Jsou impozantní, miluji Barzoje a Afghánské chrty od dětství. Chodila jsem se na ně dívat k jedné vile, měli jich tam víc, a to byla vskutku krásná podívaná na šlechtice 😜
Příspěvky uživatele
Vahine
No ale jedině sehnat ty kapky bez alkoholu (to určitě víte), tzn. konzervované něčím jiným...taky si myslím, jako kometa, že potřebuje posílit imunitu.
Myslím na Vás, držte se! Šťopinka byla krásná dušička 🖤
3 generace takových krásných střapatých oušek...jsou překrásní a Mirďa je borec! 👏
Šmankote no ty kukadla v útulku....to bych neodolala taky 😀 je to božan a s fousama!
Bělouš druhý a s jazýčkem vzpomínková bělouš první 🐾
Ten balet a foto nemají chybu 😎
Přidávám se s otázkou na packu, co to teda nakonec prosím bylo? Jsem ráda, že je Pan Král tedy zase v pořádku, moc ráda je opět všechny tři vidím 🌹
Mám husinu...krásný, díky boží vlákno 🥰
Nebo Rezzy, tak jen domácí šaty navostro, to bude rychlejší a nebo jestli už je aspoň jedno děcko vzhůru, ať ho podrží, tu minutku než se oblečete, v náručí a on vydrží se nepočůrat doma. Úplně se mi to vybavilo, jak jsme si 1.bělouše předávaly s dcerou z ručky do ručky právě ráno
To tedy byl pohled! Na Pana Psa nezapomenu ❤
Rezzzy, jaká byla první noc se štěníkem?
Mám to podobně keriton, v podstatě v duchu děkuju bývalým majitelům bělouše, že ho nechali "ztratit se" a pak se ho do útulku přišli osobně vzdát. Spolu nám to šlape, jsme tu jeden pro druhého a najednou i ty pracovní rána jsou úplně klidná, z ničeho nic. Mění se po krůčcích celou tu dobu, v těch zásadních věcech ovšem velmi pomalu, a to byla asi moje nedůslednost.
Kouká moudře těma svýma velkýma kukadlama....jak nejsem úplně kočičí člověk, tak Fidoušek se mi líbí moc ❤ kolegyně, když měla kočičku, tak říkala, abych dala pozor, aby mě neškrábla, že k málokomu jde na klín..povídaly jsme a najednou šup a Zuzanka byla na mém klíně a spokojeně vrněla...Fido mi tu vzpomínku vybavil 🐱
Já doufám, že se Fida podaří stabilizovat a ještě tu s námi pobude...⚘
Děkuji a ten poslední odstavec prosím Vás....neshazujte se s mobilem, určitě to není pravda ;-)
Krásné oboje...pes i máčky 🙂
No Rezzzy to je kráásnej sameťák a hodňoučkej že jo? ❤️
Nádhernej, opravdu a fakt je to FALCO z filmu 🥰
A nemohla byste je sem prosím hodit ty tabulky? Já si je uložím. Občas zkouším dávat o víkendech běloušovi syrové maso a místo kostí dávám špetku drcených vaječných skořápek. Kostí se prostě bojím, on vše hrozně hltá! Přílohu měl miličku a mrkev. I cuketu může, ale spoustu věcí zase ne. Buď se osype nebo se rovnou rozdrbe. Předem děkuju. Tabulka pak poslouží i jiným, co přijdou ;-) chtěla jsem připojit foto misky, ale nemůžu ji najít, tak aspoň bělouše, jak by rád barfoval rybky z akvárka :)
Zradou je pro me to, že se ten někdo nemá odvahu se podepsat...