Aktuálně: 3 711 inzerátů210 564 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 22.09.2024, 08:25:46 xxx.xxx.252.166
»
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 21.09.2024, 22:16:02

Uf, to jsem rána, že nejsem sama prací blázen. 😂

Jinak ad ta Puella. Jo, ta to umí. Naše pračka už je solidní vergl, tak to moc neřeším. Ale s nákupem nové to mám v plánu před nalitím ředit, tak uvidíme. 

impact
impact 21.09.2024, 13:52:23 xxx.xxx.252.166
Dafi:

krásné fotky jako vždy-jen k těm obojkům,jestli se můžu zeptat-to jsou polostahováky?

Ano. 🙂

Obrázek Obrázek
impact
impact 20.09.2024, 18:39:56 xxx.xxx.252.166
anonymní:

Pelech peru tak jednou za dva měsíce. Ale v pelechu je ještě deka a tu peru tak 1x měsíčně. Všechno peru ručně - do pračky bych to teda fakt nedala, kdo by pak v tom chlupatým oblečení chodil.  Hodím to do lavóru, nechám odmáčet, pak vyždímám, dám do vody s aviváží a nejraději ven sušit. Pes pak taky asi týden voní. Kdybych prala jednou týdně voněl by stále.

Takhle moc nevoní. Je starej, smrděl vždycky, takže se to tupluje. A smrdí mu i z huby.

Budu prát zrovna dneska - je krásně a uschne to. 

Ještě napište vy, kterým se psi a kočky váleji v postelích, jak často převlíkáte postele. Když vidím (a cítím) ten psí pelech, tak ty vaše pohovky a postele musí být dost eklhaft.

Sorry, ale prát psí deky jednou za měsíc? Se nedivím, že smrdí. Ložní měním jednou týdně. Takže ne, u nás fakt nesmrdí nikdo…. 🤐 Nesmrdí ani psi, kteří mají 14+, protože se o ně starám. 🙄

A chlupy nemáme, protože máme sušičku.🙃

impact
impact 20.09.2024, 18:35:23 xxx.xxx.252.166

Minulý víkend jsme nebyli nikde, protože voda a vítr. Takže absťák jako prase. 

Nakonec dneska půlden dovolené, před polednem naházet psy do auta a tradá, omrknout to kolem Brda. Vybrala jsem trasu, kde jsem věděla, že půjdeme po zpevněné cestě. Kdyby bylo náhodou moc bahno. 

A bylo to krásných 14,5 kiláčku jak fík. 🥰

Konečně se dá chodit aj po poledni. Vedro nebylo vůbec. První polovinu trasy jsem se radovala, že kloší zmetci uplavali, ale v druhé polovině nás trochu potrápili. A asi jsem ze psů sundala aj dva pijáky. 

Start klasika u Motorestu Samota. Blbý je, že tam frézují cestu a tak jsme si postáli v kolonách. Navíc mapy.cz vůbec nevěděly, že je tam část uzavřená a tak jsme si s notným pičováním dali aj objížďku. 

Nejlepší byl průchod Starou Hutí a paní, co tam pásla slepice. 🙄 Držím psy na vodítkách, peskuju je a zapomněla jsem, že jde Réma na volno. No, tak se pipenky trochu proběhly. 🤐

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 19.09.2024, 19:35:02 xxx.xxx.44.248
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 19.09.2024, 18:47:12

Hm. U nás je asi ani nestihnou ušpinit. 😄 Jakmile mi nějaká vetbedka nebo pelech přestane vonět Puellou (nebo i celkově dříve běžnou aviváží), okamžitě jde vyměnit. 🤐

Teda samozřejmě psi z chlívků a množíren, který beru do baráku, si tam klidně zpočátku nachčijí, než chytnou rytmus domácnosti. Těm to teda kontroluju a případně měním denně.

impact
impact 19.09.2024, 19:31:03 xxx.xxx.44.248
Sardullah:

Nejste… já neperu pelechy, poněvadž žádný nemám, ale furt dokola peru přehozy a koberečky…a teda nikdo mi nemůže říct, že můj pes smrdí.. když přičichnete, tak cítíte lenor😜

Díky! U nás zas psi voní Puellou. A už se mě pár lidí na venčení ptalo, jestli jsem je před venčením postříkala voňavkou. 😂 

impact
impact 19.09.2024, 18:19:30 xxx.xxx.44.248
sutrik:

Mám nepromokavé ponožky Dexshell. Starší pár 3 roky, loni jsem přikoupila další, na střídačku. Brala jsem nejtenčí model ponožek. Vydržely suché i brodění po kolena v řece v jeskyni. I cca 5, 6 hodin deště na tůře klidnou chůzí. Nesmí být moc teplo nebo svítit slunce, to bych se v nich potila. Nebrala bych je ani na běh.  Osvědčily se i v barefootkách při cvičení na mokré trávě.

Obrázek

Dikičko. 🤩

impact
impact 19.09.2024, 18:18:44 xxx.xxx.44.248

Takže jsem jedinej magor, co je pere minimálně jednou týdně? Občas i dvakrát? Ach jo. 😂

impact
impact 19.09.2024, 11:44:18 xxx.xxx.44.248
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 19.09.2024, 09:14:34

Aha. Já myslela nějaký konkrétní tip. Tak budu hledat.

impact
impact 19.09.2024, 09:05:50 xxx.xxx.44.248
efe:

Dneska ráno krásné svítání. Už si musím konečně pořídit ty nepromokavý ponožky, protože ta ranní mokrá tráva to žádný moje boty prostě nedaj…

Obrázek

Jaký ponožky? To chci taky. 😀

impact
impact 17.09.2024, 19:55:37 xxx.xxx.44.248

Tak my jsme nakonec úspěšně neodplavali. 🤗

Beru si na pátek půl dne dovolené a už se neskutečně těším, až přijedu v půl jedenácté z práce, nahážu psy do auta a vypadneme někam na výlet.  Kdybychom měli chodit do pěti do večera, tak půjdeme než se úplně zrakvíme. 😄

Stejně tak moc se těším, až teď za půl hodiny zalehnu a konečně se vyspím bez toho, že bych na půl ucha poslouchala houkačky a na půl oka čuměla na povodňové aktuality. 😏

impact
impact 16.09.2024, 20:07:03 xxx.xxx.44.248

My jsme dneska nevenčili. Odpoledne to bylo trochu drámo. 😔 Kojetín obestoupila voda, většina cest ven je zatopená. Vůbec nevím, jestli ráno odjedu do práce a budu riskovat, že se nebudu mít kudy vrátit. 😔

Jsem si naivně myslela, že když nás to nespláchne, bude to dobrý. Ale tohleto čekání je taky dobře na nervy. Ať už je to za náma. 😢

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 15.09.2024, 22:24:18 xxx.xxx.44.248
Sarah01:

Mají tam nějaké hráze nebo poldry? Já nevím, ale připadá mně, že někde se neudělala vůbec žádná opatření, jak kdyby si řekli, že to byla stoletá voda, která zase přijde za sto let.

Tak to nemám tušení. 😔 Četla jsem teda nějaký hejty, že tam lidi k tomu neprodali pozemky, ale nemám tušení, co je na tom pravdy.

U nás teda jo. U nás se udělala cyklostezka kolem Moravy a tu zvedli slušných pár metrů nahoru. Takže tím má voda prostor odejít do polí. Tak uvidíme v noci.

impact
impact 15.09.2024, 18:12:27 xxx.xxx.44.248

Já bych to ukončila už ve chvíli, kdy bych jistě věděla, že je to už jen na pár dní… Raději udělat psovi hezký den, vzít ho (odnést) na procházku, na sluníčko, projít oblíbená místa, dát oblíbené jídlo a s láskou ho nechat odejít. 

Než se dívat na to, jak pes v posledních chvílích trpí a umírá. To bych nemohla. To si žádný pes nezaslouží.

impact
impact 15.09.2024, 18:09:04 xxx.xxx.44.248

No, Troubky už evakuují kvůli tomu, co letí po Bečvě. 😔  Za Troubkama se Bečva vlije do Moravy a za pár kilometrů je to u nás. Tak to bude asi veselá noc. Upřímně ale doufám, že je to v Troubkách čistě preventivní opatření. V 97 jim stačilo. 😟

impact
impact 15.09.2024, 16:19:44 xxx.xxx.44.248

Jooo a ještě jsem sem chtěla dát toto. 🤩

Už jsem nějakou dobu hledala nějaký pěkný obojky, co bych pořídila psům. Až na mě před pár dny vyskočil takovej fialovej krasavec od Monsterdog. Velcí kluci mají placatý polostahováky monsterdogy, co jsme vyhráli na sraze v tombolách. A tak maloši dostanou tyhle. 😍

Obrázek Obrázek
impact
impact 15.09.2024, 16:16:20 xxx.xxx.44.248
Sarah01:

To každopádně je. Ale co mě točí, tak jen Adoptujte si a nic jinýho se s tím jako dělat nebude? Ne každý si chce adoptovat pejska z útulku s nějakou špatnou minulostí. Už mě to docela točí. Do mě se pouštějí záchranářky, že prý množím štěňata a i když jsou s PP, tak je to špatně, ale tady v této oblasti je to evidentně asi v pořádku. Prostě množírny bez problémů pojedou dál a bude se jen agitovat ve smyslu Adoptujte si. 🙄

Nenazývejte takové debilky záchranářkama. 🤫

impact
impact 15.09.2024, 16:02:52 xxx.xxx.44.248

U nás chvíli vylezlo sluníčko, tak jsem vzala spratečky okouknout vodu za barákem. Aspoň někdo má z té vody užitek. 😂

Ještě ráno tu byla strašná průtrž a reálně hrozilo, že tohle proletí aj přes nás. Ale naštěstí se počasí umoudřilo a voda se na našem konci dál statečně drží jen v krajních zahrádkách. 🙄

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek