Napadá vás, kdo ještě chybí?
Třeba Orionka, Marcelaamax...
Nevím, zda je zde Varaxi, Odetta...?
Chybět bude asi plno lidí...
Já jsu tadýýýýýý!!! :D
Napadá vás, kdo ještě chybí?
Třeba Orionka, Marcelaamax...
Nevím, zda je zde Varaxi, Odetta...?
Chybět bude asi plno lidí...
Já jsu tadýýýýýý!!! :D
megi-the-pes:Já mám tři nové kočky, heč!
Megy se to nelíbí.
Mně se to vlastně taky nelíbí.
Neobjednala jsem si je.
Už jsou tu 14 dní, a jak tradice velí, jména nikde.
Megy se taky týdny jmenovala Pes.
My nejsme normální.
Ta vlevo je Mája, ta vpravo je Terinka a prostřední Áďa.
Dobré?
Pokud to jsou kocouři, tak Maják, Terezín a Adidas. :D
Edit: Můj miláček říká, že se mají jmenovat He-Mňau, She-Mňau a Mňau-Mňau. :D
U prasat je problém v tom, že ho nemusíte naučit na záchod. A aby prase nechávalo bobky různě po domě, o to nestojíte.
Být Vámi, přichystám si plán Bé, kdyby to nevyšlo. A venku je to skutečně lepší než uvnitř.
Pohlaví je vcelku jedno, pokud počítáte s kastrací.
Byla jsem včera se synovci v Bruno Family parku. Bolí mě všechno.
V životě nepůjdu do posilovny, nedovedu si představit, že by to byl větší záhul, než hlídat sedmiletého a tříletého chlapce v prolízačkách.
Nebo nechte tu slepici vykuchat někým, kdo to umí; sice neprovede diagnózu, ale aspoň Vám řekne, jestli ty vnitřnosti jsou OK.
Vážení a milí admini a spolukomentátoři,
jsem náplava z iFauny a jediné, co tu skutečně postrádám, je takové to očičko, které mi řekne, že v mnou navštíveném tématu došlo ke změně. Pokud by toto šlo doplnit, myslím, že by mi k radosti už nic nechybělo. :)
Mějte se krásně.
Sharingane, moc mě těší, že Vás tu vidím. Ráda bych s Vámi udržela kontakt, jednou Vás třeba poprosím o prodej odchovu.
A nedává mi to tu očičko, jako že přibyl příspěvek v tématu, které jsem navštívila.
Já vůbec nevidím možnost k editaci. Asi záleží - buďto na přihlášení, nebo na stupni inteligence. :D
Edit:
Jako tento editovat můžu, ale předchozí nee.
Zdravím iFauňáky.
Zjišťuji, jak to tu funguje, a koukám, že největší rozdíl je, že se tu nedají dávat lajky. :D
Pro případ, že je toto fórum určeno jen pro chovatele, oficiálně prohlašuji, že chovám žižaly ve vermikompostéru.
Zatím se mějte hezky,
Varaxi