Aktuálně: 3 522 inzerátů216 987 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Vahine

Vahine
Vahine 31.12.2023, 20:20:48 xxx.xxx.179.11
Fikovnice:

Já si pamatuju, jak rekonstruovali ruku po poranění Petry Kvitové, jak ji přepadl ten zloděj a pořezal. Tuším to dělali machři někde ve Valmezu, jestli se nepletu.

Kvitové šil ruku dr. Kebrle, t.č. ve Vysokém. Operoval ruce synovi-karpály. Machr doktor.

Vahine
Vahine 29.12.2023, 17:33:46 xxx.xxx.8.187
Dublinbarzoj:

My máme té zvěře hodně, vlastně kromě barzojů a Chanelky se zbytek u nás tak nějak vyskytnul. Ale díky tomu je hodně i těch odchodů, ( často se vyskytnou až v důchodovém nebo bolavém věku). Beru to tak, že jsme měli tu čest s nimi sdílet jejich čas, takže nesmutnit, dát si na jejich počest něco dobrého a přesunout kus volného srdce na další ztracenou duši. 

To jste napsala moc moc hezky, jak již psala Doron. Ať ztráta brzo přebolí a netrápíte se, je mi to moc líto 😔

Vahine
Vahine 20.12.2023, 19:35:20 xxx.xxx.179.11
Zrzavci:

JO ! MEGÍÍÍ POVLEČENÍ! Tjo, ale to by bylo krásný povlečení, kdyby bylo jako knížka. já totiž miluju ten obal, to je dílo, který musí vstoupit do histórie 😀 Myslíš, že to někdo dělá, že si tam člověk nasází vobrázky a voni mu vymandlujou povlečení? Jako dítě jsem měla krásný, bylo modrý, byli na něm sloni, žirafy, zebry a taky mochomůrka. Jiný jsem nechtěla, máteř byla nejdřív neoblomná, posléze zoufalá a pak to vzdala.

p.s. mikina s kapucou!! to by bylo taky krásný, ale to mám dobrý, to vím, že nemožu. Jsem prase. nemožu mít nic bílýho, jen papír na psaní 😀

Děvčata, povlečení s ohaříkama z knihy může být, tady Vám splní přání 

https://www.glamonde.cz/povleceni-s-vlastnim-potiskem

Už dloho se chystám, že dám vnučkám udělat povlečení s bělušema č.1 a 2…v příštím roce asi 😊….no a s motivy z knihy by to mohlo být super…👍

Vahine
Vahine 18.12.2023, 18:14:05 xxx.xxx.179.11
Odpověď na příspěvek uživatele eena z 18.12.2023, 14:33:52

Můj útulkáč je s povelem “volno” 🤦‍♀️ maximálně na 4m ode mne a furt mě sleduje. Na vodítku, jak cítí, že jsme spojeni, tak je klidný, čuchá si, ale bez vodítka si to tolik neužívá. Má pořád v hlavě, že ho bývalí paníci před 4 roky cíleně někde venku vypustili, aby se ho zbavili, pak   když ho policie odvezla do útulku,se na něj ještě přišli podívat, aby se ho vzápětí vzdali. 

Nedokážu ho po 4 letech přesvědčit, že já mu toto neudělám. 🙈 myslela jsem, že ho to časem přejde…a ne a ne

Vahine
Vahine 18.12.2023, 17:58:57 xxx.xxx.179.11
Odpověď na příspěvek uživatele Agnes1 z 18.12.2023, 17:54:51

Super 👏🍀 to se hezky čte… ještě ty stehy a pak už bude dobře ☺

Vahine
Vahine 17.12.2023, 08:42:33 xxx.xxx.179.11

Terven, co takhle zkusit dávat občas do misky maličký kousek ananasu, podle toho, co zrovna v misce je? Ten přeci pomáhá s trávením, mimo jiné a psi ho  můžou (individ. vyzkoušet). Bez toho středu ananasu, ten se dávat nemá. Já občas dávám k tučnějšímu žvýkacímu masovému pamlsku kousek sušeného ananasu bez cukru a jiných blbostí (od Grizlyho), ale fakt maličko a můj cíťa to snáší dobře. Syrový ananas jsem zatím nezkoušela. 

Je to jen nápad…

Vahine
Vahine 16.12.2023, 17:28:52 xxx.xxx.179.11
keriton:

Také mám venčení omezené, asi covid s lehčím průběhem, ale i tak ležím už několikátej den. Ještě že je ochoten venčit i páníček. Je super, že pes funguje i s ním, že ho může pustit na volno. To předchozího psa nemohl.

Tý brďo lítá to všade…uzdravte se brzy, ať Finn nejni smutnej …ale píšete, že chodí s pánečkem navolno…a tak dobrý, že se páník neztratí 😀😀..a teď vážně, je to úspěch a mám radost….když se ještě před rokem venčil Finneček sám …

Vahine
Vahine 16.12.2023, 17:25:44 xxx.xxx.179.11
Zrzavci:

Mamka nejni smutná, mamka se rozptyluje, resp. je rozptýlená 😀 , doslova. Jezdíme tam každý rok “na návštěvu". Aby nebyla vo Vánočkách ”sama" Což pochopitelně nejni a teď je na mě věřím moc pyšná. Což si může dovolit, protože v jejím případku už nemůže bých pýcha hřích.

Aha, jo taklenc, taky jedu takhle za našima a za bráchou, strejdou atd. zítra “na kafe” tomu říkám. Na Vás je Vaše maminka rozhodně pyšná, naše milá Zrzavcová, to je na beton!!

Vahine
Vahine 16.12.2023, 15:57:22 xxx.xxx.179.11
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 16.12.2023, 15:52:56

Ajaj, tak to se brzo uzdravte, ať nemáte smutnou mamku a taky knižní hvězdy…ohaře 🍀

Tady by ten vaječňák teda nevydržel dlouho….tejden?? 🙈 tak snad Vás vyléčí z neduhů

Vahine
Vahine 16.12.2023, 15:38:29 xxx.xxx.24.169

Sluníčkó…a druhý sluníčko na vodítku….hezký to bylo dneska 🌞 

Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 14.12.2023, 11:37:48 xxx.xxx.24.169
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.12.2023, 11:29:01

Tak to já čtu s přestávkama radši hlavně teď, protože o svátcích tu bude furt někdo nasáčkovanej nebo naopak my někde jinde a mezi svátky musíme do práce, páč na ouřad přijdou především Ti, kteří mají mezi svátky volno 😀

Vahine
Vahine 14.12.2023, 07:12:22 xxx.xxx.179.11

Ano, to číslování stránek je dokonalé! Megi, to Vy? 👏

A jestli teda jo, neispirovala jste se náhodou tady Šutříkovic raptorem Bonnie? Ta hrozně ráda noruje treperenda a vtipnej pes je to…noruje do listí,  do sena a taky se ráda plazí….byla to tahle inspirace nebo náhoda? Já si na ní, při pohledu do knihy, hnedle vzpomněla 😁

Čtu, mám poslední den doma, bělouš mi hřeje bůček a já si to pořádně užiju s ohaříky, páč cukroví mi peče už mnoho let moje kamarádka🌞

zítra už musím do arbajtu…🤦‍♀️

Vahine
Vahine 13.12.2023, 19:14:52 xxx.xxx.179.11

Sim, tak já už ty ohařiska čtu🎁manžel mi je vyzvednul..rozpočítala jsem knížky, jednu ze dvou vybrala(druhou zabalím k narozkám kámošce), zandala jsem do ní mou oblíbenou záložku s Vincentem a uvařila jsem si dobrou kávěnku☕…a čtu a slzím, jsem z toho fakt dojatá🤧…to jsou letos tak hezký Vánoce🎄, ale né venku, tam je bláto, ale tam uvnitř, mý duši je hezky, a to díky naší svatý trojici tady 👏

Obrázek
Vahine
Vahine 13.12.2023, 11:03:38 xxx.xxx.179.11
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 12.12.2023, 23:06:58

Krásne foto Doron, on je táák kouzelnej 🤗 a z těch všech fotek dýše, že je to fakt moc hodnej a rozumnej pes…tak, aby mu to vydrželo i nadále 🍀posílám pohlazení všem třem hafikům

Vahine
Vahine 12.12.2023, 22:01:20 xxx.xxx.179.11

Určitě na veterinu s pejskem dojděte co nejdřív. Snad se mu dýchá dobře. Může mít totiž čumák oteklý nejen zevně…

Neměl přístup, když jste nebyl doma, k něčemu, co by mu mohlo způsobit tuhle reakci? Popřemýšlejte, na totéž se bude pak asi ptát i veterinář. Snad už to horší nebude. 

Vahine
Vahine 12.12.2023, 10:45:22 xxx.xxx.179.11
Zrzavci:

tak teď znovu? Ahaaa? :o obrázek tu je - když se klikne do příspěvku vlevo dole, ale jinak není vidět? :o 

Vidíte ho někdo? 😀 to je jak císařovy šaty 😀

Obrázek

Jasnéé, je to v detailu vidět a Vy umíte tedy nejen psát, ale ještě i čarovat…co tam máte dál, v rukávu? 😀😁

Vahine
Vahine 12.12.2023, 06:22:20 xxx.xxx.179.11

Plako, ten je krásnej 😍 je super, jak ho přijala fenka, mám radost s Vámi 🍀šťastné dny s novým členem rodiny🌞 

Vahine
Vahine 10.12.2023, 07:48:24 xxx.xxx.179.11
Verun:

Močák úplně néé, ale jako jo…😉

Ano, dělá to až teď, dříve jí nikde dlažba nevadila..

Teď s ní budu dva měsíce doma, budeme se tulit a mazlit(kdo zná bulíky, tak ví, jací jsou to mazliči) tak uvidíme .

Gabapentin…když to nebude tou  bolestí, ale nějakou pánevní slabostí, ataxií, není lék vhodný.

Tak dobrou rekonvalescenci bez komplikací a ať Vám fenka dělá jen radost a Vy v klidu rozklíčujete, jak fence dál co nelíp pomoct. 🍀🍀🍀