Áha, tak to je mazec. Děkuju za info. A prozraďte prosím, podle jakého klíče ti bíglíci jsou pak z výzkumáku vysvobozeni? U starších psů to chápu, že jsou odejiti, ale vím, že se dostanou odtamtud i mladí psi třeba roční…nebo se mýlím?
Příspěvky uživatele
Vahine
Chuděrky malý bíglíci…fakt prvně v životě venku?! 😟 a ten kamenolom v tlamičkách! Ach jo…a odteď už budou u Vás Impakt a budou pak k adopci? Nevrátěj se do výzkumáku, že ne? Já bláhová myslela, že to už se dnes neděje…
Edit: už jsem je viděla na Vašem útulkovém fb, tak se mi ulevilo, že jsou tedy k adopci 🤦♀️
Já doufám Tetřívku, že už budete v pořádku, že už to bude všechno jen dobré 🍀🙏 z Vašeho příběhu doslova mrazí! Je na něm dobře vidět a taky to sama píšete “co pomáhá ostatním, u jednotlivce selže” a tak tedy není otevřená rána jedna jako druhá, což se tady v tomto případě dá napasovat i na Hachiho. Vy se Tetřívku opatrujte! 🙏
osobně už hledím, v případě Hachiho, jen vpřed a budu tiše sledovat kroky vedoucí k zahojení psí nožky s fotodokumentací, pokud nám je tedy Puma i nadále zprostředkuje, to už záleží jen na ní. Pořád držím palce, ať to dobře dopadne! 🍀
Úplně to vidím před očima 😂
Ach jo, nějak se to zvrtlo😞…věřím Verun, že máte dlouholeté zkušenosti s ranami tohoto typu či s proleženinami, bércáky….ale ty “ramena” jsou nějak navíc a zbytečný.
Dejte mi vědět, až tu budou zase obrázky Hachiho nožky, jak pokračuje hojení a fakta okolo hojení a nebo až bude mít Hatchi zase nožku zahojenou a chlupatou…budu mít opravdovou radost 🍀
Číst tyhle oboustranné/vícestranné výboje nikoho nebaví.
Tak to mám radost s Vámi 🍀🌷 hlavně, ať to ještě dlooouho vydrží! Záda, když je potřeba, v teple držte a na lidi se vyprďněte. Hlavně, aby babča fenka třeba neumokla. On ten zánět močáku, k té neochotě k pohybu, mohl asi taky přispět. Tak se držte!!! Nemusíte mi to věřit, ale zrovna dnes jsem si na Vás vzpomněla…😉
No a za nima je kočár a na něm Vy, že jo 😉
A je zase dobře🍀
impact:Já nic nezamlouvám! 🤭 Však jsem psala, že jsem přišla o motůrek. 🤧 😜
Haluz je, že je to dneska přesně rok, co jsem je oba dovezla. Keňu i Konga.
Super! 👏🍀 A jak dlouho trvalo, než došlo opět ke shledání sourozenců? Došlo k adopci fenky Keni hned? Je opravdu fajn, že to takhle krásně klaplo…a Vaše radost, jako už jistě mnohokrát, převáží nad smutkem 🌷a Kevin, ten na Vás visí očima, aby Vám vyplnil všechna přání…vše je tak, jak má 😊
Je vidět, že se rána pomalu, ale přeci jen zatahuje, asi pomaleji než Alušce, ale jo…a bude ta okolní kůže dostatečně elastická, aby se to takhle celé zatáhlo a zahojilo, aby mohl potom zhojení Hachi volně pohybovat v celém rozsahu tou nohou? Jsem laik, ale tohle mě trochu děsí a na Vašem místě bych chtěla vědět, jak se tohle bude vyvíjet a jestli tomu fakt nejde nějak pomoci. Jaký je vlastně reálný rozměr té rány? Měříte to? To tu asi vůbec nepadlo? a fotka trochu zkresluje realitu.
Musím Vám říct, chytlo mě to zase za srdce ta fotka…ten kluk Night mi chybí, přestože jsem jej znala jen z obrázků 💓 Yoda je ale taky prima chlapík, takový rozverný 😊
efe:A takhle teď u nás vypadá gauč ❤️
Skvělá sestava Efe! Moc moc Vám gratuluju! 👍🌷🥳 slavíme nové EfeTrio 🍀 🐶 a 🐶+🐶 🍀 😄
A pan Bečka je asi někde schovanej a vykulenej?
To jako fakt takovýhle vyčůránci to jsou jóo…to jsem se nasmála teďkonc, díky 😄😂👏
2019 byla taková úděsná dlouhá vedra…mám to s něčím spojené, tak si to pamatuju…
No to určitě budou výdaje a nejen to. Kde na to berete tu energii Sarah 🤦♀️ …ale je to i radost ty ňuňátka voňavá…
PumaCZ:Budu. Stenda uz jsou krome jejiho Enza pryc, ale ma ted zase starosti s Dustikem ☹️ Vcera byl na endoskopii nosu - mel tam osibu :((
Bacha na plíseň z té osiny…náš rodinný pes měl v čumáku z cizího tělesa a léčil se nakonec humánním lékem přímo na aspergillus. Název teď nevím. Doufám, že udělali rovnou stěry? Z toho bývají polízanice, ale hlavně, že ji vyndali tu osinu!!! 🙈
Od tématu…já vím
Sarah01:Já taky zatím čistím jen kostma a dávám kelpu. Ale ten utz kartáček je v plánu.
A já myslela, že už ho máte dávno a chtěla jsem se optat, jak jste s ním spokojená 🤷♀️ tak příště….
Co třeba Váš basenji vymyslel? To mě zajímá….☺️
Doufám, že ten černý pejsek na dlažbě nezačal doutnat?🤯…vyhnala jste ho, že? Dnes je hrozně, ale jinde bylo/je i hůř ( 45 st. i víc) a já si neumím představit, jak přežívají ti toulaví psi, co dál na jihu bývají a nebo ani nemusí být toulaví…. no to mi trochu utekly myšlenky, sorry 🙈
Sarah01:Plánovala jsem zajet k rybníku, ale vzdala jsem to. Jsme všichni zalezlí doma, venku se to vůbec nedá, těhule se občas chladí v koupelně na dlažbě.
Chůdě těhulka, té musí být hic dvojnásob 🌷 no, taky se opatrujte!
Ronja s motejlem:Jj, spíš slunečko než mandelinka🙂.
Ještě pro Vahine
No jo, vypadá to na larvu slunéčka, tak to by byla nejlepší varianta…beruška. Moc děkuju všem a jmenovitě Ronje za odkazy 👍
opatrujte se, neusmažte se!