Já si pamatuju, jak rekonstruovali ruku po poranění Petry Kvitové, jak ji přepadl ten zloděj a pořezal. Tuším to dělali machři někde ve Valmezu, jestli se nepletu.
Kvitové šil ruku dr. Kebrle, t.č. ve Vysokém. Operoval ruce synovi-karpály. Machr doktor.
My máme té zvěře hodně, vlastně kromě barzojů a Chanelky se zbytek u nás tak nějak vyskytnul. Ale díky tomu je hodně i těch odchodů, ( často se vyskytnou až v důchodovém nebo bolavém věku). Beru to tak, že jsme měli tu čest s nimi sdílet jejich čas, takže nesmutnit, dát si na jejich počest něco dobrého a přesunout kus volného srdce na další ztracenou duši.
To jste napsala moc moc hezky, jak již psala Doron. Ať ztráta brzo přebolí a netrápíte se, je mi to moc líto 😔
JO ! MEGÍÍÍ POVLEČENÍ! Tjo, ale to by bylo krásný povlečení, kdyby bylo jako knížka. já totiž miluju ten obal, to je dílo, který musí vstoupit do histórie 😀 Myslíš, že to někdo dělá, že si tam člověk nasází vobrázky a voni mu vymandlujou povlečení? Jako dítě jsem měla krásný, bylo modrý, byli na něm sloni, žirafy, zebry a taky mochomůrka. Jiný jsem nechtěla, máteř byla nejdřív neoblomná, posléze zoufalá a pak to vzdala.
p.s. mikina s kapucou!! to by bylo taky krásný, ale to mám dobrý, to vím, že nemožu. Jsem prase. nemožu mít nic bílýho, jen papír na psaní 😀
Děvčata, povlečení s ohaříkama z knihy může být, tady Vám splní přání
Odpověď na příspěvek uživatele eena z 18.12.2023, 14:33:52
Můj útulkáč je s povelem “volno” 🤦♀️ maximálně na 4m ode mne a furt mě sleduje. Na vodítku, jak cítí, že jsme spojeni, tak je klidný, čuchá si, ale bez vodítka si to tolik neužívá. Má pořád v hlavě, že ho bývalí paníci před 4 roky cíleně někde venku vypustili, aby se ho zbavili, pak když ho policie odvezla do útulku,se na něj ještě přišli podívat, aby se ho vzápětí vzdali.
Nedokážu ho po 4 letech přesvědčit, že já mu toto neudělám. 🙈 myslela jsem, že ho to časem přejde…a ne a ne
Terven, co takhle zkusit dávat občas do misky maličký kousek ananasu, podle toho, co zrovna v misce je? Ten přeci pomáhá s trávením, mimo jiné a psi ho můžou (individ. vyzkoušet). Bez toho středu ananasu, ten se dávat nemá. Já občas dávám k tučnějšímu žvýkacímu masovému pamlsku kousek sušeného ananasu bez cukru a jiných blbostí (od Grizlyho), ale fakt maličko a můj cíťa to snáší dobře. Syrový ananas jsem zatím nezkoušela.
Také mám venčení omezené, asi covid s lehčím průběhem, ale i tak ležím už několikátej den. Ještě že je ochoten venčit i páníček. Je super, že pes funguje i s ním, že ho může pustit na volno. To předchozího psa nemohl.
Tý brďo lítá to všade…uzdravte se brzy, ať Finn nejni smutnej …ale píšete, že chodí s pánečkem navolno…a tak dobrý, že se páník neztratí 😀😀..a teď vážně, je to úspěch a mám radost….když se ještě před rokem venčil Finneček sám …
Mamka nejni smutná, mamka se rozptyluje, resp. je rozptýlená 😀 , doslova. Jezdíme tam každý rok “na návštěvu". Aby nebyla vo Vánočkách ”sama" Což pochopitelně nejni a teď je na mě věřím moc pyšná. Což si může dovolit, protože v jejím případku už nemůže bých pýcha hřích.
Aha, jo taklenc, taky jedu takhle za našima a za bráchou, strejdou atd. zítra “na kafe” tomu říkám. Na Vás je Vaše maminka rozhodně pyšná, naše milá Zrzavcová, to je na beton!!
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.12.2023, 11:29:01
Tak to já čtu s přestávkama radši hlavně teď, protože o svátcích tu bude furt někdo nasáčkovanej nebo naopak my někde jinde a mezi svátky musíme do práce, páč na ouřad přijdou především Ti, kteří mají mezi svátky volno 😀
Ano, to číslování stránek je dokonalé! Megi, to Vy? 👏
A jestli teda jo, neispirovala jste se náhodou tady Šutříkovic raptorem Bonnie? Ta hrozně ráda noruje treperenda a vtipnej pes je to…noruje do listí, do sena a taky se ráda plazí….byla to tahle inspirace nebo náhoda? Já si na ní, při pohledu do knihy, hnedle vzpomněla 😁
Čtu, mám poslední den doma, bělouš mi hřeje bůček a já si to pořádně užiju s ohaříky, páč cukroví mi peče už mnoho let moje kamarádka🌞
Sim, tak já už ty ohařiska čtu🎁manžel mi je vyzvednul..rozpočítala jsem knížky, jednu ze dvou vybrala(druhou zabalím k narozkám kámošce), zandala jsem do ní mou oblíbenou záložku s Vincentem a uvařila jsem si dobrou kávěnku☕…a čtu a slzím, jsem z toho fakt dojatá🤧…to jsou letos tak hezký Vánoce🎄, ale né venku, tam je bláto, ale tam uvnitř, mý duši je hezky, a to díky naší svatý trojici tady 👏
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 12.12.2023, 23:06:58
Krásne foto Doron, on je táák kouzelnej 🤗 a z těch všech fotek dýše, že je to fakt moc hodnej a rozumnej pes…tak, aby mu to vydrželo i nadále 🍀posílám pohlazení všem třem hafikům
Určitě na veterinu s pejskem dojděte co nejdřív. Snad se mu dýchá dobře. Může mít totiž čumák oteklý nejen zevně…
Neměl přístup, když jste nebyl doma, k něčemu, co by mu mohlo způsobit tuhle reakci? Popřemýšlejte, na totéž se bude pak asi ptát i veterinář. Snad už to horší nebude.