Terven:Takhle
Moc děkuju a omlouvám se, že ruším takhle pozdě večer. Zip vypadá dost podobně. Nám se tam prostě na konci ani nezasekne potvora zipová…vytáhli jsme si asi Černýho Petra. Špatný kousek no.
Terven:Takhle
Moc děkuju a omlouvám se, že ruším takhle pozdě večer. Zip vypadá dost podobně. Nám se tam prostě na konci ani nezasekne potvora zipová…vytáhli jsme si asi Černýho Petra. Špatný kousek no.
A vypadá ten konec zipu stejně? Posílám dva konce zipu oblečků na porovnání. Ten zip na zeleném oblečku drží perfektně a rozdíl mezi zipy je, myslím si, vidět
Thielli:Večerní venčení nepsí. Tři vejce do skla a Z pohádky do pohádky.
Jsem okouzlena těmito Vašimi fotografiemi….to je krása a názvy jsou velmi trefné 👏👏👏
Terven, máte pravdu, drtič mrazu, to ten obleček je 😉 a na tuhle fotku u ruky si pamatuju ještě z ifauny rukka u ruky…fakt Čikině moc sluší ale, je to škoda, že to nedělá dobrotu…když ona je taková křehká krásná dáma, no co se dá dělat…viděla jste výše v mém příspěvku detail našeho zipu, prosím? Máte na oblečku taky tak ničemný, jak my, nebo máte lepší zakončení? Zip se nám rozjíždí právě kvůli tomu konci zipu. Moc by mě zajímalo, jestli máte stejný…díky předem
sutrik:Jsem háklivá na příliš vytopené a nevětrané místnosti. A ráno se k tomu přidala dehydratace po noci. Plánovala jsem jen vyvenčit a ještě na chvilku zapadnout do postele. Tak jsem se ani nenapila. Neplánovaně jsem sáhla po lopatě. A po návratu do tepla se mi začala motat hlava. Sedla jsem si na zem, obvykle to stačí. Tentokrát ne. Mívám to zřídka a až do mdloby to šlo naposledy tak před 10 lety. Tenkrát jsem byla i u doktora, znovu se tam podívám. Aspoň zjistím, jak se změnila ordinace 😉
Šmankote! Tak klika, že jste si sedla…chápu, chápu. Mívala jsem to takhle dřív docela dost často…ve škole opravdu hodně…jednou mne nějaký pán odnesl v náruči na lepší místo, stalo se mi to totiž v restauraci, ale nevzali sme se 😄…to bylo před 20 lety a 15 kily ☺ a týden po té akci v restauraci jsem to nevychytala a doma jsem si spálila tvář o koberec a narazila si sanici…po čase mě chytil slepák a vzali mi přitom i kousek střeva s divertikly…možná ty poslední epizody byli tímhle, protože mne bolelo břicho a pak to přišlo..nevím no… Teď už ťuk ťuk dlouho nic. Navštivte lékaře, radši jo…🍀🍀🍀
Irma19:Vahine, není třeba měnit zip. Našijte na konec bundy malý knoflíček a jezdcem zipu protáhněte pružnou šňůrku. Po zapnutí zaháknete očko za knoflíček a nic se rozjíždět nebude 😉
Irmo, já Vám strašně moc děkuju 🌞 ☺ to mne vůůbec nenapadlo!!! 🤦♀️ udělám to…a možná ten knoflíček dám zespodu, protože se podívejte na ten “prasáckej” zip, co tam dávaj…viz detailní foto
začneš, Vahine, konečně číst ty recenze na zboží a nebudeš zbrklá a budeš víc přemýšlet než něco objednáš! ☝🤔
Šutříku, Šutříku….že Vy jste to přehnala a ještě k tomu jste sebou sekla o zem 🙈…máte bloklá záda nebo co se stalo? Ať jste prosím Vás brzo dobrá 🙏
Máme nový overal RUKKA, na psa bez podsady s poněkud řidší srstí je skvělý, protože je uvnitř chlupatý až do nohavic, dá se upravit po těle stáhnutím několika gumiček, chrání i krk, nohavice se dají stáhnout sucháčem, který se zatím nerozepíná. Velké mínus je zip na zádech, který se na konci trochu rozjíždí, nedrží po nějaké době zcela zapnutý! Zapíná se od krku a končí nad ocasem a tam se to pak rozjíždí. Zip má na obou koncích přehnutou látku, kterou dáte přes konec zipu. Je potřeba koupit o číslo větší velikost, protože ty gumičky na stažení jsou v tunýlkách uvnitř oblečku a stahují se přes takový docela buclatý zdrhovací “udělátko” viz foto a když koupíte oblek akorát, budou ty udělátka psa na těle tlačit a otravovat při pohybu. U volného obleku bez problému….ale ten zip, jak se pokaždé porozepne, mě štve! Asi ho dám švadleně přes léto vyměnit. Ještě poznatek- je to obleček pro ty psy, kteří nemají ke svému tělu příliš výrazný hrudník a přední nohy nemají dál od sebe - takže třeba není vhodný pro francouzského buldočka, pro představu. Je tak šitý, že nemá zase až tolik místa mezi předníma nohama. Tak my máme o číslo větší a dobrý i na velké mrazy. Áále ten zip….jo a má vedle zipu překrytý vstup pro vodítko z postroje, ale prosím Vás vedle zipu z jedné strany, takže za mně úplně naord a dávám kšíry hurtta přes obleček. Viz foto
Plako, je mi líto, že odchod Vašeho pejska byl jaký byl, je to určitě těžší než klidný odchod. Došla mi slova, ale vězte, že v duchu jsem s Vámi i s Dájou 😢
Čas ukáže cestu, kudy a kam jít dál…se vzpomínkami ukrytými v srdci 💔
Dájo, nejdůležitější pro kulíška bylo, že jste při jeho odchodu byla s ním, že se cítil v bezpečí…udělala jsem pro něj strašně moc, jste opravdu moc statečná…myslím na Vás a posílám sílu ❤ zvládněte to 😔
Jsem ouřada a taky teď teda nevím…asi mazec, jestli třeba majitel zemřel a není dědic a vše jde na stát?
Snad se někomu podaří je….koupit? od státu…ach jo, Gerry a Jimmy vyděšení a nalepení na zeď 😔 beru si to moc osobně 🙈
Kdyby mě nekrotil muž a bělouš-že chce být jedináček pacholek, tak mám už pěknou smečku
balu:Ano, bez osobní zkušenosti - naštěstí. A na psech, protože se tu to téma otevřelo. Jestli vás to štve, tak to nečtěte. Ale mě opravdu zajímá odpověď na moji otázku. Třeba byste mohla odpovědět vy, když s tím máte zkušenosti z rodiny.
Ráda, napíšu Vám večer SZ, na to potřebuju prostor, ten teď nemám. Veřejně to komentovat nechci. Téma je to ožehavé.
efe:Pan Bečka. Normálně čumí jak masovej vrah, tahle fotka je z tohoto pohledu výjimečná…
To je náádhernej pohled! 😍 moc děkuji za zprostředkování a že se podělíte o krásné oči a pohled pana Bečky 🙋♀️
A další…plác plác bez osobních zkušeností…a na psech 🙈
drvodelkafialova:Dávat něco podobného dětem považuju doslova za zločin, který by se měl trestně stíhat. Pokud a je to velké pokud, tahle odchylka vůbec existuje, ať na sobě experimentují dospělí lidé a za své peníze, ne děti, které snadno podléhají jakékoli módě, trendu nebo jak to nazvat.
Z Vašeho příspěvku je poznat, že o tom vůbec nic nevíte. Zdržela bych se na Vašem místě komentů, navíc jsme tu na psí diskuzi, že. Máme dospělé dítě v rodině s touto změnou a mám alergii na podobné komenty 😡
S Fíkovnicí souhlasím a ty operace bych nechala čistě na rozhodnutí toho kterého jedince a ne tak, jak je to teď….
Rezzzy, nelípla byste sem prosím Vašeho štěníka zblízka??? Už jsem ho dlouho neviděla a chybí mi 🤗 až budete mít čas samozřejmě, máte naloženo, to je jasný a Vánoce na krku..
Před rozkliknutím vypadá kočička jako velká šelma zblízka 😮 myslela jsem si, že je to fotka z návštěvy zoo 🙈 no ani to pozadí nevypadá před rozklikem domácky…no ale, když jsem rozklikla, viděla jsem, jak krásný a hluboký pohled čičina má 😍
Matějíček vypadá opravdu mile a má pěknou srst i postavu👍😊výraz božana 😁
L.S.:No, koukala jsem ,že ta “stará Smecta” už se nevyrábí a dělají jen ochucenou.
Jani, ty dáváš normálně tu pomerančovo-vanilkovou? Já bych z toho umělýho sladila měla strach.
Někdo tu psal Degan - ten kolie vůbec nesmí, je na zakázaných latkach (kvůli MDR).
To jsem byla já s tím deganem a omlouvám se, to jsem netušila, že kolie ho nesmí. Ze sladidla bych strach měla taky, protože přikladně xylitol je pro psy jedovatý