Supr 👍obrázek by nebyl? Psí vohoz mě moc zajímá…teda ta Baru musela být hóódná
Příspěvky uživatele
Vahine
Bude líp, Efe, je to normální stav, jen potřebujete víc času, jste citlivější duše. Měla jsem to podobně, je to nepříjemné až téměř do paniky s nevyřčenými otázkami, co že se to se mnou do háje děje? Jde-li to, snažte se rozptýlit se prací, procházkou se zvířátky…Baruš Vás povzbudí….viďte 🍀 buďte k sobě laskavá, odměňujte se, dostatečně odpočívejte a dělejte to, co jindy pomáhá třeba právě jen a jen Vám
😲😳mazec…to byl teda pořádnej rauš!!!
U nás to ze strachu a rozrušení odnesla jenom podlážka v boudičce, není teda skrz, je to kvalitní, jak vidno. Vím podle aplikace, že to bylo vrtáním u sousedů, vrtali ve všech bytech, tak už toho bylo taky na bělouše dost…po zbytek dnů, co vrtali, byl, po dobu, co jsme v práci, u staré paní, běloušovy fanynky, co tu na nás čekává ráno až půjdeme ven a má od ní asi 3 hračky. Znají se 3 roky už. Od prvního dne u ní spokojeně prospí dopoledne a pak koukají prý na telku nebo probíhá dokola futrama a hrají si. Koukala jsem jako tele na nový vrata, jak tam zapadnul! Občas, tak 2x v týdnu tam bude chodit, má rád babičky, cvrček a ráno mě tam sám táhne ☺
Keriton držím palce, aby se nic podobného neopakovalo! 🙏🍀
Moc se těším, jestli to vyjde ☺
orionka-2:U nás na nádraží jich máme 9. Vyhlíží autobus s cetujícími a sbíhají se k čekárně ze všech stran.
No to je moc pěkný číslo a musí to být krásný pohled 😃
efe:Hlásím pokroky - dnes zůstala sama doma pět hodin, dala jsem jí tam čmuchací kobereček s poschovávanýma granulkama a březovou větev na okus. Přijela jsem domů a tam naprosto vzorný pes, nic neokousala, nezničila, nerozbordelila, ani loužičku neudělala. Ona je prostě fakt božanka ❤️
Efe, je to supr, ovšem mezitím nemusel být celou dobu klid, máte důkaz místo slibů? 🙆♀️…kdybych neměla doma zapnutou aplikaci, tak si myslím, že je bělouš vzorňák…odcházíme a on leží v pelíšku, přicházíme a buď ještě chrupe nebo zrovna z pelíšku leze…mezitím hlavně tak 10 minut po odchodu pobíhání, zrychlené dýchání, kňourání a v nejhorším případě chvíle vytí…
TAKY POTŘEBUJEME TAKY TAKOVÉHO PANA BEČKU, aby to měl bělouš komu říct nebo se mohl přitulit….má kočky rád. Dneska se chtěl rozdělit s číčou o granule, ale neměl mě u toho kdo vyfotit, jak čičině nabízím a 20 cm vedle bělouš s hlavou na stranu říkal, klidně si dej, my máme doma dost…dnešní nedokonalé foto, jak číča u vlaku, ze kterého jsme vystoupili, vyhlíží pánečky, jako pes Hačiko…
Aluška:Se mi nějak nepřidaly fotky
Aluško, to je nádhera ty fotky s Cipískem…aspirujete na foto roku 👍👏 závidím ty koně úplně všem tady 🙈 všechny fotky s koňmi jsou krásné, dojemné, úžasné 🌷
efe:Dnes kolem Hradčanského letiště ❤️
Efe, no paráda! Gratuluji k holčičce, je moc krásná!!! 😍 připomíná mi pejska, co má k adopci impact, kdybyste chtěli k Baru ještě vokatýho teriéřího bráchu 🙈 nejlepší je, že si slečinka rozumí s panem Bečkou….je to tak? Přijal ji dobře? Přeju Vám, ať jste všichni spolu šťastní a stále jen na vrcholu blaha a stále na obláčku 🍀
janaa:Ale vždyť podle popisu nakonec žere,ne? A nezhubla. Nebo tomu nerozumím? Jestli má stále vysoké crp,a vysadíte antibiotika,tak se můžete vrátit zas na začátek. Spíš nerozumím,pokud by bylo psovi zle po synuloxu a nechtěl žrát,proč nezměnit atb
A nebo dávat ten synulox injekčně, když je po prášcích zle, náš minulý bělouš měl nejdřív atb prášky, vůbec nic nežral, jakože fakt nic, tak pak tedy dostal totéž v injekcích…píchali jsme je i sami doma, když nebyla vet v ordinaci. Měli jsme pár natažených stříkaček v lednici…to by snad taky šlo…
Chingis:??.8.2008 - 27.12.2008 - 15.2.2024 🌈
Chingis, přeji hodně síly k překonání nevyhnutelného…je mi to moc líto 💔
Fikovnice:Vahine, hodně se jí dotýkal ten konflikt Izrael vs. Palestina. Více nechci veřejně psát.
Pár SZ jsme si vyměnily, ale od té doby asi ne.
Fíkovnice, díky. Taky mi o tom psala, jj. My jsme si s Maleou vyměnily fakt spousty SZ, ale na to, jaké je tedy nové štěňátko už nereagovala a ani si to nepřečetla…ach jo, co s ní je…doufám, že se jim nic nestalo, když pro mrňouse jeli 🤔
Prosím Vás, neznáte někdo osobně Maleu? Nevíte, co s ní je? Naposledy mi psala SZ 25.11.2023 dopo, že si jedou ten den pro štěně další čivavky k tomu jejich marodnýmu černýmu čívkovi. Od té doby se neozvala a ani se nepřihlásila….řekla bych, že by se jistě ráda pochlubila v SZ i tady…nemám z toho dobrý pocit….
Od té doby jsem jí SZ napsala, zkoušela jsem to, ale bez reakce 🤔
Se usmívám a je mi hezky….dobří lidé ještě nevymřeli 🤗 o králíka byste se rozdělila….Arosku, Vám raší už andělská křídla, víte to jo 🤫 ale teď vážně… jste moc hodná, že Vás to jen napadlo a že byste to realizovala, tak to jste zlato!!! Je to tuze pěkné….🍀👏
Dafi, co nutridrink pro psy? Ovšem je za předpokladu, že se vyrábí i dietní na játra a ledviny…to netuším, to by věděla možná impakt či bodlinka nebo kometa a fíkovnice nebo samo určitě Váš veterinář. Každopádně cokoli navíc po dohodě s veterinářem, aby to pomáhalo a ne naopak. Pevně doufám, že se Dafi brzy zlepší 🙏
https://www.chlupaci.cz/pamlsky-pro-psy/?pv62=125%2C122
Tohle jsou pamlsky pro jaterní a ledvinovou dietu. Můžete je zkusit upéct podle nich sama…chvilku by to trvalo než by poštou přišly a Vy potřebujete řešení hned, to je jasný
Co lichořeřišnice pro psy? Konzervantem je glycerin…zeptejte se vet radši https://www.krmimkvalitne.cz/salvia-paradise-lichorerisnice-pro-psy-a-kocky-tinktura_z195/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAw6yuBhDrARIsACf94RViHSj5TqStvPiZFpAdIGdYll3QwOhqZ3oKO2J1ehsyXaiQuxIN5AcaAm6bEALw_wcB#6870
Rýži zkuste taky jasmínovou, tu náš předchozí nežravka, když byl marod trochu žral, voní jinak. A vet konzervu s jaterní dietou na ty granulky vovonět, to by Dafinka nechtěla? S těma čmuchacíma koberečkama to byl dobrý nápad, u nás to taky zabere, když běloušovi nechutná.
Jinak nevím, kouknu, jestli nemám uloženo něco chytrého ohledně diety a když tak to sem hodím…držím Dafince moc palce, ať se rozpapká, aby mohla léky🍀….něco nového, o co se teda jedná? Co názor ještě jiného veterináře? MOC na Vás myslím, dneska xkrát denně a jsem ráda, že jste založila téma…
Dafi:děkuji,no to právě taky moc nevíme,nějaká prý bišní infekce,v sobotu ráno jednou zvracela a bolelo ji břicho….,
přítel si myslí,že je zferlá z těch léků,já už nemyslím vůbec…
Jejda! Ať je Dafinka brzy v pořádku a přijdete na to, co se to s ní děje??…..🙏
Gučák…senior už…se nezdá 😳 ještě, že to vydržely jeho nožky a nerozbil si kokos, prostě, že se nic nestalo!!! 🙏
A teď mu to ještě pro příště znemožnit….držím palce! 🍀🍀🍀
Sardullah:Já abych se vrátila k tématu venčení….děkuji bohu, že nemám žádná akční torpéda, poněvadž už skoro týden pajdám a procházka, byť krátká, je sci-fi. Jako Ginušoidě je to jedno, ta má to povalování v povaze a bobříka pracovitosti si plní tím, že leží na dvoře, sem tam zaštěká, sem tam se zvedne a běží to ošéfovat k brance a nebo příležitostně vyřvat sousedovic kocoura za plotem, večer se pomorduje s Matesem a pak až si jdu lehnout, tak se svalí v ložnici u dveří a hlídá můj klidný spánek. Ale Maťulkovi to chybí…tak dneska už se snad večer pokusíme alespoň obejít to kolem komína…..
A co to, že pajdáte, děvče? Věk nás paničky dohání, já vím, ale co to, že tak najednou?
Trickyvoo:My nevenčíme, my jsme na horách lyžovat o psa se starají tchýňoví, tak Malina brázdí zase Prahou. Tyhle fotky nám dneska poslali.
Se Vám musí stýskat po těch krásných očích😍…takhle zblízka v detailu tu Malí snad ještě nebyla. Je to fešanda👍