A jak to prosím s Fidýtkem pokračuje ohledně glykémie, Fíkovnice? Ale možná už spíš, musíš být hrozně unavená z toho stresu….
Příspěvky uživatele
Vahine
Taky jsme to, přibližně ve stejnou dobu po adopci, jako vy s Finnem, zkoušeli a hned to největší balení. Nejprve jsem byla nadšená, vypadalo to zpočátku, že nám Glandex i pomáhal. Měl žlázky naplněné míň, podle vetky. Taky bohužel ten hmat na vyprázdnění neumím…a moc ráda bych uměla 🙏 chodíme 1x měsíčně na žlázky.
Začínala jsem s půlkou dávky a postupně jsem pak dávala celou, ale po nějakém delším čase se efekt vytrácel a přestala jsem s tím. Ačkoli jsem do to šla s nadšením a ani cena mne neodradila, tak bohužel nejsem ten správný vzorek k posouzení. Ono totiž časem vyšlo najevo, že běloušovi nedělá dobře dýně a ta je i v Glandexu.
Naopak Lara, na nick Hanky si teď honem nevzpomenu, tak ta ho taky dostávala a poměrně s úspěchem. Mimochodem Lara taky byla z útulku…zajímavé 🤔
Vy ale barfujete, nebo ne? Ptám se na to v souvislosti s 💩
Děkuji, takže stále nejlepší roky. Fandím vám oběma. Jste skromná, ale je to určitě o tom, jak to máte nastavené. To mě tak napadlo no.
Setkala jsem se v práci s paní a jejím psem, který je vidět v reklamách, nevynechá snad žádný konkurz a vybírají skoro vždy právě jeho, a to je kříženec bordery. Možná bych tu reklamu ještě našla…ovšem film je film, a pro mě je Kelišek nejšikovnější 😉
👏🍀gratuluji Vám i Kelíškovi, šikovní jste oba! Kolik už je prosím Kelíškovi let? Jak je převážně taky bělouš bělostný, tak se to nepozná ☺
Kelíšek by mohl jít k filmu, to by byla spolupráce a byli by z něj paf, že?
Vjana:"Psi THC nesmí a ani stopové množství" Dobrý den, mohu poprosit zdroj? Děkuji
Dobrý den, zdroj je naše veterinářka. Důkazem je pak pro mne můj citlivý pes, kterému po vysazení svědivá drobná vyrážka zmizela. Měl kromě toho i narůžovělou kůži, jako prasátko, po cca 10 dnech tyto symptomy pozvolna vymizely. Ničím jiným to být nemohlo. Krevní testy naštěstí vyšly dobře, k poškození nedošlo.
Jestli jste z webu Zelená země, tak jsem komunikovala ve věci s Luckou a mám přepis komunikace doufám ještě v mailu.😏
Výborní kámoši 👍 moc hezký a výmluvný fotky!
Necítil z Vás to překvapení, že tam ti rybáři byli? Prostě nějaká ta emoce z Vás byla třeba na moment cítit, tak měl potřebu o sobě dát vědět…tohle mi někdy na mužský večer dělá bělouš taky, že vrkne, ale už to teď dělá fakt vyjímečně…taky si právě říkám, že je to asi mnou, že jsem potmě, tedy při slabém pouličním osvětlení, opatrná, lehce v tenzi?….a naštvaná jsem na frčící kolaře a koloběžkaře na chodníku bez světla! To teda pěním, ale to už jen na okraj. Sama používám večer baterku, primárně na hovíše a pak i abych byla vidět.
Ano, dávala jsem běloušovi 1-2kapky ráno, jak se to zrovna povedlo kápnout, víc ne, klidnilo ho to, ale cca po 14 dnech jsem skončila, pes měl narůžovělou svědivou kůži s drobnou sem tam nenápadnou vyrážkou. Bylo to pravděpodobně způsobeno stopovým množstvím THC, kdy u kapek psali, že je můžou užívat i psi. Rozhořčeně jsem jim to tam napsala, možná text pak na to konto upravili? Teď už to v popisu uvedené nemají. Nevím, proč jsem nenarazila na ty kapky s obrázkem psa, jak tu máte odkaz, ale na cbd 2%. Měla jsem lépe hledat a nedat na popis, že to mohou užívat i psi. Psi THC nesmí a ani stopové množství, ačkoli mě písemně přesvědčovali, že je to o.k.
už to vím, že NE, byla to i moje chyba! Pak jsem je vysosala já a pomáhaly mi usnout.
https://www.zelenazeme.cz/obchod/cbd-konopny-olej-2-10-ml
U těch kapek s vyobrazeným psem THC není vůbec, takže ok, já už ale nemám odvahu….
I tak je to pěkné stádečko koz a Chloupě takhle dobrý, směje se a furt lepší v záběru hlava a hřbet než nohy, bříško a…😃 tak mně se tenhle podzim líbí, páč mi teče pitná voda z kohotku 😉 jooo máte pravdu, už by pršet mělo aspoň pár dní….
My dnes potkali na prochajdě fenku čívku a hned 2x.
Vaše Connie je opravdu nádherná 😍 do tohoto tématu nahlížím moc ráda…
Ženy, jste teda vážně borky! Gratuluji k výsledkům 👏 bělouš, když venku naznačím, že teda běžíme, tak je nadšený, ale nejde mi to, bohužel. Velké klouby už nejsou moc dobré a koleno a ostruha na jedné noze a bolavý palec na druhé, mi nedovolí. Kloub na palci mám dgn.na výměnu, ale na operaci nepůjdu, dokud to aspoň nějak funguje. Doma ale “dráždím” takový ten běhací stroj a dohlíží na mne můj bílý zdravotník bělouš, už je to malinko na váze znát, jen vytrvat. Musím, chci. Je zajímavý, že na tom stroji mě ani ten palec nebolí, je to super na to, jak jsem jinak i při chůzi často kulhavka 😀 jezdím 6.týden…
Tak to se těším na foto pelíšku 👍 ať se Vašemu GR líbí a spí tam mooc rád😉
Ach jo, Jani, já doufám, že se Fiďousek ještě zlepší a Ty se drž, děvče zlatý ❤🌷tuším, že je těžké zůstat klidná, když máš tolik naloženo….myslím na vás oba 🤗
Chovné stanici vědět dali a Ti ho zpět nechtěli.
Ty výkyvy v té glykémii jsou určité nápor na organismus…držte se 🌷
Ach jo, tak to musí být pro Tebe hrozné 😪 děláš pro Fida, co můžeš a teď tohle….nejde s tím něco dělat? Jde to zastavit? Jinak je zdravíčko Fida lepší? Já víím, jsme na psech, ale tak snad neva ..
Nebyla moc snaha o pochopení, bohužel. Jedou si svou linku a je jedno, co je to za psa. Po roce zdravýho psa vykastrujou každýho, puberta nepuberta. Dogoušek je o to smutnější případ, jak píšete. ChS ho zpět nechtěla, vědí o něm. Je mi to líto.
Tak nic, bylo to zbytečný🤷♀️….do roka je pes štěně a pak už se může kastrovat, když je pes zdravý…
až půjdu příště do adopce, tak se budu snažit nezakoukat se do jednoročka….
Fakt tu srst má Finneček krásnou! 👍 Pěkně se vyklubal, co je u paničky Keriton…jaký máte esa v rukávu, že se tak leskne? Už mu štramákovi chybí jen motýlek pod krkem 🙂😉
Nevydržela jsem a položila jsem otázku, ohledně tohoto psa, naší dočaskářce, je z tohoto spolku. Jsme v kontaktu, posílám běloušovy fotky.
Zajímá mě, proč právě jednoroček a s PP a dogoušek k tomu. Nebude to teda mít nový majitel lehký, jestli se někdo najde….