Píšu si i Svojanov 😉 a děkuji
Příspěvky uživatele
Vahine
Nechci nechávat svého útulkáče nikde na hlídání, nemáme a nikdy jsme neměli řidičák a časově mi proto prohlídka hradu či zámku vlakem a busem nevychází tak, abych nechala psa doma. Vítám proto prohlídku památky s mým malým psem, dovolenkuju se psem a určitě nejsem sama, kdo to má takhle, jinak by to asi na památkách pro pár lidí neumožňovali. Za ty 4 roky jsme zatím byli na prohlídce památky se psem jednou.
Děkuji za tip, možná se tam tedy taky podíváme. Chystáme se i na hrad Kost. Na jaře vyšel článek
Ty ne úplně silné vývary s masem jsou hojivý základ pro střívka, dcera tu dietu nějaký čas striktně držela a zmizel jí ekzém, občas se ale zase objeví, protože zaprasí. Knížka je skvělá, dnes jsem jí půjčovala od dcery té mé kamarádce….
Já bych tuhle dietu taky měla držet 🙈
Žínko, neslyšela jste nebo přímo nezkoušela tuto dietu? Pomohla by Vám s kondicí střívek, jak to tady čtu. Teď ji drží kamarádka kvůli zánětu střev a dělá jí to dobře, i když je teprve na začátku.
Vyšlo i knižně
Je to hezký, ale bála bych se, aby si to pak jinde nespletla s nějakou jinou rostlinou či keřem s plody podobnými borůvkám, ovšem jedovatými…průšvih by byl hned!
Je krásná moc ta Vaše princezna 🙂
Dobrý den, hlásím, že nadívamá obálka dorazila a je toho hodně a je to hrozně milé…usmívám se na to 🙂
Moc děkuji.
Snad jo…jemně nastrouhaná by se trávila asi líp. Takhle to mám vyzkoušený s běloušem…no, ale hezky se na to kouká, jak papá dříve nežravka 🙂
S okurkou je to experiment, nebo už to máte odzkoušené, že ji to neprožene?
Jinak papá hezky fešanda 👏
No to je pohled 😍
https://www.facebook.com/100057493328077/videos/713313126018949/
FB nemám, ale otevřít to jde 👍a zvuk nutný
Aluško, taky v noci přikrývám bělouška a všechno, co píšete máme a děláme, akorát máme “jen” 3 pelíšky, ale pro 1 psisko akorát a nemáme zahradu…teď jsme 4x denně dezinfikovali noženu, měl v ní osinu. Vet to prořízla, dala injekce a do rána to oplasklo. Osina pak večer vylezla ven naštěstí, i když přitom úplně změnila směr jízdy a vylezla jinudy. 😲. Strašně se mi ulevilo a jemu samozřejmě též. 🐕
O čivavě jsem četla a je mi jí chuděrky líto 😔
Venčili jsme se včera i s maltézačkou kamarádky a z fotky vylezlo malé bílé slůně s chobotem…podívejte se, že jo, přísahám! Je hned za běloušem…😂 🤭
No jo no…tak snad to bude mít bez lepku dobrou odezvu a když byl zase bobek dobrej, tak paráda! 🙏
Váš názor respektuji. Já jenom, že mně to s běloušem pomohlo, nasměrovalo a výsledky testů versus problémy s druhem masa, do sebe zapadaly. Po vařeném hovězím se mi do rána doma pokadil a to mu vyšlo, že na něj alergii má a další související potraviny a zkřížené alergie atd., mi dávaly smysl s tím jeho prděním a nafouklým břichem. Jinak je to pochopitelně čistotný pes a omlouval se mi za to, co udělal. To byly oči 🙄
Jak jako…"zalez"…
fuj je to ☝️ hodnej…
Mne ta popsaná situace nepřekvapuje. Vím, že se opakuju, ale nechala bych nabrat krev na testy alergií a intolerancí, ať se máte od čeho odpíchnout bez experimentů u hodně citlivé Mercinky, která je na to taky už stará. Její střívka už nejsou v kondici, jako zamlada a drážděním nevhodnou stravou se jejich stěna ztenčuje a stávají se propustnými, a to je teprve problém! Myslím si jakožto laik, předesílám.
Moc děkuji za milé překvapení 👏🌷a ráda využiji možnosti dát světu vědět, kam se svým psem teď patříme, a to plackou na batohu.
To je teda vražednej pohled…tak ať je líp impact!
Jo, tak takhle by mi moje veterinářka taky odpověděla, ale hned ve druhé větě by následoval její názor na věc, jistě i uklidnění a objasnění situace. Naali je momentálně v cizině, tak by jí, Váš názor na věc, asi docela bodnul 😉
Na Nighta se vždycky ráda podívám…a jako štěníka jsem ho ještě neviděla, děkuji 👍 krásnej!