Vona taky neudrží vopchodní tajemství, to je fakt vedení společnosti todleto!!
Helejte je krásnej, fakt je. Počkejte, až ho uvidíte. Vona ho ta pani Megi, taky ešče neviděla, jen vobrásky sem jí poslala, takže je taky natažená, jako vy, jak guma u spoďárůch 😀
Já to tetkonc přes víkend šécko podepíšu - nesmim zapomenout, že Vahine chtěla tu padesátku napsat a pak to pošlu Megi, která teď po nocích bude chudera vyrábět krabičky a tiskat štítky a balit a posílat a já se budu dloubat v nose. Zase.
Och děkuju, že na mě myslíte, máte pamatováka! 👍👏 už, aby byly doma! Těším se!!!
Na začátku léta se Mirečkek opět oženil, tentokrát s králičí slečnou Balinkou. 7.9.2024 v brzkých ranních hodinách přivedla pyšná maminka Balinka na svět 2 červené pejsky a 2 červené holčičky. Všichni jsou zdraví, maminka si miminka hlídá a miminka krásně baští ❤❤❤❤
Krásná dvojice, rozkošná mimi! 😍 blahopřeji!🍀 Mirečkovi prostě žádná krasavice s papírem neodolá…Mireček v tom prostě umí chodit, Casanova 😁 má báječný a pestrý život 🐶 ještě, že to tu nečtou psi, záviděli by 🙈
Mrkla jsem na web a vidím, že naše dočaskářka, má nově v péči krásnou holčičku- štěňátko. Je bohužel téměř slepá a úplně hluchá. Můj bělouš není žádný génius a neuměl by s ní komunikovat, takže z vícero důvodů nebude naše, ale moc by mě zajímalo, jestli tu má někdo s takovým 3 měsíčním prckem zkušenosti? Myslím, že to může být zajímavé téma pro nějaké dobré duše, které uvažují o tom, že by takového pejska/fenku adoptovali a vychovali. Umím si trochu představit péči o štěně s jednou genetickou vadou, ale s dvojitou vadou, to bych si netroufla. Ale moc by mě to zajímalo. Holčička, o které je řeč, se jmenuje Bibi a je u Dočasek De De. Víte prosím někdo, jak komunikovat s takovým malým chlupáčem? Děkuju vám za případné reakce.
Dobrá zpráva. Téměř slepá a úplně hluchá malá Bibi už našla domov 🍀 tak to netrvalo tak dlouho….hurá 👏 a doufám, že to bude domov napořád! Kdo jsou noví majitelé, netuším…
Kevin se mi moc líbil, ale bála jsem se dalšího teriéra. Místo toho mám torpédoidní Elišku, která je křížená s veverkou, jezevčíkem a chrtem zároveň, navíc permanentně sjetá a k tomu jako bonus Vasila… no comment, dobře nám tak 😀
Nene, u Vás o jednu zachráněnou dušičku je víc, vlastně o dvě dušičky, když se impact zamilovala do těch Kevískových kukadel a nechala si ho, TO je supr 🌷
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 04.09.2024, 13:44:44
Dobrá, dobrá, už nic neříkám…je pravda, že si Vás nová fenka chytí za srdce sama, až bude pravý čas. Já jen, že jsem viděla ohaře, tak jsem si na Vás vzpomněla…a nevěděla jsem, že germáni jsou tak jiní, ale to bude tím, že o ohařích vím jen, že mají krásnou stavbu těla a pak něco ze života z Vaší knihy 😊 ať se daří 🍀
Impact, a co je s Kevinkem? A takovým tím ovčákoidem, co se líbil mně a Lupusovi? Jsou u nových rodin? To by bylo super!👍
Holka zlatá, ztrácíš linku krásného příběhu! Kevin je doma u Impact a druhý chlapík šel už taky domů, a to ke své sestře, která u páníků bydlí už rok…to nevymyslíš takovej hezkej koneček 😍👏
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 29.08.2024, 15:59:55
Jo tenhle, tak na Adaptil jsem už taky koukala, ale ještě nekoupila. Děkuju, jsem moc zvědavá, jak to bude makat 😉 přeju Vasilovi, aby mu bylo už fajn, snad to všechno pomůže 🙏