Zajímavý nápad s ponožkama hlavně proti kuličkám ze sněhu v srsti…bělouš v zimě ve sněhu se furt zastavuje a musím mu je sundávat 🤦♀️ ještě, že sněží v Polabí tak málo a sníh málokdy vydrží…nemáme to za holčičkama daleko 😉😊
Příspěvky uživatele
Vahine
Já si fólie všimla hned a krásné jsou obě 🤔..tééda vy mi dáváte děvčata! Už mně svrbí ruka na klik, ale teď už nesmím…nenene 🤦♀️
Kdybych neodolala, dám vědět 😁
Leithian:Holky ahoj všem. Byla jsem poprosena známou o malou pomoc. Není již nejmladší a zemřel jí manžel. Bohužel měli smečku mopsů. Naznala že sama se dostatečně kvalitně o všechny postarat nedokáže. Nejsou s pp. Kdybyste věděli o někom kdo by sháněl socializovaného a na smečku zvyklého dospěláčka… přidávám pár fotek.
Jo můžu si o tom myslet leccos ale chápu minimálně to že když nic jiného je minimálně toto rozumné. (Minimálně se pak nestane průser jako viz kauza jorkové). Když by předám kontakt na majitelku i dodám detailní info a fotky. Nechce dát pryč všechny, ani de facto konkrétní ale jak kdo si s kterým si sedne.
Krásní mopslíci, snad se na ně aspoň mrkne Efe, ale tuším, že je asi příliš brzy po poslední milované mopslince Beunce…💔
stejně myslím na to, jak se to tak stane, že se hnedle takhle podbízí noví mopslí živočichové, aby se na jednu stranu někomu trochu ulevilo a na druhou stranu, aby nebylo někomu příliš smutno…a to prostřednictvím anděla Leithian 💫 🤔😉
Kdybych šla kolem, asi bych se musela štípnout, jestli nesním…😮 snad se tam holkám líbilo…
Ach jo…je mi to moc líto Efe 😪 a taky Vám přeju klid na truchlení a pláč💔…bohužel tu ty Vaše prdelinky nemohly být napořád vedle Vás tak, jak bychom si v skrytu duše přály všechny, spolu s Vámi…ať běhá spokojeně dál Vaše šestice placatek tam za duhou🌈 a dávaj přitom rajtování pozor na svou milovanou paničku…
Taky jsem se díky Vám zamilovala do placatek, získala jsem na ně úplně jinej úhel pohledu…jsou to moc milí čumílci
😄👍 kopičku jednu nebo dvě…budou ty Vánoce, že?
Tady je ještě odkaz na ten druhej, projeďte bitibu, mají i jiné pěkné a nejsou tak drahé
https://www.bitiba.cz/shop/doplnky_potreby_pro_psy/oblecky_pro_psy/bundy_pro_psy/982415?zootopia_rec=true&cn=initial&si=116&pn=web_category_l4&pr=container_1&strategy=79763595&rk=1-12&slot=11&pi=982415&rri=53444970-26c8-4fb4-97f7-568c3966f3ef
A tenhle je taky ze zoohitu, zůstal mi tu nový a bezprizorní, tak jsem ho fotila a pak i poslala Keriton pro Finna 🐶
Ten nohavice nemá a fleece má taky
Tohle taky máme, je to kombinéza, ale v těch nohách fleece není, mají až do velikosti zad 70cm od kohoutku po kořen ocasu, kolem hrudníku jde stáhnout, jak je potřeba. Koukněte buď na bitiba nebo zoohit, obrázků tam najdete hodně a mezi fotkama zákazníků je i můj bělouš 😉
Vaše požadavky by to splňovat mohlo…
https://www.bitiba.cz/shop/doplnky_potreby_pro_psy/oblecky_pro_psy/zimni_oblecky/overaly/982321?variantid=982321.1&gclid=CjwKCAiA3aeqBhBzEiwAxFiOBnRxwcDU0oNp1xLgyr385IDJ-VBhBfFZGMKBIWn0D8vQh50oi5Ce4hoCpvoQAvD_BwE
Náádherné, kvalitní fotky, pěkný barvičky a ostré kontury 👏 fotíte mobilem nebo foťákem? Co je to za značku prosím?
To je mi modelína 🐶👍
Předpokládám, že ji dávají takovouhle plenu třeba? Viz bitiba
Snad jí ještě uspat nedají, vždyť můžou na tu demenci zkusit léky a s plenou se snad fena sžije?
Fíkovnice, kdybych sama neužívala lichořeřišnici a k tomu další kapky 2x denně, taky jsem furt nemocná. Podpoř něčím přírodním tu imunitu, ať jsi tu fit pro svoje čičiny. Drž se!
😁👍
Taky máme rádi s běloušem značku rukka, koupila jsem teď od nich i zimní kombinézu, bělouš je bez podsady a srst je mizerná a nekvalitní, i když není ostříhaný. Pláštěnka už není tak zářivá, jako na přiložených na fotkách, ale s pláštěnkou jiné foto nemám.
Dneska na Vás myslím v průběhu dne, že si asi lebedíte, jak se investice vyplatila…a za 5 minut 12 🙋♀️🌷😁
Takhle hodně deštivo a všade, už dlouho nebylo
Nevěřím, že to myslíte vážně🤦♀️…vipet přece není venkovní pes a 10 stupňů v nějaké místnosti přes zimu? Vyberte si raději jiné plemeno do těchto podmínek.
Užívala jsem kůru vysoce kvalitního koloidního stříbra vnitřně, na zlat.stafyla a nezmodrala jsem, tak za mne- ano, můžete.
Kvalitní KS jsem měla od p. P. Švandy
Thielli snad promine 😁
Ach ták, no…dám Vám číslo na páníka a Vy mu vysvětlíte, že nutně potřebujeme namísto jedno “krámu” dva joo? 😁🤣… to mi fakt neprojde…
A toho se právě bojím, že to bude v bílém provedení u nás tak, jako u Vás v hnědém….stejně nastavenej mozeček v kebulce 🤦♀️
Plevelím tu vesele a ono by to už dalo na samostatné vlákno….tak teda příště, třeba až domluvím tu dornovku u nás doma 🍀založím, napíšu
Dobrý 👏 má pravdu předsedo 😊 to by fat šlo! Jste velmi praktická žena a já teda zase prd 🤭
no…dalším čítálkům to pomůže, mně už ne, já ty schody zaplatila a je mi blbý se vymlouvat…🤷♀️ jsem další generace tzv. staré školy 😉 a co jsem si upekla/koupila, to si sežeru/převezmu