Uznávám, že kohout hedvábky může mít problém. Ale kohout kočinky to určitě bude zkoušet na hedvábku. A tou bych teda být nechtěla.
Ale dělejte si a věřte si, čemu libo. Já se s Vámi přít nebudu, ne o něčem, co není moje věc.
Uznávám, že kohout hedvábky může mít problém. Ale kohout kočinky to určitě bude zkoušet na hedvábku. A tou bych teda být nechtěla.
Ale dělejte si a věřte si, čemu libo. Já se s Vámi přít nebudu, ne o něčem, co není moje věc.
Já jsem pastafarián, mně se tyto moderní nesmysly netýkají. 😀
Mám dlaska! Bohužel jsem nestihla foto, ale letos jsem neviděla nic krom koňader a sem tam hrdličky. Tak jsem ráda aspoň za něj.
Já zvířeti upeču piškoty, ať má taky vánoční cukroví. S tchyňkou zkusím linecké, sama si troufnu na zázvorky a něco nepečeného. Ale budeme mít všeho dost - něco napeče jedna švagrová, něco druhá, něco máma a podělíme se.
Tak jsem se ptala kamarádek ze základky. Prý za to mohl můj smysl pro černý humor a hlášky - ta štěňátka jsou tak roztomilá, ta bych hladila do úplného vyhlazení.
Asi na tom něco je - moje oblíbená vánoční pohádka je už dlouho tato:
https://m.youtube.com/watch?v=khpv-dBUQkE&pp=ygUddMWZaSBwcmFzw6F0a2EgcG9ow6Fka2Egc2FudGE%3D
Skutečně to nejde.
Nevěřím ani tomu, že si kohouti slepice nekradou. Kohouti si svoje slepice hlídají, protože dobře vědí, co se stane, když neuhlídají. Koncept věrnosti je znám u mnoha ptáků, kur to ale není. Kdybyste slepice soustavně pozorovala, určitě najdete okamžiky, kdy kohout spáří cizí slepici.
Poproste maminku. Jestli nemůžete svou, zkuste jinou. Třeba moji. Maminky obecně, ale zejména maminky dospělých dětí, rády pečou a nemají komu.
Že jsou děti směs kluků a holek, nehraje roli. Děvčata šla, i když mají ženské přirození. Mluvnický rod a biologické pohlaví jsou dvě odlušné věci. Myši šly, i když mezi myšmi bude nějaký myšák. 🙂
A Vaše ostatní připomínky - prostě děti jsou výjimka. Dál bych nad tím nehloubala. Může být, že už je formálně změnili na vzor kost, ale před cca 10 lety byly vzor žena.
Děti dle vzoru žena. Ženy šly, děti šly. Shoda přísudku s podmětem má holt i výjimky.
Já byla v pohodě. Dost jsme se tomu s kamarádkou nasmály. Ono tenkrát frčelo emo, holky kolektivně brečely u romantických filmů a Buffy a dojímaly se u fotek malych selátek. Já tenkrát na ta selátka reagovala ve stylu mňam, slanina, emo mi přišlo pozérské a filmy a seriály jsem nesledovala, leda Kriminálku Las Vegas. Ale mým největším prohřeškem bylo, že jsem nebyla zamilovaná do Juliána Záhorovského ani do zpěváka O-Zone, takže jsem byla jasně necitelná. 😀 Jinak jo, já byla v pohodě, měla jsem svou skupinu, ale nevadilo mně bavit se s ostatními skupinkami. Ono většina těch děcek byla v pohodě. A myslím, že mě tam napsali, protože někoho napsat museli a věděli, že já to budu považovat za bezva vtip. Ostatní by to urazilo.
Transsexuální dítě si o sobě nemyslí, že by mohlo byt kluk, i když má pipinu. Ono ví, že je kluk. Ve dvou letech, kdy se učí mluvit, o sobě mluví v mužském rodě. Žárlí na tátu, na dotaz, koho si jednou vezme, odpovídá, že mámu. Prostě psychologicky vzato je kluk. I kdyby to byl gay, tak je kluk. Už od narození to je kluk.
To, že někdo začne v pubertě zvažovat, jakého je vlastně pohlaví, nemá význam.
Kdysi ještě na ZŠ jsme dělali dotazník. Byla tam otázka: Kdyby se ukázalo, že ve třídě je psychopat, čí jméno tě napadne jako první? Většina lidí napsala moje jméno. 😀 Dodnes nevím, čím jsem si to zasloužila. 🙂
Takže bych se nedivila, kdybych někoho napadla já. 🙂
Děkuju za optání. Zvíře má rýmu, roste mu zub, usíná klidně až po půlnoci. Ale asi se blýská na lepší časy - dnes v noci spal v kuse 8 hodin, ani na mlíčko se nevzbudil. Já ho sice chodila pořád přikrývat - spíme u otevřeného okna a on je nachlazený - ale přesto jsem se vyspala nejlíp od doby, co se narodil.
Ano, máte pravdu. Teď s odstupem pár hodin bych se mohla začít projevovat jako dospělá svéprávná osoba, kterou jsem. Údajně teda.
Z toho mála, co vím, jste se stala obětí šikany. A to je strašné. Sama uvádíte, že doufáte, že to bylo nedorozumění, což klidně být mohlo. Někdo si mohl Váš nevinný, milý komentář vyložit jako útok, a to ani ne na to vlákno, ale na sebe. Lidi jsou různí a přes písmenka je k nedorozumění přece jen blíž. Můžu tu vyjmenovat i další důvody, proč to někdo mohl udělat, kromě těch absurdních, co mě napadaly v noci (náměsíčnost, Tourettův syndrom atd.) tu jsou i důvody reálné - jiné sociální a kulturní pozadí (dotyčná osoba může být cizinec), psychický stav (obrovský stres, nemoc, duševní nemoc - od alkoholismu přes nevyřešená traumata po patologické poruchy všech typů), nějaké nedořešené konflikty s Vámi z minulosti, nízké (sociální) IQ… A to jsou všechno velice závažné stavy, které nepřipadají vtipné ani mě. Divili byste se, co s vnímáním reality udělá obyčejné nevyspání. Bez ohledu na to, že skutečně mohla nastat situace, kdy se dotyčná osoba zbavuje odpovědnosti, protože prostě lidově řečeno za to nemůže, je třeba její jednání odsoudit. Protože šikana není něco, co by mohlo být tolerováno, ať jsou důvody pachatele jakkoli závažné, ať je pozadí za tím vším jakkoli nepříznivé.
Protože Vaše životní situace v ten okamžik byla nepříznivá také. Psala jste, že jste byla v nemocnici - to není nejlepší okamžik muset řešit životní krize a ty zbytečné teprve ne. A stát se to může komukoli, že nebude zrovna fit, a přijde někdo, kdo na Vás nazvrací nepravdivá či zavádějící obvinění. Nemocnice je přesně to místo, kde máte čas se v tom nimrat do aleluja, místo aby se člověk soustředil na něco pozitivního a brzo se uzdravil. To je prostě strašně špatná okolnost. Jindy je člověk silnější a dokáže tomu snáz čelit, situaci řešit či jí učinit přítrž, ale v nemocnici, při nemoci nebo úrazu, to je prostě objektivně vzato blbé.
Já oceňuji, že nezveřejňujete, kdo to je, a to právě z výše uvedených důvodů. Veřejný lynč není něco, co by situaci nějak vylepšilo. Nevím ani, co poradit - jestli to dořešit osobně (to na sebe lidi málokdy řvou), nebo přestat řešit úplně a udržovat si odstup, nebo nevím. Na dálku přes média bych to neřešila, to povede jen do spirály vzájemných zhoršujících se urážek a obvinění.
Držím Vám palce, ať se z toho oklepete co nejdřív. Pevně věřím, že už se to nebude opakovat. Kdybych mohla pomoci, neváhejte se ozvat. Nechci do toho sama od sebe strkat čumák víc, než už jsem udělala.
PS pro ostatní: Jako možné důvody jsem uvedla špatný psychický stav. Ačkoli se přímo nabízí laktační psychóza, přísahám, že já to nejsem.
Sarah01:Takže je neděle večer, tak aspoň napíšu, čím jsem se tak strašně provinila. Vadil tento můj příspěvek, viz první fotka, a tato moje reakce, viz druhá fotka. A začalo to bobtnat. Obrázek si každý udělejte sám.
No teda, uznejte, že to svědčí o Vaší zvrácené mysli. A ten smajlík, to se ještě vysmíváte, nebo co?
😀
Ne, to fakt nejde brát vážně. Fakt to není nepodařený vtip? To mi hlava nebere, že něco tak banálního je tématem na tolik dní.
Já se Vám nesměju, ale ta situace je tak absurdní! Čím víckrát si to čtu, tím absurdnější to je.
Promiňte, ale já se nemůžu přestat smát. 😀 Já normalně myslela, že jde o něco závažného, že se za Vás někdo vydává nebo Vám hacknul účet nebo Vám naboural soukromí a tak. Ale tohle… to je tak neuvěřitelně bezvýznamné!
Asi jako když si Vás ve škole zavolá ředitel, a Vy se bojíte a klepete se, co se jako stalo, co jste provedla - a ukáže se, že potřebuje doplnit do údajů Vaše datum narození. 😀
Tak se někomu nelíbí, že nemáte ráda Třetí víčko. Ježíši. Já se picnu. 😀 😀
Jako chápu, že ve Vaší situaci to asi příjemné nebylo. A vtipné taky ne. Ale proboha, jak TOHLE může někomu vadit?
No, při této důvěrné debatě, kdy si svěřujeme nejintimnější informace, co kdo nemá rád, bych měla taky něčím přispět.
Vadí, že nemám ráda debrecínku? Taky nemiluji pražskou zoo. Přímo nesnáším legíny. Moje úchylka v neoblibě některých věcí jde tak daleko, že nemám ráda dokonce ani škytavku. Nebo to je dovoleno?
😀
Slibuju, že si z toho přestanu dělat prču. Až se dosměju.
Já ječmen nakličovala na zeleno, když nebylo nic jiného. Ale že by to byla nějaká pochoutka, se říct nedá. Naklíčenou pšenici nebo proso vždycky upřednostnily.
To vypadá jak novorozenec - tak škaredé, až je to vlastně roztomilé. 🙂
Spíš si myslím, že to chtělo lepšího hlídače, který zvládne hárající fenu.
Určitě se o tom s vety pobavte, ale nesoustřeďte se jen na to jako jedinou možnou příčinu.
A příště se prostě na ty vedlejší přízmaky holt ptejte. Někteří veterináři se neobtěžují je říkat, protože to mnoho majitelů nezajímá.
Brambory ztučňují, snižují snášku. Pokud jsou ale pro drůbež na výkrm a nejedná se zrovna o brojlery, proč ne.
U nosnic to chce pak futrovat bílkovinami, aby se dosáhlo min 15 procent. Jinak nosnice dostane energii, ze které nemůže vyrobit vajíčko, a tak uloží do tuku. Takže tam opatrně a s rozmyslem, se znalostí. Velké množství brambor v dávce naředí bílkoviny natolik, že už to v podstatě dohnat nejde.