Nezvládne. Ne dlouhodobě. Máme ho, fakt na něm děláme jen kuřecí kosti. Jiné jsou moc tvrdé - buďto to neumáčknete Vy, nebo se ničí ten kloub.
Příspěvky uživatele
Varaxi
Děkuju za info. Myslela jsem, že když je to na obilí, tak to kost nezvládne.
Že bych pouvažovala o vánočním dárku pro slepičky?
No, google na mě vyplivnul jakési elektromašinky za 40 tisíc, to asi nebude ono. To bych těch slepic musela mít bambilion nebo je chovat bambilion let, aby se mi to vyplatilo.
Kosti se dají vrazit do papiňáku a vařit a vařit a vařit, ony fakt změknou. Úspora to ale vzhledem k ceně energií není.
Já takto dumala nad tím, proč se slepicím dává kukuřice a ne slunečnice, která má dle mého laického pohledu vhodnější krmení. A došla jsem k závěru, že důvodem je cena.
My granulemi naopak jen přikrmujeme, většinou mají statková krmiva, a granule dávám bez GMO pro křepelky právě kvůli vyššímu množství bílkovin. Ale naše mají v míchanici sušené mléko, hmyz, ořechy, hromadu naklíčených zrn a hrachu, sem tam hrstičku máku, když už nevím roupama co by, tak drožďuju. Tak myslím, že by měly mít dost.
Mám firemní benefit, v rámci kterého můžu nakupovat v lékárnách za body, tak v Dr. Maxovi na konci roku před propadnutím platnosti bodů nakoupím trvanlivé potraviny a co nesníme, dám slepičkám.
On i Anonym tvrdil, že je nutné oddělit. My všichni jsme to tu tvrdili.
Ta selektivní děkovačka nedává smysl, ale co už. 🙂
Mno, to nepotěší. A to byste neměla šanci se dozvědět, kdybyste neměla kameru.
Co jsou myslivecké knoflíky?
Já jim dávala naklížený na zeleno, místo trávy. Jako doplněk stravy. U zeleného bílkovinu neřeším, to je stejně zanedbatelné množství, slupky tam vůbec nebyly. A asi dobrý, ale benefit oproti na zeleno naklíčenému jinému zrní žádný. Já aspoň žádný nepozorovala.
My ho dostali. Tak přece to nevyhodím. 🙂
Já myslela, že pro kozy je dobrý oves?
Uznávám, že kohout hedvábky může mít problém. Ale kohout kočinky to určitě bude zkoušet na hedvábku. A tou bych teda být nechtěla.
Ale dělejte si a věřte si, čemu libo. Já se s Vámi přít nebudu, ne o něčem, co není moje věc.
Já jsem pastafarián, mně se tyto moderní nesmysly netýkají. 😀
Mám dlaska! Bohužel jsem nestihla foto, ale letos jsem neviděla nic krom koňader a sem tam hrdličky. Tak jsem ráda aspoň za něj.
Já zvířeti upeču piškoty, ať má taky vánoční cukroví. S tchyňkou zkusím linecké, sama si troufnu na zázvorky a něco nepečeného. Ale budeme mít všeho dost - něco napeče jedna švagrová, něco druhá, něco máma a podělíme se.
Tak jsem se ptala kamarádek ze základky. Prý za to mohl můj smysl pro černý humor a hlášky - ta štěňátka jsou tak roztomilá, ta bych hladila do úplného vyhlazení.
Asi na tom něco je - moje oblíbená vánoční pohádka je už dlouho tato:
https://m.youtube.com/watch?v=khpv-dBUQkE&pp=ygUddMWZaSBwcmFzw6F0a2EgcG9ow6Fka2Egc2FudGE%3D
Skutečně to nejde.
Nevěřím ani tomu, že si kohouti slepice nekradou. Kohouti si svoje slepice hlídají, protože dobře vědí, co se stane, když neuhlídají. Koncept věrnosti je znám u mnoha ptáků, kur to ale není. Kdybyste slepice soustavně pozorovala, určitě najdete okamžiky, kdy kohout spáří cizí slepici.
Poproste maminku. Jestli nemůžete svou, zkuste jinou. Třeba moji. Maminky obecně, ale zejména maminky dospělých dětí, rády pečou a nemají komu.
Že jsou děti směs kluků a holek, nehraje roli. Děvčata šla, i když mají ženské přirození. Mluvnický rod a biologické pohlaví jsou dvě odlušné věci. Myši šly, i když mezi myšmi bude nějaký myšák. 🙂
A Vaše ostatní připomínky - prostě děti jsou výjimka. Dál bych nad tím nehloubala. Může být, že už je formálně změnili na vzor kost, ale před cca 10 lety byly vzor žena.
Děti dle vzoru žena. Ženy šly, děti šly. Shoda přísudku s podmětem má holt i výjimky.
Já byla v pohodě. Dost jsme se tomu s kamarádkou nasmály. Ono tenkrát frčelo emo, holky kolektivně brečely u romantických filmů a Buffy a dojímaly se u fotek malych selátek. Já tenkrát na ta selátka reagovala ve stylu mňam, slanina, emo mi přišlo pozérské a filmy a seriály jsem nesledovala, leda Kriminálku Las Vegas. Ale mým největším prohřeškem bylo, že jsem nebyla zamilovaná do Juliána Záhorovského ani do zpěváka O-Zone, takže jsem byla jasně necitelná. 😀 Jinak jo, já byla v pohodě, měla jsem svou skupinu, ale nevadilo mně bavit se s ostatními skupinkami. Ono většina těch děcek byla v pohodě. A myslím, že mě tam napsali, protože někoho napsat museli a věděli, že já to budu považovat za bezva vtip. Ostatní by to urazilo.
Transsexuální dítě si o sobě nemyslí, že by mohlo byt kluk, i když má pipinu. Ono ví, že je kluk. Ve dvou letech, kdy se učí mluvit, o sobě mluví v mužském rodě. Žárlí na tátu, na dotaz, koho si jednou vezme, odpovídá, že mámu. Prostě psychologicky vzato je kluk. I kdyby to byl gay, tak je kluk. Už od narození to je kluk.
To, že někdo začne v pubertě zvažovat, jakého je vlastně pohlaví, nemá význam.