterého hledám právě tenhle Zbyňkův příspěvek. U těch všech předchozích jsem to zkoušela a na to konto pak psala,že jiné mi osrdíčkovat taky nejdou, ale jsou právě jen podle klíčového slova.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 25.11.2024, 19:29:17
Nejde mi dát srdce u starších příspěvků u žádného. Bohužel🙈 Divný, jsem jediná? Nevím…..až na to kápnete, napište prosím, ať tady furt nešpitám. Nespěchá to, ale chtěla bych tenhle konkrétní příspěvek mít no. Je kopírovaný i iF, to jste viděl asi. Děkuji Vám.
Když kliknete u příspěvku na 3 tečky, tak vidíte v tom vyskakovacím boxu i číslo příspěvku. Napište mi prosím u jakého příspěvku vám to nejde. Půjdu to hned prozkoumat.
A ty starší příspěvky, které nejdou označit srdíčkem, i když se zdánlivě srdce nabízí, to ještě nejde. Zkoušela jsem. Asi oříšek, že? Napíšete sem pak prosím až to půjde? Děkuji Vám.