Já pořád nějak nechápu, k čemu by tyhle šmírácké kontroly budoucích domovů měly být. Jako že někdo vídí, že Tonda má teda barák se zahradou, a to má zaručit, že psa nešoupne do sklepa nebo nonstop do kotce?
Příspěvky uživatele
Espiro
Já bych ocenila zejména tu snadnou montáž. Bych ho mohla převézt v kufru a doma složit a pak přepnout.
Helejte, já vím, že je to podvodný inzerát z překladače, ale čeština (i z překladače) je fakt krásná 😀
Je velmi přátelský k lidem, snadno se chytí a snadno se udržuje, vůbec není strašidelný. Pro snadnou montáž, boční průchody a otěže na krku stojí na místě. Dunit je skvělý trailový kůň. Musí ho vidět! On je extrémně snadný chovatel je na senior krmiva, ale může být přepnut.
Amen. Tohle mě točí už hodně dlouho. Když nějakým nedopatřením vidím v televizi zprávy, minimálně jeden člověk se tam snaží použít řády tak, jak popisujete. A já z toho rostu.
Jakože: Zdražení bude řádově o 12 Kč. Stálo nás to řádově 156 000. Přišlo o řádově 6 lidí víc.
Výjimečně použije někdo řády tak, jak se sluší a patří.
Vyhledávání v názvech diskuzí tu je. V obsahu diskuzí myslím ne.
https://www.porovnej24.cz/clanky/na-jare-pribyva-srazek-se-zveri-mate-vhodne-pojisteni
Doporučuji přečíst.
Poudají, že spíš do skleníku nebo zimní zahrady. Bude to nějaká cimprlína na chlad, když je z toho Méchika.
Mně čekuládovej puding nechutí, takže pro mě nif mof.
Tabulka čekulády to sice nejni, ale čokoládovník to je:
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/185370-standardni-anglicky-goldendoodle-samec/
Prosím pěkně, typický podvod. Už mi píší, že je pes na letišti a bla bla bla…
Jó, to jsou ta ústavní práva, no.
Fakt je, že tehdá se omezovala i zvířata v rodinných domech, tedy alespoň tady u nás.
Ano bývalo. Vydávaly se hojně v sedmdesátých a osmdesátých letech a byly docela úsměvné. Jednak vymezovaly, v které části města se co konkrétně smělo chovat, jednak i omezovaly počty zvířat a podobně. Dneska naprosto neprůchozí omezování vlastnického práva.
Takové vyhlášky bývaly a dnes jsou již neplatné. A SVJ nemůže omezit chov zvířat v bytech. Jinými slovy si doma teoreticky můžete chovat třeba krávu.
Jsem si představila, jak spolu s Fatiou stojíte v lese s vodítkem v ruce, huby dokořán a za obzorem mizí vaši dva útěkáři, takřka tlapku v tlapce 😀
Tak což o to, mně se to třeba taky nelíbí. Ale zdejším pravidlům inzerce to neodporuje, pokud jsem je správně pochopila.
Promiňte, ale proč požadujete smazání takového inzerátu?
To se hrozně čte ☹️ Mrzí mě to moc.
Cval na levou i na pravou jí očividně jde, přeskoky nejsou problém, jen ty kruhy by neměla zmenšovat a zastavení v bodě E nemělo chybu 😉
A tak to já se psem diskutovala a klidně mu ustoupila. Když se mu na prochajdu nechtělo, nešlo se. Pravda, to až ve starším věku, jako mládežník šel vždy a ochotně, i kdyby trakaře padaly. Taky jsme diskutovali u žrádla. Mé požadavky na to, co by právě měl jíst, se často neslučovaly s jeho názorem. Nebo pokud si uprostřed prochajdy vymrčoval jinou trasu, než jsem měla v plánu, tak jsem mu ustoupila. Proč ne? Mně bylo fuk, kudy půjdem, šla jsem na tu procházku přece kvůli němu. Když jsem umravňovala jeho srst a trvalo to moc dlouho, začal protestovat (máchal tlapou, mručel a naoko mi požíral ruku s kartáčem), tak jsem holt té úpravy pro ten den nechala. Atd., bylo toho víc. Samozřejmě byla témata, která k diskuzi nebyla (k cizím lidem se nečuchá, ke staříkům se neřítíme přískokem vpřed…).
Prostě byl pro mě parťák, kterému jsem jeho názor nebrala. Nebyl to robot, který musel šlapat přesně podle mých představ. Taky jsem nikdy neprohlásila, že je vycvičený. Byl jen vychovaný.
Jů, toho už jsem viděla! Ten dostal roli ve Van Helsingovi!
Pomněte památná pojmenování - poslechové plachty, pohublá prkénka, popelníky, prkýnkování… Páni, přeškoda poztrácených příběhů…