Aktuálně: 3 522 inzerátů216 983 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Vahine

Vahine
Vahine 09.12.2023, 20:12:08 xxx.xxx.179.11
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 09.12.2023, 15:26:19

S dovolením OT. 

Balu, nezlobte se, něco jsem Vám slíbila, vím, ale rozmyslela jsem si to, nechci se v tom už patlat. Neva? No a taky se omlouvám, že jsem byla na Vás taková 🙈

Vahine
Vahine 09.12.2023, 20:09:24 xxx.xxx.179.11

Myslím na Tebe Fíkovnice a držím palce, ať už to rozčísneš jakkoli 🍀🍀🍀🙏🤗

Vahine
Vahine 09.12.2023, 20:06:01 xxx.xxx.179.11
Fikovnice:

No právě! Studenti jsou pomalu posledním smyslem mého života…

Ale takto to už dál nejde…

Milá Fíkovnice, teď to tady všechno čtu, hrůza. Jestli máš vyhlednutý místo, kam to půjdeš zkusit, určitě to udělej a zkus. I kdybys nové místo nevzala, nebo Tě nevybrali, je to dobrá zkušenost, která Tě posílí. Znám to, mně výběrko dodalo pozitivní náhled a cítila jsem se líp, že prostě výběrko zvládnu…před lety.. jsem na jednom místě bez mála 30 let, rozumím Tvým “odezdikezdi” pocitům. Jsem ale o něco starší než Ty, takže Ti stejně držím palce i pro změnu, zasloužíš si víc, opravdu a s Tvým vzděláním!!!….možná bys měla šanci využít…já už to doklepu, ale být mladší, ale víš co, já nemám VŠ.

Na druhou stranu, máš spoustu vážných zdravotních problémů, tak jestli Ti najdou u Vás místo, kde budeš sama, vzala bych asi stávající místo na milost a neměnila bych (ale výběrko bych zkusila) a jestli děláš stejně víc než máš, tak proč to nezměnit na plný úvazek? Nic by se nezměnilo prakticky, tedy podle toho, co píšeš…kamarádka by Ti nepomohla vystěhovat to staré působiště? Nebo někdo tady, kdo je od Vás?

Vahine
Vahine 09.12.2023, 11:38:06 xxx.xxx.179.11

Kouká JAKO….jsem psala 😀 v tomhle nejsem naivní, určitě ne. Umím si představit, jak nerada se asi češe a trpí, chuděra

...šlo jen čistě o její výraz, tedy jeho popis, Sardullah 😉

Vahine
Vahine 09.12.2023, 11:11:58 xxx.xxx.179.11

A mě je teda zase tohle fakt buřt, všem všechno přeju, zařizování a práci kolem toho nikomu nezávidím a ani si to neumím představit…chci jenom už brzo číst tu knihu a těším se 🌞

Závidím leda ten dar z nebes stran umění…. pro psaní, malířství, sochařství a ty výsledky ráda obdivuji, kochám se..umět tak malovat jako Vincent Van Gogh nebo Paul Gauguin ( ty jeho vahine a ty barvy 😉) nebo cítit předem tu  sochu v kvádru kamene, která je tam ukryta… tak, jako Michelangelo…nebo umět psát…jako Zrzavci…jóó to by bylo 😇😊

Vahine
Vahine 09.12.2023, 10:59:10 xxx.xxx.179.11
Sardullah:

Tak já ty typicky psí oči neznám.. u ná se kouká standardně po holčičím pasteveckém způsobu… neutrálně jakoby nezúčastněně… teda u mých psích holek… ať už to byla berberská Sára, kavkazanda Jessinka a nebo pyrenejka Gina … prostě poker face.

Obrázek Obrázek

Ježiš ta druhá fotka, ta je👍…holka chlupatá tam kouká, jako když přišla právě načesaná od “kadeřníka” a ví, že jí to hrozně sluší ☺🙈 supr!!!

Vahine
Vahine 08.12.2023, 19:31:31 xxx.xxx.179.11
kometa:

Ach jo! Být v důchodu, už jsem adoptivní matka.

Škoda, že ten důchod asi není v dohlednu teda…no ani ten můj 😔….fakt škoda! 🤷‍♀️ přála bych mu někoho zdejšího, protože by se měl na tuty dobře 😊🙏 budou ty Vánoce a já bych mu ten domov moc přála🍀….když ono těch krásnej psů a fen tam je mraky… a já tam furt čumím a furt furt….kdyby bělouš dával větší pozor, určitě by mi vypnul wifi hned, jak by viděl, že lezu na pesweb 🤦‍♀️

Vahine
Vahine 08.12.2023, 19:24:32 xxx.xxx.179.11
keriton:

Ajaj, to bude taky pěknej vyděrač 😄

Takže jste rozklikla a viděla fotky 😊 připomněl mi na nich právě i Vašeho Finnečka a čekala jsem, jestli se tu mihnete…já doufám, že bude do týdne někde mít svoje doma 🙈 malinkej vyděrač 🍀

Vahine
Vahine 08.12.2023, 16:16:13 xxx.xxx.179.11
Trickyvoo:

Já se jen modlím, že jedna z těch knížek bude pro mě. Měl mi to objednat muž k vánocům, jestli tak neučinil, tak se asi rozvedu 😄. 

Oni chlapi rádi zapomínají, tak to doufám paní Zrzavcová, se zbytkem svaté trojice, nedopustí? ☺

Vahine
Vahine 08.12.2023, 14:52:06 xxx.xxx.179.11

On je to asi mladší brácha našeho bělouše, jenom ho umazali černou barvou ☺

Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 08.12.2023, 13:27:15 xxx.xxx.179.11
Thielli:

To je krásná fotka. Nejvíc proto, že z ní na můj stůl okamžitě vypadlo vaše ŠTĚSTÍ.

Já to Thielli pochopila, že jste to myslela jen dobře…z té fotky fakt to štěstí🍀 Dáji jen pryští a taky jí to přeju👍 

Vahine
Vahine 08.12.2023, 13:24:42 xxx.xxx.179.11
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 08.12.2023, 12:14:53

Ale prdlajs holka z pekla, Vy jste anděl 💫 a ty tam v pekle nejsou…hýčkat si Vás musíme, abyste si teď odpočala trochu a hodně se radovala z úspěchu🍀 a nespálila ty rohlíčky. Čas pro sebe si teď udělejte, zasloužený oddech a moc děkuju za optání, je to lepší a bělouš to taky poznal, páč doráží a chce se přetahovat a hrát si, léčí mě, tajtrlík 🐕

Vahine
Vahine 08.12.2023, 11:27:42 xxx.xxx.24.124
Zrzavci:

FČÉRA JSEM DO DNEŠKA – NEBOLI DO PŮL JEDNÉ PODEPISOVALA A PODEPISOVALA A PODEPISOVALA, A POŘÁD PODEPISOVALA 150!! KNÍŽEK, PAK MI JE HODNEJ BRTNIK ZABALIL DO TŘÍ VELIKEJCH BALÍKŮ A TY UŽ JSOU OD ČTVRT NA SEDM NA CESTĚ DO NAKLADATELSTVÍ. KTERÉ MÁ PRO VÁS PŘIPRAVENÉ KRABIČKY A V PONDĚLÍ TO JDE K VÁM. 

TAK AŤ SE VÁM KNÍŽKA LÍBÍ!

🙂

Také si Vašeho podpisu moc vážím a panu Brtníkovi taky moc děkuju i Megí děkuju, páč jste tedy taková skoro úplně svatá trojice, která dělá lidem radost a na Vánočky k tomu…. a na knížku se už teď moc těším🙋‍♀️ 🤗

Vahine
Vahine 08.12.2023, 06:08:40 xxx.xxx.179.11
Fikovnice:

Vahine, s dutinami si vytrpěla svoje Efe…😢

Jak jsi na tom dnes?

Edit: Koukám, že je 0:00h 😀

Fíkovnice, je to v začátku, už to znám. Nasazen včas Sinupret a zabírá to. 🍀 Jako Efe to nemám. A k tématu- jdu krátce venčit.

Vahine
Vahine 07.12.2023, 21:25:31 xxx.xxx.179.11

Jo a neblízala nebo dokonce nežrala sníh? To může způsobit i gastritidu, nachlazení a pak tedy i průjem třeba. Rýmy byste si ani nemusela všimnout, mají to oblíznutý v cuku letu. Není nastydlá?

Vahine
Vahine 07.12.2023, 21:19:36 xxx.xxx.179.11
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 07.12.2023, 20:51:02

Ta Vaše hnědulka má teda věci. Bělouš by Alavisu Calming sežral celej pytlík kdyby mohl, ale stresař je taky, má to v sobě furt a asi už to tak zůstane a taky bych řekla, že ze stresu má rychlejší střívka a tím pádem 💩 měkoně. Na stříhání jsem s ním, beze mne by byl hromádka neštěstí a asi i bez uší, páč má tendence cukat z paniky. 

Terven fakt to zkuste domluvit a být tam s ní při tom stříhání, však se tyhle různé stresy s věkem zhoršují, to si myslím. A Vy s ní chodíte co 2 měsíce, co si pamatuju.

Vahine
Vahine 07.12.2023, 07:46:06 xxx.xxx.48.200
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.12.2023, 22:33:40

Díky, jsem očkovaná 2x nebo možná i 3x, kdo si to má pamatovat. No teď tu poslední nemám a už bych se nenechala. No a Covida mám potřetí. Teď teda mne trápí dutiny atd., nebudu s tím otravovat, ale hlásím, že už jsem byla dnes s běloušem kolem bloku-úspěch…a on byl taky rád, že jdu já 😊

Vahine
Vahine 06.12.2023, 15:08:03 xxx.xxx.179.11

U nás stojí teď venčení za prd. 😔 Jen obejít pár panelaků, vytentovat a domů. Máme oba covid. Teď 3. den venčí páneček, že už nemá horečku. Panička Vahine včera s horečkou omdlela v koupelně, tak nemůže.

Bělouš statečně 🥇celý dny leží vedle mne v pelíšku na druhý půli rozloženýho gauče a já doufám, že nic nechytne 🙈

Vahine
Vahine 06.12.2023, 14:45:12 xxx.xxx.179.11
Thielli:

Dokud naše hnědá nebyla na psychiatra, postroj jsme nepotřebovali. Netahaly na vodítku nikdy, pohodlně stačil širší obojek.

Letos hnědá ale už dárek dostala. Tím, jak na ní plandá ta velká kůže, bála jsem se, že jí bude někde dřít. U nás byla nutnost horní madlo, aby v případě záchvatu nepříčetnosti bylo možno ten pytel vzteku vzít a snadno jej přesměrovat do klidnějšího úhlu tak, aby se jí kšandy nikam nezařízly. Funguje trochu i jako bandáž na zklidnění, je robustnější. Dlouhodobá trvanlivost nevím, máme krátce a nosíme jen večer, když chodí venku bubáci. Cena bez komentáře jako ostatně všechno od Hurtty. Ale pro náš účel plně funkční.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Máme ten samý a jsem s ním spokojená, dá se ze všech stran upravit, jak je potřeba, třeba na obleček. No a Vy máte krásnej do barvy, slečna hnědá ladí 👍a ano madýlko nahoře se hodí, i když já musím ohnout hřbet, to Vy asi ani ne ☺