Už to tak vypadá 😀 překvapíte?
Příspěvky uživatele
Vahine
Děkuju, děkuju všem za zkušenosti.
I ten náš je taky jako politý živou vodou. Hlavně venku se vrátil asi tak o těch 5 let zpět, ale doma se nají a zalomí to, to už je na svejch 😉…ovšem venku, to je zase ten kašpárek, jak to měl uvedeno od dočasek v popisu, kterého jsme tehdy vyhráli 😊
Děkuji Vám
Už přes noc mi vyměnili psa! Nedrbe se vůbec a na procházce byl po dlouhém čase extrémně veselý, házel zadelí a poskakoval, jak kdyby omládnul. Jsme spokojení oba, funguje to na něj, zatím! Nevím, jak to bude probíhat z dlouhodobého hlediska, ale teď radost mám. 🥳
Bavila jsem se o Cytopointu se známou, co má frbula a říkala, že u nich nezabíral ani Apoquel a Cytopoint taky ne, tak má pes chudák dlouhodobě Prednison, chudák sotva funí, nožky asi trpí, ale prý dobrý. 🤷♀️ Já bych se osobně moc bála vedlejších účinků a nabírání na váze není to nejhorší z nich.
To je roztomilost sama 🥰 krásná maličká a ta interakce s maminkou, náádhera! Jak se tulej ❤️ je to táák dojemné 🤧
Držím palce, ať je to tak, jak píšete. 🌷Jsem ráda, že je Bess líp 🍀
Doron, prosím, už jste nechala píchnout Gučkovi ten Cytopoint? Zajímá mne, kdy mu zabral, jestli je už teda ďobnutej? Bělouš byl dnes večer na žlázkách a rovnou ten Cytopoint dostal a další termín za měsíc a další inj. už individuálně podle toho, kdy to drbání zase rozjede…takhle to má vet s pejsky, co ho dostávají, vyzkoušené. Táák uvidíme no.
To je krása 😊🌷celej šlechtickej rod! Myslela jsem, že barzojíci vodu neradi a nevím proč jsem si to myslela…🤷♀️ tak tady koukám na krasavce ve vodě a jsem úplně vedle sebe z toho pohledu. 👏
Na té 4 fotce vypadají, s trochou fantazie, jako prckové od dalmatina 😁 jsou všichni, jako vymydlení, čistí. I ten Kevin má tu svou barvičku nedotčenou černotou. Jak Vy to děláte? 🤷♀️fotíte na začátku výletu? já přivedla domů jednoho urousaného špinďíru 🤔 …no tady ještě dobrý…😊
Reflux či počínající astma? Třeba…
Krásná a moc pěkný postoj 👍
Moc moc držím palce, ať je holka brzy v pořádku! 🍀🙏
Náádherná trasa!!! Píšu si 👍
To byla cizí kočička? Jestli jo, tak teda koukám na kámoše 😊 👍
Rozumnej kluk je to, Gučka a miláčci jsou všichni tři 😘
Taky jsme byli procházkovat okolo komína a pak kouskem přírody a dál před námi jsme viděli rezatou malou fenečku, která vypadala, jako Bambule…takže jsem si na Vás zase vzpomněla 😁a že to byla fenka, vím jistě, viděla jsem, kde přidřepla. Pak jsem nedávala pozor, když jsme tam dorazili a najednou koukám a bělouš cvaká zubama pacholek, tak říkám áá byla to feňulka, FUJTYČUNĚ. 🙈
Bambule je veselá a krásná, opakuju se, ale musím. Obdivuji Vás, jak to obě zvládáte. 🌷 Včera večer jsem si na Vás vzpomněla právě při venčení. Běloušovi se horší potmě i v šeru zrak, štěká na něco, nevím na co. Občas lehce vrazí zblízka do dveří. Dřív viděl, jako ostříž. Musím si pak najít, jak jste někde psala, jak označujete obrubník či překážku vůbec či další vychytávky, abych byla připravená a trénovala to. Až mi to půjde vlakem, objednám se k dr. Beránkovi.
👍 tak to jsem nakoupila dobře a bude to tak doufám fungovat. 😉 Původně jsem měla na prodejnu objednaný tmavě modrý a ačkoli jsem měřila, dumala, tak byl v reálu prostě malý. Bělouš se rád roztahuje. Tak vyhrál ten červenej větší, mělo to tak být. Když je to takhle, jsme chráněni oba. Jinak pelechů má dohromady hodně a ještě i boudinu, to proto, aby se vešli ti, co snad v budoucnu přijdou. On se rád vyvěšuje, tak tady to vidíte, teda jen ucho 🙈 když si chce zalézt, bouda je jasná věc. Kluci mají červené obojky, a to je dobře, jsou taky chráněni.😉
Možná to tak zůstane a nakonec nejsem jediná z registrovaných, která/ý je bez obrázku. Nový vstup, tak bez 😉
Jsem zpět přátelé, bylo mi to nabídnuto a já toho využila, a to hlavně kvůli někomu, kdo si minule dovolil psát za mne a odpovídat Balu. Přišla jsem na to hned a ohradila jsem se. Od teď, kdykoli sem vstoupím, budu přihlášená, takže kdyby jste od 1.11. 24 viděli někde příspěvek s mým nickem, jako neregistrovanou, NEJSEM TO JÁ. Bude zase dobře doufám všem, nejen mně. 🍀