Ano, ale myslím, že to radil někdo jiný, ne já. Myslím, že jsem ji tam taky objevila - díky Vašemu dotazu. 🙂
Příspěvky uživatele
Varaxi
Zrzavci:No to bohužel nevím, jsem blbá. Já jen že……….tjo…… a byla jste to Vy, kdo o tom psal? Nebyla to nakonec Ahteira?? Mně napadlo teď. Pokud jste to byla Vy, psala jste právě nadšeně, že jste tuhle rostlinu objevila . Má nádherný květy a myslím, že je pnoucí?
Pnoucí? Kiwi? Ale to teda nijak zázračně krásně nekvete. Klanopraška? Akébie? Tu sice nemám, ale vím, že jsem někde zmiňovala, že ji chci.
Ta mučenka to není? Některé jsou pnoucí.
Já se doma mrknu do stažených souborů, co jsem kde psala.
Tak to fakt nevím. 🙂
Dřín? Kdouloň? Mučenka? Muďoul?
Nevzpomenete si na něco víc?
bambule:Takže, při pondělí trochu palicolamání
Tři dny na to koukám, ale dnes jsem našla! 🙂
No jasně, že jsem tady, děvčata a chlapci. Já bych Vás nikdy neopustila. Až umřu, budu Vás všechny chodit strašit. Ale uznávám, že momentálně prožívám jisté životní převraty, tak na internet nějak nebyl čas a ani nálada. S některými mám vyměněné kontakty na mobil nebo mail, tak jsem si říkala, že pokud by někdo potřeboval, ví, jak mě najít…
Pořád pěstuju na balkoně papriky a bylinky, pořád chovám žížaly, pořád nemám psa. Nic až tak dramatického se nezměnilo. Pořád jsme v procesu stavby domu, takže pořád mám zahradu vzdálenou dvě stě kilometrů od místa bydliště, ale plány s ní mám veliké. Chodím na výstaviště do Lysé a už tu mám vyhlídnutého chovatele českých hus. 🙂
Edit: Jo fotky - no, zkusím se do budoucna polepšit. 🙂 Ale zatím nemám.
Já našla houby na místním hřbitově… No, nechala jsem je tam, přece jen, je to hřbitov, ale chuť na houby by byla, ne že ne.
Moje máma má kuřátka, teda už mají tak dva měsíce. Je to typická dvorková směs, je jich šest a každé je jiné. Dělají radost hlavně synovci.
mastnacekk:Je hezke, jak jsou vsichni chytry jako radia a vycitaji sebereflexi a svedomi teamu ifauny a pritom by to u nich clovek pohledal marne. Roky jste tam stastne psali, plevelili citacema, plkama a fotkama o nicem, zdarma. Nezastavam si nikoho, ale, uz by to trosku chtelo vychladnout a ubrat plyn. Kdo jste kdy byl v podobny pozici jako team ifauny?
iFaunu jsem milovala. O změně si myslím svoje, ale nikde jsem to nekritizovala. Psala jsem, že tím iFaunu pohřbí, a psala jsem, že se mi nelíbí mazání příspěvků, které odkazovaly na jiný web.
Vzhledem k tomu, že to nehodlám veřejně sdílet a že na tom nebudu vydělávat, opravdu si nemyslím, že by moje svědomí s tím mělo mít problém.
mastnacekk:Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 30.05.2023, 12:38:30
mastnacekk:Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 30.05.2023, 12:13:55
Pročpak?
iFauna vzala můj záměr na vědomí a nijak se neohradila. Nikdo se nijak neohradil. Veřejně přístupné to po zániku iFauny nebude.
Myslím, že jsou palčivější problémy, které je třeba řešit.
mastnacekk:K cemu vsemu to bude, az zmizi aktualni verze ifauny s diskuzema. Plkat o blbostech lze kdekoli. Inzerovat lze kdekoli. Ale rychle najit odpoved na palcivej problem? Nebude kde. Varoval jsem, at si lidi rozmysli kam se vrtnou. Nic proti tomuhle portalu, ani omylem. Ale je to diky inzerci primy konkurent budou ifauny. Takze moznost presunout sem jeji zaarchivovanou diskuzi = 0 a tim pro me vsechno konci. Na bezduche plkani je vhnodnejsi FB, tam nikdo prostor a vytizeni serveru neustalym citovanim a nahravanim obrazku z prochazek resit nemusi.
Pevně věřím, že se mi podařilo konečně stáhnout iFaunu do počítače. S obrázkama a se vším. Možná i s inzercí. :D Odpoledne po práci si to ověřím, že je vše ok. A pak bych chtěla ten soubor umístit někam na sdílení. Poslala bych zájemcům odkaz a heslo. Na dotazy by to tu mohlo fungovat tak, jak dříve Fauna. A historii byste si mohl prohrabat v tom souboru. Sem dát třeba citaci a k tomu doplňující otázku. Akorát je to veliké. Větší, než jsem čekala. :D
Napadá vás, kdo ještě chybí?
Třeba Orionka, Marcelaamax...
Nevím, zda je zde Varaxi, Odetta...?
Chybět bude asi plno lidí...
Já jsu tadýýýýýý!!! :D
megi-the-pes:Já mám tři nové kočky, heč!
Megy se to nelíbí.
Mně se to vlastně taky nelíbí.
Neobjednala jsem si je.
Už jsou tu 14 dní, a jak tradice velí, jména nikde.
Megy se taky týdny jmenovala Pes.
My nejsme normální.
Ta vlevo je Mája, ta vpravo je Terinka a prostřední Áďa.
Dobré?
Pokud to jsou kocouři, tak Maják, Terezín a Adidas. :D
Edit: Můj miláček říká, že se mají jmenovat He-Mňau, She-Mňau a Mňau-Mňau. :D
U prasat je problém v tom, že ho nemusíte naučit na záchod. A aby prase nechávalo bobky různě po domě, o to nestojíte.
Být Vámi, přichystám si plán Bé, kdyby to nevyšlo. A venku je to skutečně lepší než uvnitř.
Pohlaví je vcelku jedno, pokud počítáte s kastrací.
Byla jsem včera se synovci v Bruno Family parku. Bolí mě všechno.
V životě nepůjdu do posilovny, nedovedu si představit, že by to byl větší záhul, než hlídat sedmiletého a tříletého chlapce v prolízačkách.
Nebo nechte tu slepici vykuchat někým, kdo to umí; sice neprovede diagnózu, ale aspoň Vám řekne, jestli ty vnitřnosti jsou OK.
Vážení a milí admini a spolukomentátoři,
jsem náplava z iFauny a jediné, co tu skutečně postrádám, je takové to očičko, které mi řekne, že v mnou navštíveném tématu došlo ke změně. Pokud by toto šlo doplnit, myslím, že by mi k radosti už nic nechybělo. :)
Mějte se krásně.
Sharingane, moc mě těší, že Vás tu vidím. Ráda bych s Vámi udržela kontakt, jednou Vás třeba poprosím o prodej odchovu.
A nedává mi to tu očičko, jako že přibyl příspěvek v tématu, které jsem navštívila.
Já vůbec nevidím možnost k editaci. Asi záleží - buďto na přihlášení, nebo na stupni inteligence. :D
Edit:
Jako tento editovat můžu, ale předchozí nee.