To bych taky nedělala na Vašem místě, úplně vysadit, ale pozvolna snížit dávku byste mohla zkusit. Bělouš bral deganu na začátku ¼-0- ¼ a hodně pozvolna jsme se dostali na cca 1/12 ráno a opravdu mu to stačí. Má 7,60kg. Zkoušela jsem o delší dovolené pozvolna vysadit, ale po týdnu bez léku se problémy vrátily, takže piďikousek deganu mít musí. Držím palce, ale to Vy víte⚘
Příspěvky uživatele
Vahine
Už jsem info trochu vstřebala z Vašich SZ…Ale že Vám dřív Tobík i zvracel? Nemůže mít reflux? Bělouš ho má, bere degan, kousek a budeme potřebovat znova famosan, protože občas kašle. Mám to samé, takže vím, jaké to je.
Kromě všech těch vyšetření, která na to údajně ukazovala u Vašich lékařů, měl jaké příznaky vlastně, když to vezmete od začátku? Co bylo první, proč jste šli na veterinu, prosím?
👏výborná fotka😀
tak tohle u nás nehrozí, bělouš chtěl skočit do bazénu jen ve chvíli, kdy se páneček schválně potopil, ale bělouš si asi myslel, že se topí! No je hodnej, ale bylo to na návštěvě, tak jsem ho zadržela. Sám by tam ovšem jen tak nevlezl, není vodomil. Maximálně dobrovolně smočil polštářky na tlapkách. Kdyby to plavání na něj někdy přišlo, vestu bych mu určitě koupila, já totiž “doprostředka” nikdy neplavu, páč jsem se kdysi topila, tak aby to jistila ta vesta no.
Tak teda ty oči:
Foto č. 1 Nefoť a usuš mě už 🐶
Foto č. 2 vyjímečný kříženec afghána a labradora, kterého fakt nemůžu mít, bohužel…z peswebu 🥺
Že je krásnej? 🐾
To jsou krásní štuclíci 😍 to je radost pohledět!
Ronjo, to jsem byla asi já s tím chladícím oblečkem a opravdu s tím bělouš zvládá o něco líp a dýl ta vedra. Ovšem on nemá podsadu a srst má, od lopatek po kořen ocasu, ridší, protože je kastrovaný a tak ten obleček máčím za pochodu pouze zezhora, takže zespodu mokrý není, ale uvnitř už ano a zabrání to slunečnímu výpeku a trochu to chladí a stačí.
Pes, který má i podsadu nebo prostě hustší srst, tak tomu bych se nebála namočit obleček celý a vyždímaný, jak uvádí v návodu. Dělají oblečky, polooblečky ( něco jako větší kšíry) nebo jen šátky.
😪 impact držte se, je mi to tak líto! Je to šok!
Dala jste do boje všechno a Mercinka taky….myslím na Vás. 🌷
Dnes jsme byli na prohlídce zámku v Mníšku pod Brdy a mohli jsme tam překvapivě všichni a každý se svou vstupenkou 😉 podmínkou bylo jen pes v tašce a bylo to uvedeno i na jeho vstupence….a pak v barokním areálu Skalka bělouš dobu zíral na kostelík…no nevím, jestli mu neběžela hlavou myšlenka na zcela jinou boudu než viděl v Přerově ve skanzenu v úterý? 🤷♀️
No ten Váš pejsek se povedl pěkně namixovat vzhledově a zdá se, že tedy i povahově, a to je hrozně fajn. 👍
Občas hoďte foto z procházky, moc hezky se na něj kouká 😉
Jéé, to je pěkná fotka, fešáček 😉
Moc děkuju🙂, je to tajtrlík a rozhodně se s ním nenudíme.
Tak knírače Vám já teda schvaluju, střední bude fajn. Malí bělouškové nemají tak pěknou srst myslím si, jako v tmavém a střední knírač bude dobrý parťák a i kdyby to byl útulák, tak se těším na foto už teď!
Stypíka si z fotek pamatuju, měll tak milý a vtipný výraz s těma ušiskama. Ten náš první ty uši měl takhle skoro pořád, takže vypadal vtipně taky. Byl to strašně hodný psí anděl, říkali to lidé, co ho znali. Jedna paní tady říká druhému běloušovi jeho jménem schválně, že jí ho připomíná…a taky jí chybí, jako nám…současný bělouš je ale ostřejší rarášek.
Děkuji keriton, on byl úžasný a jsem ráda, že ty fotky jen tak náhodou vznikly a takřka na poslední chvíli. Mám z nich doma dva obrazy.
Fotka z mého pohledu z neplánovaného focení, hurá akce- před objektivem bělouš první a taky výsledek….ten si to vyloženě užíval 😍 lásečka
Kdepak, to bylo docela vyjímečně a nasmáli jsme se tomu právě proto. Fotím mobilem a právě jindy, když nejsem dost rychlá, ze záběru odejde nebo skloní hlavu…tu ostatně tady sklonil taky, ale zase to bylo to ono 😀 to náš předchozí bělouš, ten si focení užíval opravdu nefalšovaně…jdu hledat důkaz a vložím později
A ještě 2 fotky s boudou ve skanzenu…bělouš se ujal role vesnického vořecha skvěle, je dobrý herec. Chtěla jsem po něm, aby zapózoval a on pak nasunul zadnici ke vchodu boudy a ve výsledku to vypadá, že z ní rozespalý právě vylezl😀….až na tu flexinu teda 🙈
Venčili jsme na zajímavé zřícenině kaple sv. Kříže, bělouš zkoumal pozůstatek rituálního kruhu, pravděpodobně byl oslavován nedávný superúplněk.
Venčení v Přerově ve skanzenu už pro bělouše tak zajímavé nebylo. Musel mít kromě tradičního vodítka i košík, to jsme na Veselém kopci (skanzen) mít nemuseli.
Dnes na výletě jsme vylepili dvě samolepky chovzvířat. U nádraží v Českém Brodě a druhá je před vchodem do Skanzenu v Přerově nad Labem 🙋♀️
Placku nosím od doručení na psím batohu 🐶
Dájo, máte můj obdiv Vy i Vaši pejskové. 🌷
Ten můj útulkový bělouš by žádné zkoušky určitě nedal, ale staré lidi má moc rád. Jen, když před DD místní senioři sedí při dobrém počasí na terase, jdeme je na chvíli “pozdravit”. On mne tam sám táhne a nechává se chvíli hladit, ale je to takový hopsálek, tak tam zájmemce o pohlazení oběhne a dál už nemá trpělivost. Mám 3letou zkušenost dobrovolníka v nemocnici jen tak po práci, ale na canisku chlupáče úplně vhodného nemám. Je to náročné, ale zároveň naplňující. Přeji Vám, ať se i nadále daří!
Bělouš taky nepřestýlá pelíšek. Sedne a čeká na pohlazení, pak si položí hlavu na připravený polštářek a za chvíli spinká. Původní verzi vkládací náplně pelechu jsem nahradila paměťovou pěnou a zatím pelech stačí, podědil ho po prvním parťákovi (pelíšek-střední třída) téměř nový, pohodlný a tvarem obdélníkový ze Superzoo. Jó taky si někdy hrábne, ale není to často.