Údajně ten ultrazvuk blokuje jakýsi Hallerův orgán, který klíštěti slouží ke sledování hostitele. To mi ale nejpřijde jako důvod, proč by se klíště nemělo přisát. Když už se chytí srsti - reakce na dotek, tak se asi bude řídit i jinými smysly než jen tímto orgánem ne?
Příspěvky uživatele
Phorum
Horsana:Hm, prečo je chudák Garoník umiestnený v ľavom hornom rohu profilovky?
Nijako mi to nejde nahrať tak, aby fotka bola v celom rámčeku, vie niekto, čo s tým?
Skúšala som viac fotiek a bolo to ešte horšie :/
Jestli jste na PC, můžete si v programu malování zmenšit velikost obrázku na cca 500 x 500 pixelů a pak by to mělo jít líp. Mně to tedy šlo až zhruba při této velikosti.
Ten nick by musel být místo jména... u přihlášených inzerentů.
Edit: Fakt že jo, s vypnutým adblockem to už je všechno vidět.
Já to v těch inzercích vidím po rozkliknutí jako v přiloženém screenshotu:
A když je to náhled inzerátu z domovské stránky tak tam všechno je, když tam jsem ale přímo přes inzeráty tak už ne. Možná že je to jen mým prohlížečem.
Killián: ..tak mi to neustále píše, že uživatelské jméno obsahuje nepovolené znaky, tak já nevím co je na Killián špatně
Můžete napsat adminům do vlákna u okrasného ptactva. Občas tady něco blbne, ale přinejmenším všechny mé požadavky poměrně rychle vyřešili. 👍
Já rozumím, ale to vlákno by se tady stejně dříve nebo později objevilo, tak to je. 😉
Ještě mě napadá, kdyby šlo poslat zprávu hned kliknutím u profilu, třeba vedle palce.
Mastnacekk, pište své pobídky jinam, kdo se v tom tady pak má vyznat:) Prosím.
hmn
ještě jednou díky
a za mě - mi by se líbila i ta srdíčka, kvůli rozlišení "souhlasím s obsahem/sdílím názor" (tedy vyjádření k věcné stránce příspěvku) a prostě "líbí se mi" (vyjádření emoční)
Já osobně bych s čímkoliv podobným novým určitě počkal až se tu všichni usadí. Jakékoliv odchylky od toho na co jsme zvyklí můžou nově příchozí takhle ze začátku zbytečně odradit...
raven_kix:Přidal jsem lajkování příspěvků. Můžeme to případně ještě doplnit o nějaké palce dolů nebo srdíčka, řekněte si.
Na ifauně bylo hodně lidí, kterým palce dolů chyběly, ale spíše převažovali ti, kteří by je rozhodně nechtěli. Možná by mohl být nějaký kompromis s ohodnocením kladným a pak nějaký znak jakoby neutrální pro ty, co chtějí vyjádřit spíše nesouhlas. Ale myslím že bude nejlepší to nechat takhle jak jsme zvyklí, pouze s palcem nahoru.👍
Na teraristice myslím stihla pár lidem napsat Lethian, než ji zablokovali. Mám obavu, že tam blokují profily i za odeslání určitého počtu identických zpráv, jako ochrana proti spamu (nebo ty zprávy pročítají?). Takže dokud to jde, tak neinformované kontaktovat třeba pod náhradním profilem...
megi-the-pes:Tohle fórum bude mít takovou návštěvnost, že investory if klepne. Tady je taky inzerce... až jim to tam dojde, achjo, kdyby tak z toho bylo video :-)
Skončí to tak, že budou chtít koupit chovzvirat. A budem brečet :-)
Taky jsem nad tím přemýšlel 😄 (Ale to snad stejně nějaký ten páátek potrvá a věřím že by oba majitelé byly mnohem vstřícnější než ifauna. Co jsem pochopil, celý web si udělali sami a vymysleli by pro nás třeba nějakou alternativu bez inzerce... Možná bychom se jich mohli zeptat na názor... :))
Na ifauně jsme byli zvyklí, že se tam probírala u psů politika... Což může být zvláštní ale nějak jsme si tam na to zvykli. 😄
Kdyby to od nás bylo moc drzé a nevhodné, tak to prosím přesuňte do sekce ostatní, nebo úplně smažte a v tom případě se moc omlouvám za starost navíc:)
A pro ty, kterým se téma nelíbí, tak to aspoň bude uceleně v jednom vlákně, což na ifauně byla myslím výhoda.
phorum:taky:)
zkouška:)
Zdravím všechny nově příchozí ifauňáky:)
Ti co přijdou na faunu po nějaké delší pauze budou koukat kam se po nás slehla zem.
honzapm:Někdy je konec blíž, než si člověk myslí. My už jsme to zažili v roce 2018, kdy nám hromadně blokovali profily - kvůli tomu vznikl malochov cz. Takže nás blokace pojmů, slovních spojení, nepřekvapuje. Tenkrát jeden admin nezvládl na Ovce kozy jeden vtípek ke státnímu svátku v říjnu a zablokoval snad 40 lidí. To asi nevíte, tak se divíte. My víme a jsme v klidu. A rádi, že tady jsou admini dva, mají jméno a snahu. DĚKUJEME.
👍 Plný souhlas. Taky děkuji.
kometa:
A tak jsme si poradili, ne?
Joo, teď už z toho mám po posledních událostech a zjištěních dobrý pocit:)
Tipuju, že to bude i hodně o zvyku, hamaka s protikomáří sítí vypadá dobře.😄
No, teď mně to nešlo vůbec ani po víc pokusech ale zjistil jsem že jsem po restartu pc odhlášený.
raven_kix:Fikovnice:Admine, znovu jsem to teď zkoušela. Chtěla jsem někoho ocitovat...a Odeslání se nezdařilo. Při druhém odeslání pak zmizí i citace...
Peji:Zdravím dřívější ifauňáky. Jsem moc ráda, že se sem tolik lidiček přesunulo :)
Vítáme azylantku:D