Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 17.09.2023, 14:04:26
Ježkovy nohy, to jsem si nevšimla, že ho vykastrovali, to není dobré v tom 1.roce, ach jo! Spolky to dělají, ale proč takhle mladého psa…běloušovi byly naštěstí 3 nebo 4 roky odhadem. I kdyby 2 roky, tak furt dobrý, uf. Byl zrovna od nich.
Paničko Xerxová, nevěděla byste o někom v okolí, kdo by potřeboval krásného, milého, hodného a mladého ročního dogouška??? Nemohla jsem ho nechat bez povšimnutí…takhle by mohl mít naději…koukněte prosím, jaký je to božan 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 16.09.2023, 12:56:18
Vidět dogouše krmeného lžící, tak taky stojím, zírám, fotím…🙂 určitě prima řešení než řešit mastnou misku, sebe a psa, natož potom velkého.
Navíc Yodík je takový velký černobílý elegán “jakože v pán v obleku”…působí tak na mne tím svým vzhledem a postojem na fotkách (třeba ta fotka na křesle s pradědou v pozadí). No a pak rozevlátá hubinka to vždycky rozsekne 😀 je boží!
Mne si bělouš vycvičil, a to, když jsme venku, stoupne si přede mne a významně štěkne několikrát za sebou hledíc mi soustředěně do obličeje a pak do očí…už mě to naučil-znamená to, že má velkou žízeň v tom teple…taky mi to chvilku dalo než jsem pochopila,ale funguje už roky. Odmění mě radostí a poskakováním 😋 a já nalévám vodičku….
V terénu on nebude pít z potoka, to jen v nouzi nejvyšší. Ví, že když se významně zahledí na vodní hladinu, já zaberu a dovtípím se a naleju mu jeho odstátou vodičku do misky….přece trochu kultura stolování né 🤦♀️
Taky moc děkuji děvčata za krásné příspěvky, obrázky a názorné ukázky, trocha poezie a hodně všeho toho, co moje duše potřebovala, aby pookřála….teda já se chechtala, jako blázen…nádhera a díky 👍😂😂
Co na to říct, kometo…tady se píše o slámě a já ji mám občas v hlavě. Jenom tu slámu. Nejsem zkušená a mám křížence bez podsady a plácla jsem blbinu…🤦♀️😀
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 14.09.2023, 05:51:29
Chingis, jak Vám můžu pomoci? Nemám teda zkušenost s posíláním peněz za hranice, ale to se nějak poddá…napište nám kam a myslím, že se někdo přidá a snad to pomůže…. Nemůžu moc, ale každý peníz dobrý 🌷 jestli jde pomoci i jinak, dejte vědět…
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 08.09.2023, 23:27:16
Tak se Doron brzy uzdravte, ať Vám ty ATB teda zaberou 🌷zdravíme z dnešní procházky okolo jízdárny, kdy se jeden zvědavec přišel přes plot podívat a taky potřeboval pohladit 😃
Odpověď na příspěvek uživatele Hanča z 03.09.2023, 16:36:49
Dobré asi bude vzít hračku ven, až půjdete s nějakým psím kámošem nebo kámoškou. Ukážou Vaší fence názorně, jak se mordujou plyšáci a snad to prolomíte.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 03.09.2023, 17:16:06
No paráda, vypadají, že jsou už sehraný, ale jasně, je to potřeba korigovat. No když vedle nich cotonek takhle leží, tak to je super vyklidněnej 😉 no snad už bude líp a líp.
Mate mne trochu, že píšete u Alavisu o tbl. Jsou to takové pamlsky vzhledově a tvarově, klasické tablety to nejsou. Ale teď koukám, že na pytlíku píší 30 žvýkacích tbl. 🙈 Je ho cítit na 100 honů a jak ho vezmu do kapsy, bělouš mě celou cestu sleduje, kdy už mu to konečně dám. Musím časově 30 minut odstup od deganu.
Náš by sežral nejradši celej pytlík naráz 🤦♀️ no tak to je cotonek asi fakty nežravka.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 02.09.2023, 11:31:16
Výborná fotka, pěkná chlupatá čtyřka 😀 doufám, že bude brzo líp a malej bělouš na hlídání se bude chovat líp a líp, že ho ani pánečci nepoznají až se vrátí, jak bude vzornej….to už tu bylo se šeltičkou 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 02.09.2023, 20:05:01
Z Yody vedle Vás a na tom křesílečku mi spadla brada 😲 je to teda obřík. 👍 To máte co krmit tedy. Není vyšší než byl Night? Co ta prostata, zlepšilo se zdraví, hormony se zklidnily?