Alavis koupíte i lékárně, kde vedou veterinární věcičky nebo na veterině, když to potřebujete hned. Kozlík mám tenhle na fotce.
Příspěvky uživatele
Vahine
No to je docela peklíčko s tím bílým klukem, jak to čtu. Ty loužičky budou asi od stresu, tak snad se brzo uklidní. Můj bělouš ty louže dělal u dočasky a u nás už byl hned spokojený, protože ani jednu louži neudělal a dočaska ani věřit nechtěla. Možná si ten cottonek myslí, že ho jeho rodina opustila? Dávala bych mu něco na uklidnění. Kapky s kozlíkem nebo možná radši Alavis calming-ten ho ještě podpoří v jídle. U nás teď kopou a drtí chodník a bělouš to nemá rád. Tak tedy, když jsme v práci, dávám alavis calming a právě několik dní pozoruji, jak je po tomhle nenažranej! Zkuste a zabijete dvě mouchy jednou ranou. Nechá se mazlit i od manžela? Jestli se ho nebojí?…je to trdílko a Vy si s ním teda užijete 🤦♀️
Vždyť z něj roste velký pes, tak ještě, aby neměl furt velkej hlad…tuhle, jak byl zmoklý, tak to byla moc hezká fotka 🐾🐾
Venčení v pražské zoo je taky pro bělouše a pak tedy díky němu i pro mne, zážitek. Jj, vlci, to je zážitek 👍vloni se přišel vlk podívat na bělouše ke sklu a chtěl si hrát nebo to tak aspoň vypadalo a bělouš ho chtěl sežrat 🙈 musela jsem mu držet tlamu, aby nedělal vyrvál. Jinak jinde to bylo úplně v klidu a bavily ho želvy, ty obří. Letos si koukali s obřím ptákem do očí, já bělouše držela v náruči samo, jinak by si do očí koukat nemohli ☺
To Váš elegán se choval způsobně, jak vidím na fotce 🐶
Malinká babuška, už jí je dobře..myslím na Vás!
Sarah, právě mi došly slova…Vy nejlíp víte, jak babče je a že už to asi není kvalitní žití..udělejte to tak, jak cítíte, že to bude pro babču nejlepší…budu na Vás myslet, držte se🌷 je mi to líto, ale čas zastavit neumíme a vrátit taky ne…vím na 100%, že s Vámi mají všechny psí duše krásný pozemský život a teď je potřeba jednu nechat odejít…
Taky jsem četla článek od Zrzavců, opravdu moc pěkný, vždycky je to pěkný 👏definovala bych paní Zrzavcovou, která mě vždycky pobaví, jako někoho, kdo se do psů úplně vpil, souzní s nimi a chápe je. Nejenom, že byla asi v minulém životě psem, ale určitě v Zrzavcové zbyl i velký kus dítěte, protože ten rozměr představivosti je obrovský. Píšete krásně Zrzavci!🌷
Tak jo, děkuju. Vezmu si příště na veterině něco na vzorek na tu koprologii.. je to asi několik💩 po sobě jdoucích?? Nebo jen jeden bóbik, prosím znalé? Jak je to?
Ono se to bude hodit i někomu dalšímu….
Kometo, fakt za 15 let nic? Tý brďo…😲Já doteď prvidelně odčervovala bělouše, kvůli vnučkám, ale asi si teda příště vyzkoušíme koprologii
Zrzavci:Helejte - je tu někdo, kdo by ocenil takovýhle kachlíček - třebas na výrobu podtácku pod hrnek? Je to opravdu kachlíček - a je to nepoškozený.
Je to hezký a měla by to určitě vidět Dublinbarzoj 😉
Být tam knírač, tak to chci 😃
Edit: ona už to viděla, tak jsem se netrefila, že zahoří….
Dublinbarzoj:A pak, že chrt je běžec, když je vedro, tak se venčíme buď takto nebo v jezeře 🙈
Jsou boží ti Vaši šlechtici a moc krásně vybarvení 😍
Náš tajtrlík už běhal dnes v 6h ráno za míčkem, protože jindy to nejde…a bylo dost rosy…🐾 krásné ráno všem
balu:Sebereme do sáčku a hodíme do popelnice.
No a pokud to není sáček k tomu určený, který je u nás ve městě k dispozici na každém rohu v zásobníku, tak mikroteňák používám 2x. Jednou na svačinu a pak jej ponechávám pro bělouše na kákoš. Pro jistotu, když někdy dojdou městské nebo i ty svačinový, mám při sobě vždycky kompostovatelné, co jsem koupila na netu. Běloušek bere degan a teď mu vet navýšila dávku kvůli refluxu, tak díky tomu kadí vícekrát. Má spotřebu, jako smečka psů.
K tomu vždycky ještě sbírám do košů po městě hlavně pohozené skleněné lahve od relaxu, od vína, piva….aby s tím druhej debža nefláknul vzteky o zem, což se děje a pak to ještě dost často rozdupou….achjo…chuděrky pejskové pak.
Seberu i plechovku nebo mrtvého holuba (jen né v rozkladu), prostě mě štve binec po městě.
Úžasné a krásné hračky!!!! Zírám 😲 Já jsem na tohle bohužel střevo, ale zase tady máme v sousedství starou paní, která běloušovi každou chvíli přinese hračku a nedá si říct, ať to nekupuje, že hračky máme 🤷♀️, ale nakupuje levně, říkává.
Čekává na nás po, st a pá ve 4.45h před domem a chodí kousek s námi na ranní procházku. Prý je bělouš pro ni dobré antidepresivum.
Škoda, zase zkuste prosím vložit jindy…na Keliška se ráda podívám 😉
Chtěla bych mezi ně patřit 🙏😉
😂říkáte, že stačí i napsat nebo pomyslet?
tak to je lepší si tu čakádu dát….však víte, kde ji máte schovanou…
Killian je velký duchem 😍 a je to borec!
A Gučák má srdíčko a rtg plic taky dobrý? Zvláštní, že i když dobře krmen, nepřibere 🤷♀️ ale zase, když zdatný je….
Ve Zvěrokruhu mají taky pěkný vesty na plavání, ale značku nevím. Mají i jistící udělátko pod tlamičku…pohledám na netu obrázek
Edit: vesta z obchodu Zvěrokruh
kocourka je mi moc líto, byl moc krásný 🌷😪