Teda to se Eliška ohřeje! Moc jí to sluší! ❤️
Mrkněte do tématu Psi v médiích, prosím.
Teda to se Eliška ohřeje! Moc jí to sluší! ❤️
Mrkněte do tématu Psi v médiích, prosím.
Efe, našla jsem tuhle zajímavý článek o křížencích určitých plemen a uviděla jsem prostě Elišku! No, že je to velká podoba s Elí? 😉
Píší, že je to cituji: "Chug je hybridem, který vznikl zkřížením mopse a čivavy"
Pěkné a decentní…a všem jasné 👍 teda těm, co to uvidí 😉
Tohle přesně se mi stalo taky. Byla to naštěstí jen kilovka, tak jsem granule vyhodila. Byly plesnivé míň, ty Vaše, to je hrůza!!😮💨 Vypadá to na velké balení, to bych vrátila-reklamovala.
Vůbec nic proti Vám, Varaxi. Čtu Vás moc ráda, v mnohém souhlasím. 🌷
Je prostě na každém, jakého psa si ten který člověk pořídí. Máte pravdu i v tom, že je potřeba čas od času tohle o množkách vytáhnout, ať mají lidé povědomí.
Já už napořád budu mít dokola adopťáka ze spolku nebo útulku, protože chci naplnit srdce láskou oboustranně. Kastrát/nekastrát.
Když mě ten můj bílej kluk pozlobí, tak mu říkám, že už zapomněl na to, jak se předtím měl, že byl za mřížema, jak tam brečel a že měl chleba a vodu (takovou info jsem od dočasky skutečně dostala)
Z bazoše ani odtud z inzerce bych si bezpapoše nevzala, na peswebu je psů dost.
To téma je prostě kontroverzní, ale ustály jste to. 🌷
Ale já Vám za to děkuju, Impakt. Pochopila jsem, že to je cesta. Pokud by útulek, spolek chtěl na krásně vyhovět druhé straně, není asi jak. Já teda aspoň netuším, jak zaručit, že se adopťák nestane nástrojem množení….ale nechci rozpoutat dalších 20 stránek neplodné diskuze s hádkami.
Sardullah:Ahojky…moheš😎…
Díky 🍀..moheš…to taky často používám 😉 ahoj a dobrou noc
Já se s dovolením také přidám, mohu?….snad to nezmotám, to by mě bylo podobný..🤦♀️
miláček Kelíšek ❤️ i teta Vahine je na Kelíška pyšná 😊 posílám pohlazení a gratuluji 🌷
impact:Kromě toho, že se z toho člověk hodně dlouho vzpamatovává, to má spíš dopady na to, že se celkově pak člověk na množení a množírny už dívá jinak.
Pár takových zážitků a pak si uvědomíte, že v tomhle byste nikdy svoje svěřence nechtěli vidět. V kombinaci s tím, že příslušné orgány řeknou “tam bylo vše v pořádku”, to zákonitě dopadá tak, že prostě vše plošně kastrujete.
Protože jedině kastrovanej svěřenec nemůže nikdy skončit v takovým humusu.
Málokdo z běžné veřejnosti, kteří takovými zážitky nemusí projít, dokáže pochopit, proč kastrujeme. Proč máme drsný smlouvy. Proč tak tvrdě trváme na jejich dodržování..
Napsala jste to Impakt perfektně 🌷 i pro ostatní zvenčí, kteří se tu zastaví si počíst.
Tři světlušky ❤️ a brzo se uzdravte Doron 🍀
trojAAAcko:Jen na ukázku co musít občas číst a hlídat, že lidi se chovají slušně.
Nejlepší ukázka je hned druhá zpráva. “IDK podle me VC bude good jen na GM+” což pro mě ještě nějak pochopitelný a nemusím dlouho luštit.
Čtvrtá zpráva mě zaráží slovem “bobs” což nevím jak to básník myslel. 😃 Buď se přepsal a mělo to být “noob” či zapomněl napsat jen jedno “o” což by pak bylo “boobs”, ale to mi v kontextu nedává moc smysl. I tak v obou případech se jedná o lehce ofenzivní narážku.
Jen na vysvětlení ještě posledná zpráva “+1” je myšleno jako souhlas, že máte obdobný / stejný názor.
Proboha!!!! A tihle z toho taky jednou vyrostou a budou z nich normální dospělí??? 🙈🤦♀️Vám bude taky asi míň než mně, tak se omlouvám, nechci nikoho urazit…
Ta bunda vypadá, s těma všema kapsama i celkovým vzhledem, naprosto dokonale! A není extrémně drahá. Díky za tip. Akorát, že teď ještě si jí nekoupím, marodila jsem dlouho, tak ty prachy moc nejsou, ale příští zimu… no uložila jsem si stránku☝️ jsem z bundy úplně odvařená 👍 hřeje pěkně, Anet? Děkuju
Já taky tak, jako Vy a taky nejsem služebně nejstarší.
J5:Ještě že ta věta “Takže pravidelně každý den 10-15 minut u telky” pokračuje na dalším řádku plochým prkýnkem. Už jsem začínal propadat trudnomyslnosti.😇
😃 no jasně, chlap…vidí to všude 😜 a překryl nám tady kontroverzní téma tématem novým…pobavil jste mne 🤭
To šíílený! …"nic, tam bylo všechno v pořádku…" napřeshubu! 🤢🤮
Jak se z tohodle můžete restartit, abyste měla sílu jít dál? Se nedivím, že nachodíte se psy tolik kiláků, když to ze sebe musíte nějak dostat…
Viděla jsem včera z ivysílání. 😮💨
To se člověku úplně svírá srdce, když vidí, v čem ti psi byli a kolik jich tam bylo. Ještě by TV měla umět přenést, k nám do obývacích pokojů, aspoň na moment ten smrad, co tam musel být, aby to bylo dostatečně vypovídající pro ty, kteří nakupují štěňata na Bazoši, na fb atd. Je to pro ty lidi, kterým stačí hezký obrázek, který pak neodpovídá štěněti, které pak drží v ruce a přehlédnou ty varovné znaky, že se štěně chová divně a vysolí v euforii prachy, čímž další množení podpoří…..a pak se diví, že je pejsek labilní, neprospívá, v horším případě nepřežije kvůli parvoviróze nebo tak.
Ty babizny bych zavřela natvrdo, aspoň na rok! Pak by snad byla možná náprava…vytvořit množírnu asi fakt není složité, když má ten “člověk” hroší kůži
Jj, je to nářez, drahých 8 minut 🫣 hezky zatáhnout dopředu, to je jasný…
V Pze máte všechno dražší ☝️
Tenkrát mi stačilo 5x a kolegyni teda 6x. Třeba by to, méně než 10x, stačilo? 🤷♀️
Noo, pěkně se ta rázovka zdražila. 2018 byla za 500 kč, to jen tak pro zajímavost.