Aktuálně: 3 504 inzerátů217 040 diskuzních příspěvků18 332 uživatelů

Příspěvky uživatele

Vahine

Vahine
Vahine 16.05.2024, 10:06:03 xxx.xxx.179.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 16.05.2024, 09:12:48

Ta různá kávová atd. dřívka budou asi dobrá, s tím zkušenost nemám, ale co třeba himalájskou tyčinku, ta je tvrdá a jak to pes žužlá, rozvoní se a postupně ubývá. Zůstává tvrdá, jen ubývá olizováním. Moc jim to chutná. Pro Baruš určitě velikost M. Vydrží dlouho. Seženete všude. Zkoušela jste ji někdy v minulosti? 

Vahine
Vahine 15.05.2024, 20:04:10 xxx.xxx.179.11
Fiona.Praha:

Okukuji tu kombinézu už nějaký pátek, ale pořád jsem se neodhodlala ji pořídit. Nedokáži se rozhodnout, jak dlouhé jsou ty rukávy/nohavice. Mám krátkonohou pesu, tak abych to nemusela ohrnovat nebo stříhat. Na fotce je asi PRT, takže “čtverec” a má to do poloviny nohou, takže by to naší krátkonohé mohlo být akorát. Rozměr odpovídá? Pesa má asi 32 cm, takže 35 cm?  Díky

Jestli nemáte jezevčíka, tak bych se těch nohavic nebála. Bělouš nemá nějak zvlášt dlouhé nohy a komboška sedí perfektně viz fotky. Měří od kohoutku 36 cm a velikost 35 sedí na délku taky skvěle. Jak můžete vidět na fotce, když si to nazvětšujete, zip končí nad ocasem a obleček je po straně delší a do obloučku, tak snad velikost 30 bude pro Vás stačit? Když to nebude sedět, zavoláte tam a budete překvapená. Teda mě před 5 lety u předchozího bělouše řekli, že mi vrátí peníze a obleček ať dám do útulku. Koupila jsem pak další, a to už jsem trefila. A ten, co neseděl, jsem dala do našeho útulku.  Nedám na ně dopustit 🌷snad se u nich nic nezměnilo.

Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 15.05.2024, 19:31:16 xxx.xxx.179.11

Venčila jsem dnes s dcerou z půjčeného vozíku 😉 aspoň, že takhle…hezké to bylo.

Obrázek
Vahine
Vahine 15.05.2024, 19:29:44 xxx.xxx.179.11
Aluška:

Ten rozdíl je 18 dnů, přepsala jsem se, ale i tak je to krásný 😀

Aluško, mám velikou radost s Vámi 👏🌷jen tak dál a Idorkovi posílám pohlazení. Je statečný! Můj by to zkoušel oblizovat nebo okusovat, jakmile by to začalo svědit…a když se to hojí, tak to kurňa svědí. 😉

Vahine
Vahine 15.05.2024, 06:09:22 xxx.xxx.179.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 15.05.2024, 00:32:46

Děkuju Ti 🌷no Ty jsi si zažila strašný věci, já vím. Už bych se ráda jakékoli další operaci vyhnula do budoucna. S vlastními kyčelními klouby doufám dožiju 🤦‍♀️🙏 proto mám psa, aby mě udržoval v pohybu 😀

Co Fidýsek?

Vahine
Vahine 14.05.2024, 19:52:56 xxx.xxx.179.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 14.05.2024, 19:14:04

Zavírací špendlík? Tak to se modlím, ať se neotevře, když nemá 🙏 noha dobrý docela. Mám to takhle viz foto s částečnou sádrou, na stehy jdu 22.5., tj.12.den. Včera jsem se trochu zamotala a na nohu lehce šlápla. Zabolelo dost a vyděsila jsem se, abych si s tím nehnula, ale když je zespodu sádra, tak snad ne. Jinak už to moc nebolí, tak na bolest, co jsem doma, neberu nic. Píchám si inj. na ředění krve do břicha 🤦‍♀️JÁ, která nemohla vidět odběr krve 🤭 překonávám se…tak ještě začít jíst tlačenku a dršťkovou polévku, doplavat doprostřed rybníku a už nemám žádnou 13.komnatu 😂 

horší pro mne bylo píchat atb před 5 lety našemu předchozímu běloušovi, to bylo těžší, i když byl trpělivý a držel. 😒 

Jak to, že Vy jste měla nožku ještě zřejmě  s nevytaženými stehy na foto nahatou a evidentně jste už byla doma?? Jak to, že Vám to takhlenc nefixovali? 

Obrázek
Vahine
Vahine 14.05.2024, 18:52:37 xxx.xxx.179.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 14.05.2024, 13:15:14

Tak to od dr. není moc laskavý přístup. 😒 To se nedivím, že se Vám do další takové záležitosti nechce.

Zeptám se, jak dopadlo sešití postroje? Podařilo se? A jak se s Baruš máte? A nasvaluje Baruš nožky?

Jaké to vlastně je, když máte teď jen jednoho chlupáče, nechybí Vám smečka? Možná Vám to ta divoška statečně vynahrazuje….viz postroj 😉

Vahine
Vahine 13.05.2024, 16:17:12 xxx.xxx.179.11
kometa:

nebyla jsem přítomna. Z operace nic nevím. 

Tomu nerozumím. Při spinálce jste přece vzhůru. A není důvod dávat něco do žíly.

Ano, Kometo, máte pravdu, že při spinálce bývají lidi při vědomí, jen jako lehce v limbu a nic si pak nepamatují. Já byla fakt tuhá, subjektivně určitě. Měla jsem od příjmu dost vysoký tlak, tak mi dávali k mým práškům ještě nějaký jejich navíc a stejně byl vyšší a v den operace mi dali ještě prášek na uklidnění a pak něco do žíly, co dávají i při kolonoskopii nebo gastroskopii, což důvěrně taky znám. No a spolu s tím práškem dohromady ze mě udělali plyšovýho medvěda. Jak mi to dali do žíly, byla jsem v tu ránu tuhoš. A já jsem ráda 😉 

Vahine
Vahine 13.05.2024, 10:59:47 xxx.xxx.179.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 13.05.2024, 10:21:03

Efe, to Vaše probuzení po operaci, muselo být naprosto šílené!! 😒 Spinálka byla na tohle supr, do žíly mi taky něco dali a nebyla jsem přítomna. Z operace nic nevím. Vzbudila jsem se, až když mi nohu vázali a díky spinálce jsem necítila vůbec nic. Operace 1h a půl. Celý sálový tým tam byl úžasný. Úsměvy a plno empatie. Jen ten můj mladý operatér před i pak prostě málo mluvil a hned mizel, tak snad na stehách z něho dostanu víc.

Děkuji moc za Vaše zkušenosti, nikoho ve svém okolí nemám, kdo by to zažil, takže si Vašich zkušeností velice cením 🌷

Vahine
Vahine 13.05.2024, 10:08:18 xxx.xxx.179.11
Doron:

Hurá, hurá, že jste doma ! Doufám, že Vás to moc nebolí !

Bělouš vítal ?

Jj, v bosobotách se člověk opravdu musí naučit  znovu chodit, ne používat nohy v botách jako nějaká kopýtka , jak jsem to dělala dřív. 😅

Bělouš hopsal kolem mě, jako králík, hop a sed a zase, podle toho, jak jsem hopkala já s berlema. Berle se mu moc nelíbily, ale zvyká si. Bylo to vtipný 😀 No byl šťastnej a lízal mi ruku, div mi tam díru nevylízal i pusinka byla. 🤗

Vahine
Vahine 13.05.2024, 10:00:16 xxx.xxx.179.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 13.05.2024, 09:14:31

Efe, to jste mě překvapila, že máte za sebou podobnou operaci. Děkuji za podporu, moc děkuji! 🌷 Jj, takhle podobně vypadá ta moje haxna, akorát ji mám v takový poloviční sádře zatím. Jen, že mám ten druhý typ, tak se palec ani prsty nestáčely, ale bylo to permanentně oteklé včetně nártu a hrbol jsem měla nahoře na palci. 

Prosím Vás zeptám se, kdy jste mohla začít nohu trochu zatěžovat a taky jak dlouho jste měla neschopenku? Doktor mi říkal, že 2 měsíce to bude srůstat. Málomluvka no. Děkuju. Snad to tady moc neplevelíme, ale když ony ty nohy jsou na to venčení potřeba.

Jedny bosobotky mám a plánuju další až budu moct chodit. Kompromisní boty neznám, jdu googlit.

Vahine
Vahine 13.05.2024, 06:05:44 xxx.xxx.179.11
Aluška:

Taky mám na pravý noze, už několik let, i malý podpatky jsou tabu, ale zatím chodím. Každý den i cvičím a jak i na tý bolavý noze poskakuju, tak si myslím že tem kloub pořád nějak rozhýbávám, občas v tom i křupne. Ale oteklý to je a do některých bot se už nevlezu….

Vy budete mít Aluško asi ten druhý typ- halux valgus. Laicky si myslím, že se to snad líp napravuje než ten halux rigidus, a to způsobem, který popisuje Doron. Bosoboty jsou na to fajn, ale musíte si na ně zvykat postupně, aby Vás třeba paty nebolely. Je to úplně jiná chůze. Už jsem z nemocnice doma, tak bělouš je blažený.

Vahine
Vahine 11.05.2024, 21:49:06 xxx.xxx.56.169
Sarah01:

Před chvílí se mi narodila druhá vnučka 😍

Sarah moc gratuluji k druhé vnučce 🌷a přeji, ať je malinká hodně zdravá a všichni ať jste spokojení 

Vahine
Vahine 11.05.2024, 08:46:53 xxx.xxx.56.169
Aluška:

Vahine, copak máte za potíže s nožkou ?

Halux rigidus a nejvyssi stupen artrozy na velkem kloubu palce, zlobi me to uz vic nez 12 let, kazdy krok boli. Palec pohyb nula. Chtela jsem umely kloubek, ale k tomu se normalka clovek tezko dostane. 2 roky jsem ukecavala Doc.Hromadku a letos mi rekl, ze by bych si to mohla zaplatit na soukrome klinice. Dik nechci. Nevyhoda je, ze se kloubek musi za 10 let znovu vymenit.Tak ten kloub vcera urizli a kosti sesroubovali k sobe , bude to napevno a az se to zhoji, tak to konecne nebude bolet. A bude to na furt. Druha noha je dobra. Dalsi podrobnosti mi jeste reknou, vcera jsem to nevnimala moc, i kdyz jsem mela jen spinalku.

Vahine
Vahine 10.05.2024, 21:04:28 xxx.xxx.56.169
Aluška:

Zdravím, pro srovnání pokrok  za 2 týdny 🙂. 

Obrázek Obrázek

Výborně se to hojí 👏 Vy máte radost a my tady taky 🌷

A co ostatní chlupáči, co tam byli taky, Ti jsou ok?

Já už se taky začínám hojit, dnes jsem byla na operaci s nohou  a dloooho večit nebudu moct 🥺 a bělouš je prý doma smutnej, ještěže přes všední den  máme teď tu babi na hlídání.

Vahine
Vahine 08.05.2024, 17:03:24 xxx.xxx.179.11
Sarah01:

A tohle je u nás https://1url.cz/c1tD5

Minulý týden zemřel, aniž by se dočkal.

Teď jsem to dokoukala a nevšimla jsem si hned, že píšete, že pán zemřel a nedočkal se rozhodnutí, jestli mu přiznají plný invalidní důchod….to je strašný!!!, chudák pán!!! 😔

Ví se, co to teda přesně způsobilo, že to mělo u něj takový spád? 

Vahine
Vahine 08.05.2024, 16:40:34 xxx.xxx.179.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 08.05.2024, 16:33:07

Tak to je škoda, že tu není taky….ale jasně, že jen tak fotit cizího krasavce nejde, většinou asi ne…áále prostě ty barvy, kvítí, kopce, Yoda….jsem nadšená z té krásy!

Vahine
Vahine 08.05.2024, 16:31:36 xxx.xxx.179.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 08.05.2024, 16:16:33

Naprosto bezkonkurenčně luxusní fotky 👍 krásné pokoukáníčko 😊

Vahine
Vahine 06.05.2024, 19:33:54 xxx.xxx.179.11

Dneska s kámoškou, taky adopce z dočasek de de 🐶

…tam kde jsi Ty, tam já chci taky být…☺

Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 05.05.2024, 21:01:12 xxx.xxx.179.11
efe:

Podotýkám, že to přehryzala, když to měla NA SOBĚ…

👀 tý vogo…nechápu, jak to dokázala, divoška…