Mám husinu...krásný, díky boží vlákno 🥰
Příspěvky uživatele
Vahine
Nebo Rezzy, tak jen domácí šaty navostro, to bude rychlejší a nebo jestli už je aspoň jedno děcko vzhůru, ať ho podrží, tu minutku než se oblečete, v náručí a on vydrží se nepočůrat doma. Úplně se mi to vybavilo, jak jsme si 1.bělouše předávaly s dcerou z ručky do ručky právě ráno
To tedy byl pohled! Na Pana Psa nezapomenu ❤
Rezzzy, jaká byla první noc se štěníkem?
Mám to podobně keriton, v podstatě v duchu děkuju bývalým majitelům bělouše, že ho nechali "ztratit se" a pak se ho do útulku přišli osobně vzdát. Spolu nám to šlape, jsme tu jeden pro druhého a najednou i ty pracovní rána jsou úplně klidná, z ničeho nic. Mění se po krůčcích celou tu dobu, v těch zásadních věcech ovšem velmi pomalu, a to byla asi moje nedůslednost.
Kouká moudře těma svýma velkýma kukadlama....jak nejsem úplně kočičí člověk, tak Fidoušek se mi líbí moc ❤ kolegyně, když měla kočičku, tak říkala, abych dala pozor, aby mě neškrábla, že k málokomu jde na klín..povídaly jsme a najednou šup a Zuzanka byla na mém klíně a spokojeně vrněla...Fido mi tu vzpomínku vybavil 🐱
Já doufám, že se Fida podaří stabilizovat a ještě tu s námi pobude...⚘
Děkuji a ten poslední odstavec prosím Vás....neshazujte se s mobilem, určitě to není pravda ;-)
Krásné oboje...pes i máčky 🙂
No Rezzzy to je kráásnej sameťák a hodňoučkej že jo? ❤️
Nádhernej, opravdu a fakt je to FALCO z filmu 🥰
A nemohla byste je sem prosím hodit ty tabulky? Já si je uložím. Občas zkouším dávat o víkendech běloušovi syrové maso a místo kostí dávám špetku drcených vaječných skořápek. Kostí se prostě bojím, on vše hrozně hltá! Přílohu měl miličku a mrkev. I cuketu může, ale spoustu věcí zase ne. Buď se osype nebo se rovnou rozdrbe. Předem děkuju. Tabulka pak poslouží i jiným, co přijdou ;-) chtěla jsem připojit foto misky, ale nemůžu ji najít, tak aspoň bělouše, jak by rád barfoval rybky z akvárka :)
Zradou je pro me to, že se ten někdo nemá odvahu se podepsat...
To se radši neučte, ale to Vy Sarah víte a já vím, jak jste to myslela....a ten, kdo tady psal tak hnusně jako anonym a přitom je to někdo, kdo ty lidi tady zná dlouho, tak to je prasárna největší...a je to smutný...použiji citát " pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu....jak může člověk zradit člověka.."
To bude radost Rezzzy, berte to pozitivně....kdy přijede domů, chlupáček?
Aléé, žďuchal do Vás nebo, jakým způsobem Vás budil? A ano, když se bělouš zlepšil a spal líp, taky jsem po něm házela nenápadně okem, jestli ještě fakt spí a já už pak neusnula... Bělouš pozačátku si dal tlapky na postel a žďuchal do mne buď čumákem nebo škrabkal tlapkou, ale klidně i do obličeje - to už teda dneska nedělá, tak jsem ho odstrkovala a prstem ukazovala na pelech a říkala, že má ještě spinkat. No nechal se zpočátku odbýt na chvíli třeba 15-30 min., ale časem už byl trpělivější a dneska teda dokud se nepohnu já, nevstane, i když třeba už nespí a jen tak zevluje...
pamatuji se, že to žďuchání a dloubání, škrabkání dělal bělouš č.1, jako štěně, ale v noci vydržel se nepočůrat, spal s dcerou v posteli. Chodili jsme s ním večer okolo půlnoci ....ovšem ráno, to jsme ve 4.30h museli někdo vystřelit, vzít ho do náruče a mazat hned před dům...skoro vždy jsem to byla já, ale nevadilo mi to a ani teď mi to neva. Mám pak radost, že se pěkně vytentuje a nebolí / nebolelo ho břicho
Tak to je šikulka a kliďas ten Váš pejsek, keriton 🍀a bylo hodně té srsti, co šla dolů? A jak dlouho to trvalo, jestli se mohu zeptat?
No je to pejsek za odměnu 🌹
Pinzetu na klíšťata a pak osobně považuju za důležité mít doma enterozoogel a humican. Minule měl bělouš krvavý průjem a díky tomu, že jsem tohle měla doma a stříkačkou mu gel dala a pak ještě s odstupem humican, byl průběh mírný a brzo se uzdravil. Vetka mne pochválila, že jsem mu tohle hned dala a že jsem vybavená. Teploměr mne ještě napadá.
Jémine Rezzzy, to je hezkej štěník 🍀a umí z jazýčku ruličku 😉 moc roztomilej a já jsem z něj celá vedle sebe! Těším se na další krásné fotky...
Napsala jsem Vám totéž SZ, ale lípnu to i sem, kdyby s tím amoniakem bojoval i někdo další. Na odbourávání amoniaku jsem PRO LIDI našla, že se užívá L-ORNITIN a antibiotikum NEOMYCIN, ale jestli to můžou i psi, to nevím.
K tomu by se třeba vyjádřila Bodlinka, jestli to tu čte? Bodlinko, prosím Vás...haló, jste tu? 🌹
Sardullah, to si neberte osobně, nemyslela jsem to špatně. Chodí sem kde kdo, tak, aby se někdo nenadchnul, že zavře tlamičku psíkovi a přitom si nezavařil. Náš bělouš první byl žužla a nežravec, zato bělouš druhý je hltoun a jídlo miluje...i to, které by neměl 😜