Dublinbarzoj:Jsem čekala fotku miliardy bedlí a dostala chciplý prase 😂
Tak bedle hír. 🤣
Jsme se tam dneska po práci vrátili. 😍
Tak bedle hír. 🤣
Jsme se tam dneska po práci vrátili. 😍
Marja tak to se omlouvám. 🤣
Bedle mi nepřišly tak zajímavý, protože byly úplně všude! Mrtvý prase člověk hned tak nepotká. 🤣
My dneska dvanáct kiláčků po naší oblíbené Litenčické pahorkatině. 🐾
Fotek moc nemám bo jsme celou cestu mleli pantem. 🤭 Potkali jsme asi osmdesát miliard bedlí a jedno chcíplý prase. 🐗
Vytáhla jsem nový botičky a ulovila si majinkej puchýřek na patě. 😵💫
Hanka:Všechny vás zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli by byla velká chyba koupit si bílého švýcarského ovčáka bez PP. Chtěla bych si totiž pořídit fenku, ale z mnoha důvodů ji nechám vykastrovat. A drahého psa s papíry je vykastrovat škoda. Proto se vás ptám, jestli pes bez papírů může mít nějakou vadu?
Mám fenu a psa s PP a oba jsou vykastrovaní. Koupila jsem si je s PP, protože jsem chtěla konkrétní plemeno (pro jeho vzhled a povahu) a ne se nechat napálit množírnou, která mi nabulíkuje cosi o čistokrevnosti a pak mi z toho vyroste vořech. Vořechů mám dost, ale ty jsem si posbírala jako darovací a nechtěné a nevadí mi, že jsou vořeši. 🙃
Tak to nakonec vyhrály Keeny. 😀
Garmonty, co měli v nabídce, se mi nelíbily a nechtělo se mi už dál hledat. 😂
https://www.rockpoint.cz/damske-boty-keen-targhee-iii-wp-w_z16257/
My jsme se dneska jen proběhli pro auto do servisu. Konečně mám spravenej přední nárazník, co jsem urvala na Maleníku. 🙆♀️
Ale stejně tam Fordík musí znova a dát nový péra, aby neseděl tak nízko. 😵💫
Do servisu to máme fajne cestu. Vyběhneme za barák a přes pole pět kiláčků. 🐾
To tenkrát nebožka thajka. 🤣 Pršelo jako prase a já přijela z nákupu. Otevřela jsem barák a říkám psům táhnite se vychcat. Tak otráveně šli. Já v kuchyni vybaluju nákup a s plnou náručí chlazených věcí jdu do chodby do ledničky. Vejdu do chodby a tam dřepí thajka, zamyšleně čumí z otevřených dveří ven na ten déšť a chčije na koberec. 😂
Ty jo, to jsem potřebovala vědět - že na 4Camping si můžu objednat několik velikostí na výdejnu, vyzkoušet a zaplatit jen jedny. No uaaaaaaaa. 🤣🫣🤣
Kurnik i když já mám v očích běžné psí veřejnosti ty hysterický uječený magory džekrásly, tak stát se to nám a doběhnout nám na piknik nějaký cizí pes, tak nehnou ani brvou. 😆 Oni jsou chudinky majinký tak zvyklí se o všechno dělit, že by ještě uhnuli, ať se pejsek pořádně napapá, když doma nemá. 🫣🤣
Jsem zjistila, že tady v Olomouci má jedna z prodejen právě trochu výběr. Tak to vypadá, že tam v brzké době skončím. 😆
Minimálně si je osahám a vyzkouším. Trochu mě zaráží to jejich číslování velikostí. Salomony a Merrelly mám 38-39 a tyhle by byly 40. To ve mě nebudí moc důvěry. Každopádně když si je ozkouším, tak pak nebude případně problém si je koupit přes net.
Maj tam i docela výběr Keenů, tak na ty bych taky mrkla. Ještěže mám auto v servise, jinak bych zítra ve dvanáct práskla v práci do koní a jela. 😂
Sarah01:To bude nějaké dítě. A čistokrevnýho psa jí nikdo nedaruje, s tím se může rovnou rozloučit. Možná najde něco podobnýho buldočkovi v útulku. 😊
Modrej je stejně kříženec.
Ty Garmonty mě právě lákají nejvíc. 😅
Zrzavci:https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206564-stenatka/
to mi řekněte, kterej chovatel psů s PP prodá psa na dvůr? :o
Myslivec.
Díky. 😅
Ona varianta, že si budu co rok kupovat boty za patnáct set, může taky nastat. Jen jsem si nějak naivně myslela, že mi boty za bůra třeba pár let vydrží. Ale teď to studuju v turistické skupině a tam je to často taky první varianta.
balu:Doron, to celé je přece chyba majitelů té feny! Nic jim neplaťte a nebuďte z toho špatná. Vina je pouze na nich. To, že Fram hlídá vaše věci, je správné.
Nechtějme po psech, aby popřeli, že jsou psi.
Když si všechny ty ošetření budou muset platit sami, třeba je nakonec trkne, že by vodítko vyšlo levněji.
Xerxova:chodím nejvíc v botách na běh v terénu - vyhovuje mi měkká ohebná podrážka - vydrží rok… a je jedno, jak jsou drahé a od které značky. Pepa kvalitní pevné turistické boty - má dva roky, sype se vnitřek bot a stěžuje si i na změnu podrážky - že víc klouže (a je to vibram). A lehké pumy se mu sypou po roce - tam se sype hadr, za chvíli bude mít palec venku…
Toho se právě trochou bojím. Abych nevyhodila peníze z okna a nebylo do roka stejně po nich sakra. 😀
Verun:Hanwagy. Boty pro ženy Hanwag Nazcat Lady GTX® - SKLADEM | Hudy.cz
mám něco jakože tydle, ale červené spíše víc letní, ne celokožené..a dobrý. Manžel je má taky, ale ten má celokožené
H. alasky.
Zapomněla jsem napsat, že potřebuju určitě nízké. 🙄
Ale majitelé byli tak trochu dementi, ne? Měla jste jim darovat vodítko. Evidentně nemají páru, co to je.
Téma - trekingová obuv 😜
Hele jaký máte boty na vejlety? Nějak mám dojem, že moje oblíbené Merrelly jdou s kvalitou šusem dolů a tak koukám po něčem jiném. 😏
Běžně jsem si kupovala právě Merrelly nebo Salomony do dvou tisíc, ale uvažuju nad tím, že bych si z těžce vydřených sobotních přesčasů 😂 koupila něco cca do čtyř pěti tisíc. Má to smysl? Dají se najít kvalitní boty, který mě do půl roku nenaserou jak ty rozpadlý merrellky? 🤔
Kotkope:Z vyšetření krve i korpologie se nic nezjistilo, takže jsem si říkala, že by to nemuselo být nic vážného a snad se to dalo vyřešit nějakou tou lepší stravou. Ale máte pravdu, rozhodně zajdeme ještě k jinému veterináři.
A čím krmíte?