Aktuálně: 3 544 inzerátů216 748 diskuzních příspěvků18 330 uživatelů

Příspěvky uživatele

Vahine

Vahine
Vahine 28.05.2023, 10:16:16 xxx.xxx.179.11
Děkuji Fíkovnice, já Vás i ostatní tady taky moc ráda vidím a čtu.Stala jsem se na komunitě závislou. No, myslela jsem že ne, ale odstřižení od iFauny ukázalo, že závislák jsem a chovatelské rady by mi chyběly! Co bych si bez vás všech počala, kdyby se běloušovi něco stalo, nebo by byl nemocen? Kdo by mě utěšil, poradil mi? Cítila jsem se po deaktivaci tak trochu, jako by mě kus chyběl nebo že mě někdo milý opustil....a už je to v pořádku! Mám tu vnučky, tak moc nepíšu, ale na Vaši otázku- jj, když není páneček doma, zvu bělouše k sobě do postele a on jde rád. Ale může jen na pozvání, jinak do peřin nesmí. Jen na přehoz, když nejsme doma a dokáže to rozlišit. Já totiž sama špatně spím, musím vedle sebe někoho mít. Vy s Fidem spíte běžně? Fido je teď nemocný, četla jsem všechno a přeji Fidovi i Vám brzké uzdravení!!! Minule jsme byli v Pze nakouknout ve Valdštejnské zahradě, psi tam nesmí, ale já slíbila věloušovi kapříky, tak jsme tam byli asi 5 minut a pryč. Snad se mi podaří vložit foto?
Obrázek
Vahine
Vahine 27.05.2023, 18:35:39 xxx.xxx.179.11
"I těm, co jenom čtou. Jsem klidný člověk, ale tohle nějak nemůžu skousnout. To jim projde tohleto? " Jimmylion Vy jste citoval část mého dnešního příspěvku, to proč? Něco se nepovedlo? Jinak, musím přiznat, že mne ta situace taky dost rozhodila, i když jsem diskutovala pouhé 2 roky....takže chápu ty, co byli na fauně 20 let, že jsou z toho hodně špatní.
Vahine
Vahine 27.05.2023, 09:12:18 xxx.xxx.179.11
No, na iFauně to teď na oko vypadá, že funguje, protože účty, ač zmrazené, vypadají normálka jen tak, že tam od včera nikdo nebyl. Škoda, že se nepodařila všem ta deaktivace. Fakt škoda. Tím by bylo vše všem jasné, že to nefachá. I těm, co jenom čtou. Jsem klidný člověk, ale tohle nějak nemůžu skousnout. To jim projde tohleto?
Vahine
Vahine 26.05.2023, 20:12:30 xxx.xxx.179.11
No chtěla jsem zkusit citaci na keriton, ale nevyšlo to....esi vono to nebude tím mobilem...jsem moc ráda, že už je tu hodně fauňáku, je tu fajn
Vahine
Vahine 26.05.2023, 20:07:26 xxx.xxx.179.11
Jsem ráda, že už jste tu a že Vám nezdrhnul v noci pesan. A on zkouší, jestli nemůže do postele? Hmm, to taky bělouš taky zkoušel a teď ví, že to jde jen, když není páneček doma....