Aktuálně: 3 711 inzerátů210 564 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 13.09.2024, 04:56:02 xxx.xxx.52.221
Verun:

Já si od svého milovaného psa taky ráda odpočinu a někdy ho záměrně nechám doma a jedem na Lipno (kamkoliv)   bez něj, i když ona to tam bezmezně miluje.

Co bych dala za to, kdybych mohla aspoň na tejden k moři. 😂 Takovej svatej klid a nevidět tejden jediný hovno. 😂

impact
impact 08.09.2024, 08:53:21 xxx.xxx.52.221
Bobca:

Líbila se mi jedna fotka,co mi přišly fórky..Měla by být ve veselém okénku,ale snad se Impact neurazí😘…nabízí se komentář:.  “když Impact klekne auto”🤭

Obrázek

To je vtipný, páč já včera při odjezdu z výletu málem nechala na parkovišti přední nárazník. 😂 Chytla jsem o vyvýšenej patník a shrnula to. Nějaký německy mluvící chlapec naštěstí vytáhl z auta pevnou lepící pásku a přilepil to. Takže jsem v pohodě dojela, ale celý se to jaksi viklá, tak s tím musím zítra do servisu. 🤐 To ve mě fakt byla malá dušička při představě, že pro mě přijede odtahovka a já zůstanu stát s bandou psů na parkovišti. Bez auta. 😂

impact
impact 07.09.2024, 19:59:15 xxx.xxx.52.221
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.09.2024, 19:53:56

No tak to je skvělý! Gratuluju! 

Mě kámošky lákaly na MID na Fryštáku, ale po pravdě se na to ještě necítím. Tak třeba na rok se vám na nějakém dogtreku vyrovnám. 🤩

Edit: kecám - táhly mě na short 25 km. 🤭

impact
impact 07.09.2024, 19:08:46 xxx.xxx.52.221
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.09.2024, 19:02:44

A kde jste byli? To mi uteklo! 😲

impact
impact 07.09.2024, 18:16:25 xxx.xxx.52.221

Jinak my dneska super dvanáctka okolo Maleníku. Vedro bylo strašný, fakt. Fuj bek bek. 😏

Réma před Maleníkem už docela chcípal a tak mu říkám hele polez. U Maleníku je přece taková ta tůňka, v té bude určitě voda. Nebyla. Ten pes je prostě prase a ještě k tomu stáhl ostatní psy. 😂

Cestou zpátky jsme se stavili na Fryštákem Dogtreku a z legrace jsem si nechala poslat mapu trasy, kterou šli. Startovali kousek od místa, odkud i my vyrážíme na trasy kolem Lukova a tak jsem byla zvědavá na nějaké tipy k výletům. No když jsem narolovala převýšení, které šli, tak vím s naprostou jistotu, že toto nikdy. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 07.09.2024, 18:08:14 xxx.xxx.52.221
efe:

Canicrossaři ten Zero DC hojně využívají, takže myslím, že by měl být ok. 

Tak to nakonec dopadlo nad očekávání dobře. Kevin tahal jak kůň a vůbec nesípal. Navíc mi přijde, že tahal i ochotněji. Trochu mi ten postroj na něj připadal delší, ale dívala jsem se na fotky majitelů na stránce MushGo a mají ho všichni až tak k ocasu. Tak snad to bude cajk. 🤩

Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 06.09.2024, 09:00:33 xxx.xxx.52.221

Hele kdo používáte nějaké tahací postroje, na čem vám psi chodí? 

Měla jsem na Kevina Manmat, ale když opravdu zabere, tak chudák sípe. 😏

Teď se mi podařilo ulovit za pár stovek z druhé ruky dlouhej od Zero DC. Kupodivu to vypadá, že jsem i trefila velikost. 😀 Zejtra to otestujeme při výletě na Maleník, tak jsem zvědavá. Snad mu bude sedět i v tahu. 

A mám zítra cestu do Fryštáku, kde má shodou okolností i stánek Mush Go. Tak kdyby mu nesedl, asi se tam stavíme. Akorát se mi upřímně nechce moc dávat tři litry za nějakej profi. 🤐

Obrázek
impact
impact 05.09.2024, 07:45:33 xxx.xxx.52.221
Trickyvoo:

To je ale záplava štastných rozesmátých tlamiček 😍.

Vůbec nechápu, proč mi ty fotky včera nešly editovat. Normálně se tvářily jako smazané a furt tam jsou. 😂😂😂

impact
impact 04.09.2024, 19:57:27 xxx.xxx.52.221
Vahine:

Holka zlatá, ztrácíš linku krásného příběhu! Kevin je doma u Impact a druhý chlapík šel už taky domů, a to ke své sestře, která u páníků bydlí už rok…to nevymyslíš takovej hezkej koneček 😍👏

A co Ty, jak balancuješ v procesu?

Máte jedničku s hvězdičkou za pamatováka! 😘 

Je to přesně tak. 😍

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 03.09.2024, 16:01:08 xxx.xxx.52.221
Anonymní:

Velice Vám děkuji za radu, “požehnání” od Vás mi moc pomohlo❤️ Aktuálně jsem spojena s paní, která spolupracuje s útulkem “Na konci světa”, snad nám nějakou dušičku vyberou….

Není to Danica? 

impact
impact 03.09.2024, 04:44:16 xxx.xxx.52.221
Fikovnice:

…nicméně co paní odkázat třeba na Impact?

Já teď nemám. Jsme až po střechu plní bíglů. 🙂

Ale s adopcí ze Slovenska jsem taky naprosto cajk. Spolupracujeme nejvíc s útulkem Na konci sveta a OZ Východoslovenské labky. Jejich cílem není umístit psy za každou cenu, ale spíš umístit psa doživotně. Takže se od nich nedočkáte nějakých leváren a vždy se snaží vyladit rodinu se psem tak, aby si to sedlo. Se štěňaty a mladými psy to není tak moc komplikované. 

impact
impact 02.09.2024, 13:24:49 xxx.xxx.52.221
Bobca:

takže vy máte těch “smeček” víc?..já myslela,že jenom ty,co tu vidím na fotkách…😇

Na fotkách je moje vlastní smečka. Tohle jsou zachránění bíglové, kteří u mě bydlí jen dočasně a jsou/budou k adopci. 🤗

impact
impact 02.09.2024, 13:23:48 xxx.xxx.52.221
Vahine:

Vy asi potřebujete domů bígla? Tihle asi najdou domov brzy…🤔 jsou moc pěkní!

Oni musej mít aspoň krásný oči, aby vykompenzovali tu povahu. 😂

impact
impact 01.09.2024, 21:05:02 xxx.xxx.52.221
orionka-2:

Utvrdila jste mě v přesvědčení, vaši galerii neotvírat.

Ale pročpak? 😲

impact
impact 01.09.2024, 18:22:10 xxx.xxx.52.221
Vahine:

Chuděrky vyjukaný 😳 ale u vás budou za chvíli v obraze, jak vypadá svět…🍀 ty detailní fotky se povedly….holka a kluk nebo se pletu?

Okatá holka Nakai a nosatej kluk Samík. 😀

impact
impact 01.09.2024, 15:54:37 xxx.xxx.52.221

My jsme dneska hromadně venčili naše bígly. Byla to docela sranda. S ohledem na to, že někteří viděli vodítko poprvé v životě. O trávě, řece, cyklistech a podobné havěti ani nemluvě. 😲 Ale fajn je, že jim stačí ze tři kilometry a jsou mrtví na celej den. 😀

Udělala jsem 977 fotek sedmi psů a teď se tím budu muset prohrabat a vybrat každýmu zopár do inzerce. To bude na tejden. 😏

Foto z auta. Z baráku bychom se nevymotali, tak jsem si je naložila a odvezla za město. 😀 

Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 25.08.2024, 14:28:19 xxx.xxx.56.205

Nic naplat. Včera bylo deset málo a tak jsem sem tam kukala do mapy a přemýšlela, kam bychom vyrazili dneska. A pak mi na zdi naskočil něčí příspěvek s Rozhlednou Salaš. V té lokalitě jsme už párkrát byli, ale na rozhlednu jsme ještě nedošli (krpál, že) a tak bylo rozhodnuto raz dva. Navíc mě silně motivovalo to, že nám chyběly dva kilometry k tomu, abychom překonali prozatímní měsíční rekord - 63 km výletů v březnu. Sice máme ještě příští srpnovou sobotu k dobru, ale čert ví, co bude. 🙃

Máme u Salaše takový šikovný zastrčený parkoviště, akorát se na něj jede takovou hloupou oklikou. No po cestě tam jsem čuměla do mapy a natrefila na takový pěkný odpočívadlo, který se tvářilo, že stačí jít kousek po žluté a jsem na vybrané trase. Tak že jo. Zapíchla jsem to tam, rychle si nacvakala trasu, zabila dementní ječící psy a mohli jsme vyrazit. 🤩

Bohužel jsem se už jaksi zapomněla podívat na převýšení nové trasy a když jsem se po prvním půl kilometru vracela pro ztracený náhubek, tak už jsem věděla, že zkratku po žluté za pár hodin prokleju do desátého kolene. Ano, ano. Celý ten úsek totiž vedl ze solidně zkujvenýho kopce. 🤧 

No nic. Vytěsnila jsem z mozku nasranost, že to polezu za pár hodin zpátky v pekelným vedru a vyrazili jsme po trase. V lese byl božskej klid, nikde ani noha a já hrozně vtipně zrovna přemýšlela nad tím, proč jsou vždycky ti cyklisti tak dementní a nemaj zvonek a v hlavě si formovala nějakou poučku, až nějakýho potkám. Když se mi v tu chvíli ozvalo za zády "pustíte mě?", tak jsem zvládla akorát zaječet leknutím a cyklista byl pryč. 😂 No nic, poučku o volání dopředu si nechám na příště. 😂 

Prvních čtyři a půl kiláčku jsme šli po krásné asfaltce a pak nás mapy stáhly doleva a pěkně holaj nahoru až chatě Hubertka. Tam jsme si dali první pauzu a vyfuněli kopeček. Psi si dali malou sváču a šli jsme po zelené dál. Až k rozhledně Salaš to bylo příjemně po rovince či mírně z kopce. Na rozhledně klasika vedro jako prase a lidí jak prase, tak jsme slezli kousek z kopce a snídani si dali až tam. Hodinky ukazovaly příjemných 10,5 km za námi a mapy ještě zhruba čtyři před námi. 

U rozhledny jsem byla ale docela ráda, že jsme šli nakonec neplánovaně opačnou stranou. Takhle jsme došli k rozhledně na pohodu, prošli mezi lidma a šli dál. Za rozhlednou už byl ale dolů krpál jak pejča a jít to naopak, tak na rozhlednu napřed dolehne tisíc ku*ev a pak až se zjeví rudá a splavená Gábinka. 🤣

Tak jsme si zcupitali kopeček a prošli dědinou po pařícím sluníčku. Když už Réma vypadal docela splaveně, tak jsme akorát došli k jakési požární nádrži, takže skvělé osvěžení a holaj ke Zlacké studánce. Tam jsme vyprázdnili poslední zásoby vody, abych odlehčila krosně a tradá po žluté zpátky k autu.

Kevin je hrdina! Páč většinu kopce táhl jak drak. 

Nakonec z toho byla krásná čtrnáctka a já zjistila, že se dá autem dojet právě až ke Zlacké studánce a je tam několik parkovacích míst. To se bude do příště hodit.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 25.08.2024, 13:32:22 xxx.xxx.56.205
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 25.08.2024, 11:55:35

Já si myslím, že když si to platíte, tak Vám logicky chtějí nabídnout maximum. Takže končit bych rozhodně nekončila, ale vysvětlila bych jim svoje maximum. Že si klidně zaplatím klasicky celou hodinu, ale nemusí mě tam honit jak nadmutou kozu. 🙃 Všechno je přece o komunikaci a pokud oni netuší, co Vám stačí ke štěstí, prostě pojedou standard. 😉

impact
impact 24.08.2024, 13:33:07 xxx.xxx.115.72

My si dneska dali deset kiláčků “okolo komína” a abych pravdu řekla, tak mě (nás) ten výlet po té naší placce nijak významně neuspokojil. 😏 

Asi budeme muset zítra vyrazit ještě někam na kopečky. 🤣

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek