Jestli ten sprej funguje na principu změny pachu, tak nemůže fungovat ani dočasně. Slepice totiž má velmi špatný čich.
Příspěvky uživatele
Varaxi
Na vlastní oči jsem viděla, jak přede mnou porcovali cemanského kohouta a maso měl teda normálně zbarvené. Jasně, mohl to být kříženec, genetické testy jsem mu nedělala, ale nevypadal tak.
Já teda Stelle vnímám jako pošlozenou. Donekonečna se muset obhajovat, poslouchat kydy jako 《jste toxická osoba》 a řešit svůj věk, což je na chovatelském webu úplně irelevantní informace… nebylo tomu úniku, ať ta holka šla kamkoli, začalo se to řešit. Byla falešně obviněna z lhaní, vymýšlení si a z pokusu o rozvrat diskuze. To fakt byla šikana, té by dítě nemělo být vystaveno, zejména ne ze strany údajně dospělých a svéprávných ženských.
Vás a Váš postoj beru, Vy jste byl motivován tím, že jste chtěl zjistit pravdu, navíc jste se do ní nenavážel. Ale většina ostatních naprosto bez důkazů odsoudila děcko za to, že řeklo pravdu. A teď se ještě budou durdit, že je poslala do zádele? Po té, co ji měsíce provokovaly a šikanovaly?
Já bych je do patřičných míst poslala už dávno.
Pokud máte teplou odchovnu, přesuňte tam kvočnu s vajíčky. Možná sleze, ale lepší než ji nechat sedět v nevyhovujících podmínkách.
Můžete také kurník vyhřívat, pokud máte kam přesunout ostatní slepice a kohouta. Je potřeba jí zajistit soukromí, aby ji nerušily ostatní slepice, nepodnášely apod. Přehrazení kurniku není vhodné, protože pak nemůžete slepice pouštět ven kvůli teplotním šokům a kvůli tomu, aby netáhlo na kvočnu. Jakmile se kuřata vylíhnou, bude potřeba zajistit, aby se nezatoulala a nechodila ven. Bude ještě moc zima. Takže je lepší, aby měla kvočna s kuřaty celý prostor pro sebe, ať kurník, nebo odchovnu.
Není-li možné zajistit vyhovující podmínky, je vhodné kvočnu odkvokat. Ona ani ta oplozenost nemusí být bůhvíjaká, takže netřeba úplně litovat. Takto brzká kuřata jsou spíš pro statost než radost.
Ayam cemani, jak píše Bodlinka.
Zveřejnila a omluvila se jí. Holt to nepsala do každého vlákna, no. A asi chvíli trvalo, než to zjistila. Navíc jste si to mohla zjistit sama, když Vás to tak moc zajímá. Megi není kouzelnice, neudělala nic, co by nemohl udělat každý.
Půlka lidí stejně psala, že je už nepřesvědčí nic, tak co.
Chudák dítě. Chudáci admini. Stanou se z nich alkoholici.
Chtěla bych vyjádřit podporu adminům. Myslím, že z nás tady budou za chvíli na chocholouška.
Zdrbeme to tu všecko a všechny, dítě, ženu, muže, padni komu padni, a pak za to obviníme adminy, že tomu nezabránili. Fakt dobré, to si napíšu do deníčku absurdit.
Kolik let tu ten web funguje bez podobných taškařic? A my tu jsme jak dlouho, rok a půl, možná trochu víc, a už to je kolikátý konflikt, který musí řešit.
Děkuji, to je milé. Hned ji zvířeti pustím. Hodila jsem na něj omylem mobil, dneska už podruhé, při psaní příspěvku. Takže se loučím, nechci, aby byl úplně blbej.
Seriál Sons of Anarchy má zajímavý soundtrack, který jsem poslouchala, když jsem opravovala pergolu. 🙂
Já nejsem hudebně nijak nadaná. Z novějšího mainstreemu poslouchám akorát Siu, a to teda zvířeti zapět nedokážu.
Zjistila jsem, že se mi líbí hudba mého mládí, která se mi tehdy nelíbila. Je to celkem zajímavé. Ale taková ta beatleská klasika mě neoslovuje ani teď.
Teď jsem se z Lysé vrátila a schválně se na ně šla podívat - takové koule to byly. Obrovští holubi, fakt jak menší slepice.
Vždyť to je krásné… starouškové čiperní. 🙂 Já jim to přeju a ve vyšším věku chci být jako oni. 🙂
Bláznova ukolébavka. Tu teď krákám mrňousovi několikrát denně.
Dva roky na ten věk. Vy jste dala 2,5.
Ale jo, já to pochopila tak, že 3 roky neúspěšně inseminovaná, zadavatelka to napsala dobře, já jen blbě chápu.
Není už stará? 4x otelená, 3x neúspěšně inseminivaná plus letošek plus 2 roky…
K tomu řeknu jen toto: Samozřejmě, že se tu nemůžeme úplně svobodně vyjadřovat, protože to může číst malé děcko. Je to veřejný web, pravděpodobně sem zabrouzdá hodně dětí, Stelle neStelle.
Vtipné, jak lidi - ne nutně zrovna Vy, úplně jsem si neověřovala, jestli jste takové příspěvky psala nebo lajkovala - se ohrazují, že jim nikdo nemůže zakázat psát, a pak druhým dechem pošlou dalšího, ať si najde vlastní fórum. To je hrubé, neslušné a opravdu hodně pokrytecké.
Nemyslím si, že Stelle je dítě, ale ani netvrdím, že jím není. A pokud je, co se tu naučila? Že parta zapšklých ženských vyštípe dítě z chovatelského webu. Kdyby to byl mimibazar, tak chápu, že je lidem blbé s ní řešit plíny, porody, početí a recepty pro batolata. Ale na chovatelském webu? Pokud nějaké téma s ní řešit nechcete, prostě neřešte, ale vymlouvat se na to, že to tu může číst dítě… Je mi fakt stydno za to, jak se tu navzájem chováme.
Prý z nás dělá blbce… no, pokud je někdo tak útlocitný, že nesnese falešný nick, tak vyžeňte v prvé řadě mě. Moje příjmení totiž fakt není Tajná. Pak toho ulhance Meifiho. A až pak se zaměřte na Stelle. Až si seženete důkazy, že fakt lže.
Možná, že z nás dělá blbce. Možná to je dospělý člověk bažící po pozornosti. Nebo mu dělá dobře, že se tu kvůli němu strhla mela. Nebo naopak chce skutečně uškodit reálné rodině, a tak se vydává za jejího člena. Možná to začalo jako relativně nevinný vtip, zábava, ale zalíbilo se mu tady a teď už není cesta, jak z toho ven s čistým štítem. Možná se ten člověk chtěl jen odreagovat a párkrát napsal něco bezmyšlenkovitě.
Možná ale nelže - a pak z nikoho blbce nedělala. To jste, dámy, zvládly samy.
Fakt hnus toto. Bez ohledu na to, jestli je Stelle upřímná, chová a píše tu slušně. Na rozdíl od mnohých jiných, kteří na základě své domněnky zdrbou cizího člověka, o kterém nevědí zhola nic.
A klidně si mě blokněte. Čau.
Zabránit nijak. Leda dobrou vůlí ostatních diskutujících.
A o to žádám. Chápu, že to někoho baví vytahovat nebo má pro to jiné důvody, ale prosím, založte si na to vlastní vlákno.
Jenomže Sarah byla šikanovaná. Pokud se teda shodneme, a já doufám, že se shodneme, že nelhala, tak došlo k neetickému jednání. Byla tu oběť, byl tu pachatel.
Ale u Stelly nevíme, jestli tu k něčemu neetickému došlo. Věřit můžeme, čemu chceme, ale pokud nemáme důkaz, opravdu nemá smysl to neustále dokola vytahovat.
To nedělám. Slušně žádám. Přímo prosím.