Nou problem, hážu zpátečku. To bude halt tím, že já nejsem mladá roba a tak trapně lovím žoužaly růčo. Což je samozřejmě jen a jen můj problém 🙂
Příspěvky uživatele
Espiro
S dovolením - žoužaly se chytaj do ruky. Past na žoužaly neznám, ale třeba si jen potřebuju rozšířit obzory.
Momentálně vymýšlím past na octomilky, které mi zamořují kuchyň.
Horsano, chytala jste někdy v noci žoužaly? Já jo, a bílé světlo je spolehlivě přiměje prchnout, anžto čebrené světlo okázale ignorují 🙂
A taky nepřitahuje hmyz.
Oni tu pořád tak nejak jsou…
Efe, strašně moc mě to mrzí. Máte toho poslední dobou trochu moc… Držte se.
Přesně. Příšerná přesila pindíků.
😀
Pomatená? Poznání prohibuješ? Pověšený protektivní předmět, pro příklad po petlici?
Přéééésně, punkový popěvek.
Punkovou!
Pogumované papuče přezul pokaždé převráceně
Přesvědčen - představitel punku!
Pána pipin pařát postnul pomezi pysky
Přesvědčen - představitel punku!
Přítelkyně prvorozeného právě polehává, pozitivní. Protože přítelkyně pátek proležela po Pespiro příbytku, předjímám postupnou pozitivitu, projevenou popadáním prvorozeného, potomrozeného, pána, Pespiro. Pěkná predikce, pravda?
Phíkovnice pevně přesvědčena - pozitivitu prohibuje?
Poznáváme! Pidimužík pojmenován podle povodního porostu.
Prdele práce! Proč pořád pejskové přitahují problémy? Postarší podnájemníci přece potřebují pohodu, přitom pořád prodělávají průsery ☹️
Posílám pusinu placatce plus přestárlé prozrzlé. Přímo připomínají problémy Pana Psa, prodělávané před pár pololetími. Psychika Pespiro pravidelně prozkoušena při překonávání překážek postaršího psího pána. Prachbídné podzimní patálie!
Pan Plnotučný! Pespiro pozapomněla pana Plnotučného. Přislíbím pohlazení povšech příšerek Pefe, počítaje překrásné příživníky pastvinové.
Photo!
Palicí pochopitelně pokyvuji.
Puntík provinile přijímám. Před pár pololetími plánováno písnout, přesto péčko pouteklo…
Promlouvací pumprliky potřebuješ poupravit? Pozor - pošeptávání přitěžuje!
Plný porost podhoubího povidáte? Pošlete prosím!
Pršení prosté počasí přivodilo přeschlé plochy, podhoubí pomřelo, případně přestalo plodit ☹️ Příšerné pro Pespiro. Před dvěma pololetími prohledávání porostů přinášelo přímo phantastické plody! Přecpané pulťáky, příbuzenstvo podarováváno pravidelně, plody přímo prolézaly poslechovými plachtami.
Překrásné Peklo, probarvené, přímo pozvalo provést procházku, pravda?
Pespiro provedla poslední pokus pohledat podhoubí. Po prolezení pralesního porostu přichází povzdech, prachbídné, pár prašivek… Protentokrát pozbudu pomražených plodů pro přicházející podzim, předjaří ☹️
Pefe, psýcha polepšena?
Paní prorezlých psíků, posílám pofoukání postarší pejskové. Predikuji průseru prostou patálii.
Popisovala problémy - píchání přípravku ☹️
Přečti pozorněji příspěvky, Pronja práskla pojmenování pokračovacího philmu.
Pro pána pokoupím posezení pro provozování pochytu prutem při plavacích plochách. Pro potěr potěcha představuje problém - příliš povyrostli. Pohrdají pulovry, polobotkami, ponožkami. Preferují peníze plus poté pokoupí pulovry personálně. Prostě problém. Peníze pod pokácený porost prohibuji pokládat.