Včera v Manětíně na zámku i s běloušem v náruči…a taky na nádraží je bělouš důležitej, jak výpravčí 😀
Aha každá fotka 2x a neumím to dát pryč
Včera v Manětíně na zámku i s běloušem v náruči…a taky na nádraží je bělouš důležitej, jak výpravčí 😀
Aha každá fotka 2x a neumím to dát pryč
Taky doufám, že je to jen ten hematom a vstřebá se to 🙏 když on hrozně řádí, když na to přijde, podle fotek…tak snad to bude brzo dobré?!
Opravdu má obřík Yoda nějaké chybky? Vždyť je dokonalý a moc krásný🌷
Framíček je a bude fakt povahově zlatej pejsek, dobře jste vybrala.👍 Je mile rozcuchaný a rozkošný 😍 taky bych ho brala, ale Vy byste ho už nedala 😀
Dnes jsme venčili na zámku Kozel, v místní restauraci jsem spolkla nechtíc asi 2 cm kuřecí špičatou kost z polévky, protože jsem myslela, že je to kus masa a tlačí mne v žaludku-stres, ale to je nic proti tomu, že jsem teď při večerním venčení, hladila párek barzojů! Fakt poprvé v životě a byl to skvělý pocit...jako dítě jsem je u nás obdivovala za plotem a po dalším půl století se mi povedlo zabořit prsty do jejich srsti a pohladit ty krásný hlavinky tady v Plzni! Och! Foto nemám no...
Sardullah, kdybyste dokázala aspoň třeba jen zabrat se sluchátkama v uších, tak co zkusit z youtube audioknihu s příjemným hlasem, bez hudby a dostatečně dlouhou? Taky mám někdy problém usnout a mozek a myšlenky nejdou vypnout, ale buď 10% cbd kapky nebo audioknihy mi pomáhají. Kolikrát s dlouhou audioknihou spím celou noc. Tak to třeba jen zkuste...preferuju Martina Stránského a poslouchám i třeba, když marodím. Před 2 lety jsme ho potkali při prohlídce hradu, tak jsem mu řekla, že jeho audioknihy jsou skvělé a říkal, že je rád ;-) milej člověk
Přesně, taky mě napadlo, že je to nejspíš chvd...
Bělouš si ho pohledem měřil....
To bude nějaký výživný pramen....ten štěník docela vyrostl od poslední fotky👏
Upřímnou soustrast impact...kolik jí bylo let, jestli se mohu zeptat?
Keriton gratuluji hlavně k té samostatnosti doma! Je to šikovný pes. Věřím, že i venčení navolno bude brzy zmáknuté 🌹
My se od včera venčíme v Plzni. Máme v plánu Kozel, Plasy...no do rybníka plavat? Zbláznili jste se, je to mokrý
to bych taky ráda viděla, mimi afghána. Dnes jsme potkali dospěláka za plotem, byl milej
Jsou impozantní, miluji Barzoje a Afghánské chrty od dětství. Chodila jsem se na ně dívat k jedné vile, měli jich tam víc, a to byla vskutku krásná podívaná na šlechtice 😜
No ale jedině sehnat ty kapky bez alkoholu (to určitě víte), tzn. konzervované něčím jiným...taky si myslím, jako kometa, že potřebuje posílit imunitu.
Myslím na Vás, držte se! Šťopinka byla krásná dušička 🖤
3 generace takových krásných střapatých oušek...jsou překrásní a Mirďa je borec! 👏
Šmankote no ty kukadla v útulku....to bych neodolala taky 😀 je to božan a s fousama!
Bělouš druhý a s jazýčkem vzpomínková bělouš první 🐾
Ten balet a foto nemají chybu 😎
Přidávám se s otázkou na packu, co to teda nakonec prosím bylo? Jsem ráda, že je Pan Král tedy zase v pořádku, moc ráda je opět všechny tři vidím 🌹