Přehryzala to vopice jedna…úplně nový a levný to nebylo…🤦♀️
Asi bude následovat nějaký opatření….
Přehryzala to vopice jedna…úplně nový a levný to nebylo…🤦♀️
Asi bude následovat nějaký opatření….
Výborný vyprávění 😃 děkuji, pobavilo mě. Kongo hezky komunikuje, koukám 😊 je fajn, že se podařilo osvalil tu nožku. Bude potřebovat pánečka, který má rád pohyb tak akorát. Kéž by se oběma krasavcům ty paníky podařilo najít brzo. Je ideální čas-jaro a nebo pak podzim….ale snad se to podaří, myslívám na ně občas…fakt 😉 a taky na zraněného Idorka…
To musí být pohled pro Bohy, když dojíždí po zádech 😃
nepřihlášená Vahine:Tééda, to byla tajenka🤯 😃 já čtu “klíšťat jak nas…..” a říkám si, že je u Vás klíšťat, jako Vás, jihočechů 🙈a vono prdlajs, Vy jste myslela tohlencto 💩 😂
Co marůdek, jde to dobře? 🧐🍀🍀🍀
To byla reakce na Alušku a klíšťata….čas 15:15:44
Mi:Nechci plašit,ale po dva roky moje fenka Bravecto v pohodě a třetím rokem se sesypala. U syna fena,asi měsíc po Bravectu, selhání ledvin a zemřela. Tříletá,do té doby zdravá fena! Veterinář tvrdil,že to bravrectem asi nebylo,ale že by taková náhoda?
No ty bláho, může to tak být, že jedinec se skrytou nemocí to nedá??
…nějak citem se Bravectu od adopce bráním, ale nemám pro ten pocit nic objektivního, abych to podložila.
efe:Já právě přemýšlím, jestli jí nedat radši Bravecto… protože to by jí mělo vydržet fakt celou sezonu…
Já jen tak pro posouzení je to na každým, co psovi dá….můj bílej cíťa mi podvakráte po Simparice blil. Poprvé 1 hodině a podruhé asi po 3 hodinách. Teď jsem dala Nexgard s odčervením takhle dohromady 2 v 1. tbl. Mají i bez odčervení, mně se to hodilo zrovna. Sbaštil ji jako pamlsek a nic mu po tomhle není. Shodou okolností měl za pár týdnů preventivní každoroční odběry a zdravej pes je to, říkala vet.
Letos jsem začala se spotem Advantix a přestal nějak fungovat. V loni dobrý a letos už nefungoval. Vet o tom věděla i od jiných klientů, že Advatix už nemaká. Ten Nexgard říkala, že dle praxe vydrží 2-3 měsíce a zatím dobrý, žádný klíště neměl.
Taky držím palce dál, vypadá to dobře a řekla bych, že se to snad i zatahuje? Ale nerozumím tomu ani za mák.🙈
Klučík je trpělivej a statečnej ….❤ posílám pohlazení
Fiona.Praha:Psí kontakt je otravování? Takže pes má být na vodítku, nejlépe u levé nohy majitele a nikdy se s žádným psem nepotkat a radši ani nic neočuchávat?
Takové majitele tu taky máme a jejich psy považuji za chudáky. Nemůžou být psem, jsou asi jen prostředkem pro to, aby se majitel vykopal ven na vzduch (jiný důvod nevidím). A přesně takhle se z přátelského psa vychová asociál, o kterém si šušká celé sídliště a všichni se jim vyhýbají.
Pokud máte o svou fenku strach, pořiďte jí žlutý obojek, obleček, kšíry, vodítko nebo jen mašli. Sice to u nás není moc známé, ale žlutá znamená to, že pes potřebuje prostor. Naučíte to své okolí a Belly si nikdo nebude všímat.
Šátky jsou fajn a Belle bude slušet, stačí si vybrat 😉
Snad si to Neverend přečte…
Můžete zkusit přidat pejskovi k tomu všemu ještě lichořeřišnici s odstupem od ATB, třeba to přispěje k vylepšení stavu. 🤷♀️ Dává se 1 kapka na 1 kg psa. V Pze ji určitě seženete rychle. Z netu to trvá. Můj pes ji přijímá s chutí, když je to potřeba. Nakapu do dlaně a s chutí to vyblíže a když se někdy netváří, stačí přidat doslova kapku medu nebo přidat něco nasládlého, co Vaše fenka ráda..žďibec melounu apod. Lichořeřišnice je nakyslé chuti.
Bělouš před adopcí žil zřejmě s kočkou. Už dřív mne to napadlo, podle jeho klidných reakcí, ale měla jsem obavy to vyzkoušet. Kočička byla včera taky na procházce a taky v pohodě ☺
Sarah01:Zatím jsem dala opět obyč plastový od veta, protože ten předchozí, netuším teda jak, si pes sundal a rozkousal. 🤣 Takže nechci riskovat, že rozkouše límec za dva litry.
Tak to byl Dráček pěkně naštvanej, když límec rozkousal. Myslel si, že to jednou provždy vyřešil a panička vykouzlila novej 😂 Chápu Vaše obavy, to by dopadlo podobně, když už to jednou vyřešil, zkusí to zase 🙈
Hlavně, ať se podaří ten hot spot brzo zcela vyhojit 🍀
Tak se to podařilo na neděli dobře zamaskovat 👍 a co límec? Je nějaký na cestě k Vám?
Doron, fotky se naopak moc povedly, je z nich poznat, jak spolu všichni psi skvěle vycházejí. A Doronova maminka je moc pěkná fenečka. Kolik jí je? Pěkné, jak se respektují a jak si hezky hrají. Máte úžasnou smečku. 👍
Čumílkové 😃 a jak čučej taky na tu mapu, kudy se půjde ☺ krásný fotky, že ani nevím, kterej čumílek je nejhezčí 🙈 všichni no
impact:To je Kevin. Kevin je k adopci a my se jí ho tady kolektivně už pěkně dlouho snažíme vnutit. 😂
Baru, Kevin a efe🍀🍀🍀.. Je to otázka pudu…buďto to pude nebo to nepude ☺
Pane jo, je přede všemi spousta práce a trpělivosti, ale vypadá to klidně, čistě…ať se daří ránu zahojit, co nejdřív to půjde, Aluško! 🌷🙏
Nemusím to mít ani naživo a už mi tečou,ale to je tím, že to mám zprostředkovaně a nemusím to potlačovat….je to pro Vás psychicky náročné a pro broučka i bolestivé…držte se!!!🍀
Nutrie ve vodě zaútočila na fenu střední velikosti mé známé a kdyby jí nešel na pomoc kamaráda pes, tak by jí utopila. Nebezpečí utonutí se bohužel netýká jen malých psů. Ze zranění se fena dostávala delší dobu, blbě se to hojilo, zřejmě kvůli bakteriální infekci.
Ten anonym tady má poněkud zúžený pohled, slušně řečeno…
Kdepak, jste šikovná! Mně by se asi rozklepaly ruce, no ne asi, ale určitě. Klaním se před Vámi a smekám i před pacientem. Idorek je zlatínko! S tím utažením Vám určitě řekli, jak moc…
Držím palce!!! 🌷
Finneček je výborný student 👍😃 to by koukali v útulku, jak je šikovný a hezky souhlasí s manipulací 🐾
Sarah01:To vypadá dobře, ale cenu tam nějak nemůžu najít….
Ten sprej se stříbrem koupím. Mám sice mast se stříbrem, ale tu právě kvůli tomu, že by se to místo mělo vysušovat, moc nepoužívám, je taková dost vodnatá a mastná.
Píší tam:
Kolik VETlímce stojí? Záleží na mírách zvířete. Stačí je zadat do objednávkového formuláře a hned víte, na čem jste.