Nemáme kočenku, ale zeptala bych se mailem na: Krmiva Hulín, jestli by Vám nedoporučili něco z jejich sortimentu pro kočky. Chápu, že jste z hubenosti zničená, když měl i tu jícnovou sondu, žere a přesto nepřibere. Je sice starý, ale jinak v pořádku, tak stojí zato, ještě dál zabojovat. 🍀 třeba budou mít pro Vašeho krásného kocourka nějakou hydrolizovanou granulovou baštu, aby to bylo pro starouška šetrné?? Držím palce!!!
Příspěvky uživatele
Vahine
sutrik:Už si nepamatuju přesný model. Podle fotky určitě najdete. Dala jsem na recenze, tuším ještě na ifauně. A pak jsem porovnala jen několik parametrů. Už taky nevím.
Moc děkuju, fotku jsem si stáhla a najdu si a koupím, protože co se dneska děje, je strašný! Můj bělouš by neutekl a postavil by se čelem a zkoušel se prát. Myslí si o sobě, že je ten.. no.. lední medvěd…tak 2 vteřiny by se pokoušel a bylo by vymalováno. Panička musí být připravena, nedá se nic dělat…
sutrik:Já myslím, že téměř pro všechny, kteří nejsou cvičení na boj a nikomu ještě fyzicky neublížili. A jsou v hlavě “normální”. Když se nezkušený člověk rozhodne použít nůž, nemusí tam být potřebná razance, i když třeba nad použitím nezaváhá. Prostě máme jako lidi zábrany, i když si myslíme něco jiného. A při těch zábranách v hlavě je lehčí paralyzér - není tam krev, neřešíš místo, nemusí to být s razancí.
A Šutříku, poradíte mi, prosím, jakej paralyzér koupit? Jakej máte třeba Vy?
impact:Já myslím, že to tak Vahine myslela - že by tomu psovi nemohla ublížit, protože on za to nemůže.
Jinak fyzicky na to nemá žádnej normální smrtelník. Takový dvě hovada. Proto nožem jedna dobře mířená mezi žebra, vypustit vzduch a nazdar. V tomhle jsem absolutně nekompromisní.
Ano myslela jsem to tak, že bych psa nemohla zabít nebo se o to ani pokoušet. Nemohla, ale omráčit paralyzérem jo.
Impact, Vy jste divoška teda….🤔nebo ne paralyzér, ale Impact s sebou na procházku…a je vyřešeno. 😉😊
impact:Šílenství. Teď jsem se na to dívala na Novinkách. Proto sebou všude nosím vystřelovací nůž. Ubodala bych je na místě.
Jo chápu, dobrý nápad, opravdu. Jenže já osobně bych to zřejmě nedokázala-ubodat cizího agresivního psa. Holky, prosím vás, kde jste kupovali taser? V minulosti se tu o tom psalo, ale nevím bohužel kde. Koupím si ho.
Tuhle jsem byla potmě svědkem, jak pes navolno běžel ke dvěma stejně velkým psům na vodítku a proběhla krátká bitka. Ten pán s tím psem navolno šel pak kolem mě, tak mu říkám “doufám, že jste si z tohodle vzal ponaučení a Váš pes bude příště na vodítku. Vím, že s ním chodíte běžně navolno…a doufám, že se Vašemu psovi nic nestalo” Byl slušnej, koukal, ještě trochu v šoku z psího incidentu, a řekl jen “Jo”. A fakt jsem ho od té doby viděla několikrát se psem jen na vodítku. Jeden z mála rozumných majitelů bulla.
Fiona.Praha:Čirá hrůza. Je to kousek od nás.
Teď ještě píšou, že ten druhý napadený pes uhynul na veterině 😳
Jako člověk si venčí psa v klidu na sídlišti a přiřítí se tohle? To je opravdu strašné!
Pěkná smečka 😊 a v pozadí jsou ještě ohaříci v knížce vidím 👍
No jo, to je pravda, jsou od sebe odklonění. Pěkný výklad! 😊 každá si všimne něčeho jiného….ale fešáci to jsou oba!
Kilian:..na krásném víkendu ve Volenicich se potkali Kilián s Guliverem z Fideláku…my tady trénovali a Guliverek závodil ve stopařině…..
Jsou úchvatní oba! Zvětšila jsem si fotku, abych žasla nad jejich krásným kukučem a všimla jsem si, že Killiánek má těsně nad hlavou andělskou záři! 🪽😇 takže těch psích andělů je tu opravdu přehršel ❤️😊 to je kráása, no ne?
Fíkovnice, to je děsný 😳 brzo se z toho dostaň, ať je líp! 🙏🌷 a co kočendy, kdo je krmí? Řádí to, ta mrcha covidová
Sardullah:
Jejda a co to, že jste doma, Sardullah? Co se Vám stalo? 😇🪽😊
Ronja s motejlem:https://www.facebook.com/watch/?v=494665463419389&vanity=UtulekTabor
Táákovej božan Muff❤️, jak to, že v tom útulku ještě trčí? 🤷♀️
Já si ho nemóžu vzít 😞
SZ vypadají dobře, k dokonalosti mi chybí možnost mazání nedůležitých starých zpráv. To taky na IF bylo…kdyby to šlo, tak super a jestli je to problém, tak jsem nic neřekla 😉
Sardullah:
Výborný 😁
efe:Tak jsem úplně na měkko… Amigo taky ještě žije!! Tři ze čtyř se dožili 15 let! ❤️❤️❤️
Všem se daří dobře, až na problémy se zadníma nožičkama, a všichni jsou strašně podobný mamince Hupince ❤️❤️❤️
Na fotce Amigo
Tak to je pecka nejpeckovatější!! ❤️ krásné, milé, dojemné 🙈 né, nebudu slzet dojetím….tak jenom trochu 🤧 krásná psí pohádka to je, Efe fakt gratulujuuu🥇já jsem dnes naměkko a uslzená, protože jsem se dozvěděla, že nám odešel milý chlupatý černý soused….jakolabrador, 16 mu bylo. Držel se dlouho, měla jsem ho ráda.
Pěkný, sluší 👌
Na IF tahle možnost byla a bylo to určitě přijatelnější…ta možnost volby.
Držte se Edit, je to těžké 🌷
Kalendář je vydařený vymazlený a vtipný! Líbí se mi ty drobnůstky, který nechci úplně prozrazovat, ať jsou i ostatní napnutí. A to povídání, to už je taková milá předmluva k dalšímu dílu, že jo…
Já bych taky moc prosila hodně vypasený pokračování knihy, aspoň mi dýl vydrží 😉