Vždycky to na chvíli trochu pomůže, jo křehké ty cévky jsou…🤷♀️
Příspěvky uživatele
Vahine
Kdysi v mládí mi teklo z nosu taky(ne tak často, pravda), a to jsem mívala nízký tlak, pak i v těhotenství i dál s nízkým tlakem. Omdlívací jsem byla od puberty. Teklo mi ve všech fázích života, při nízkým a teď i při vysokým tlaku, který mám léčený 20 let. Omdlívání už jen občas, třeba, když mám chřipku a nemůžu to krvácení dýl zastavit, musím si včas lehnout, už to poznám, jak to na mě jde…to jsem pak zmatlaná, jak Jack Rozparovač. Vždycky mi to na ORL poleptají, řeknou, že to příště pořeší jinak..pak je tam někdo jiný a tak dokola.
Myslíte bělouše? No ten teď, když jsme venku, očuchává cizí malé holčičky, protože ty jeho mu odjely na dovču. Nejvíc legrace je vždycky na dovče, ale ta letos nebyla kvůli mým zákrokům…popřemýšlím, nic mě hned nenapadá.. foto z Klatov vloni
Edit: Jo táá, no mimi já nemám….a bylo mi to divný 😄
No taky to mám už od mládí. Ascorutin už baštím teď nyní skoro týden. Je to po kůře většinou lepší, až na vyjimky. Psala jsem to, protože mě to zrovna zase trochu pozlobilo v neděli před spaním.
Taky, téměř vždy, když přijde nějaké oslabení či stres. Při nemoci z nachlazení, chřipce nebo covidu, mi teče krev z nosu vždycky. Hodně a každou chvíli během 24h. Úplná zabíjačka. Chodím s tím na ORL často. 🤦♀️je to otrava.
🤣 jste mě pobavila 👍 a Bobča taky ☝️
To je milé, Gučka je zlatej a lasici si zaslouží 🌷jen s ní nesmí moc pískat, jinak se tam braši objeví vcuku letu 🤫
Irma19:Tohle na mě teď vyskočilo, tak sdílím. 9měsíční whippet skočil z Vyšehradu…😢
Tak jsem koukala na Donio, že na vipeta z odkazu už se potřebná částka skoro vybrala, přeju mu, aby se uzdravil.🍀 Ale povzdechnu si tady…Těch příběhů z probíhajících sbírek je tam strašně moc a ačkoli jsou pro mne zvířata jasně členy rodiny, tak je mi stejně docela smutno z toho, že na zvířata, zdá se, přispějí lidé peníze v Doniu častěji a rychle se potřebné peníze vyberou, než-li na děti i dospělé lidi. Viz Ivona samoživitelka od nás. Sbírka na ni a teď už spíše na její děti, za 6 dnů končí a vybralo se ani ne půl mega. Je to lepší než nic, to jasně, ale bojím se, jak to s dětmi později dopadne 😪 …
Ještě, že má Bambů tak skvělou paničku, která to všechno zmákne 🍀 ať je už zase jen dobře a zažívání se spraví🙏
Děkuju za tuhle příznivou odpověď, jsem ráda, že je malé feňulce líp.
Efík se nezdá 👍 a jak je velká mamky fena?
Chuděrka malá a teď už je lepší?🤗 Co jste jí dala za léky, jak píšete, prosím? Co může, když má cukrovku v těchto situacích?
No dobře, tak já mu teda dám příbor a ubrousek pod bradu 😃
Bělouš dostává sušené dobroty na podzim a v zimě téměř denně, ale to jsou malé drobnosti. Je na granulích, tohle má jako chrumkavé zpestření. Třeba pařátek nebo kus křidýlka a má to moc rád. Ale na sušenou kachní hlávku jsem ještě nikde nenatrefila, tak se to hodí, jako dárek. Já se na to prostě těším, jak bude koukat a hlodat. Já vím, že pro většinu tady, kdo barfuje, je to běžné, ale my budeme mít ze sušené kachní hlavy Vánoce, a to doslova 😃 se těším!
Nahodím vánoční téma. Co chystáte nebo nakupujete svým chlupáčům k Vánocům? Dnes jsem na našem oblíbeném eshopu našla pro svého bělouše sušený dárek snů. Bude si muset dárek pod stromkem najít, rozbalit a pak to budeme mít doma místo TV a budeme sledovat, jak se s tím náš mrňous popasuje 😃 a včas mu to sebrat, aby se nepřežral a nechal si něco na druhý den…viz foto
Teda dobrůtek bude víc, ale tohle bude vrchol večera 😃
To jste měla asi vždycky v práci převážně babinec, co?😉
Úplně rozumím tomu, že Vás ženský rozhodily, ono totiž, jak se začne v chumlu ženských “rodit”, jsou k nezastavení 🙈😃 u nás v práci to samé a roky dokola! 🤦♀️ buď se rodí nebo se vaří a já z kanclu odcházím, protože v tom se nedá soustředit a dostala bych snad i kopřivku z toho. Nezapojuju se ani tady, i když děti mám, teď už i vnoučata, i když teď dělám vyjímku. 😉
Vy se nebojte🍀, je to 9 měsíců těšení a po porodu většinou přijde výbuch pozitivních emocí. Mám na to jen krásné vzpomínky.
Nevím o tom nic, můj pes by nemohl být ukraden, nikde není sám. Ani před obchodem.
Ovšem zaujalo mne, že se na tohle ptá anonym. Mohl by být klidně sám budoucím lupičem a získat tu rady, jak na to, jak nejsnáze ukrást psa a nebýt při tom dopaden. Ano, nezlobte se, to bylo první, co mě napadlo.
To bambucké máslo Kvitok zní taky dobře. Dcera má odmala taky problémy obecně s kůží, nemůže si na sebe namazat cokoli, proto jezdí často k moři, které jí i celé rodině dělá dobře a drží tím ekzém na uzdě. Právě tam míří.
Tenurri, díky za tip na kosmetiku, ta doufám padne též do oka mé dceři, která má ráda přírodní kosmetiku. Poslala jsem jí to, ať to okoukne 👍 moc děkuju.
Našla jsem je, je to asi 2 nebo 3 roky, co jsem ty kapky kupovala a ty ryze psí, tam tehdy neměli.
Jsem potěšena👍, že u kapek už mají ty protokoly s THC, to tam tehdy chybělo a možná to tam dali po výměně mailů se mnou 🤷♀️
Aha, Stelli, já měla jiné. Byly 2% a byla jsem po mailu ujištěna, že pes je může taky. Zkusím je najít.