Aktuálně: 3 240 inzerátů220 464 diskuzních příspěvků18 360 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 06.02.2024, 21:54:36 xxx.xxx.24.208
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 06.02.2024, 21:48:27

Myslíte, že policie, má to městská, což je úředník, to udělá za lepší peníze? Už jste někdy viděla něco stát/město udělat za normální peníze?

Budete muset postavit hodně kotců, i nějaké uvnitř budovy, karanténa, topení, kolik vody jenom, zaměstnanci… 

Úplně vidím ty veřejný zakázky na poslední dekl od kanálu… 🤣🤣🤣

impact
impact 06.02.2024, 20:13:02 xxx.xxx.24.208
Doron:

To jo, ale některý lidi si hned přece nějaký psy odvezli  a koukám že ve článku píšou, že je jeden útulek si vzal deset a druhej osmnáct psů. Takže to vypadá na cenu za 28 psů . 

Já už opustila morální stránku věci a dělám si ekonomickou rozvahu. 🤣 

Vědět přesnej  počet psů, už to mám hotový. 😅

Tak ty útulky byly čtyři. Tady jsem Vám u dvou vypíchla ze smluv, které uzavřely s městem Jindřichův Hradec, jejich taxu. Ať máte lehčí počítání. 🤪

Akorát jsem v nich nenašla, kolik přesně psů kdo měl. To my jsme třeba ve smlouvě měli. 

Obrázek Obrázek
impact
impact 06.02.2024, 20:05:07 xxx.xxx.24.208
Irma19:

Vy jste od fochu já jenom laik…

Měla jsem za to, že chovatelé pod jakoukoli organizací musí splňovat nějaké požadavky. U FCI i povinná vyšetření. Absence základního očkování a čipu by mě nenapadla. To je absolutní minimum i pro běžného majitele psa, natož pro chovatele.🤔

Ale tady se bohužel nebavíme o řádném chovateli. Bavíme se o člověku, co to mrskal jak Baťa cvičky. A pokud psi neměli ani tu základní péči stran zubů, drápů a uší, tak bohužel nevěřím ani tomu, že je pravidelně vídával veterinář a že s nimi vůbec baba na veterinu jezdila. Čip by teoreticky dospělí chovní psi mít měli, ale víme, jestli byli všichni s PP (ať bylo jakkoliv pofidérní?). A kdo by kontroloval platné očkování? Leda by jí tam někdo pravidelně posílal KVS. Jinak to nikoho nezajímá.

impact
impact 06.02.2024, 19:33:19 xxx.xxx.24.208
Irma19:

Jasně, přeočkování a čipování štěňat chápu, jen mě zaskočilo, že by tohle neměla paní v pořádku u dospělých den a psů, když je chov někde registrovaný.

Tak to by mě osobně teda vážně nezaskočilo. Spíš by mě zaskočilo, kdyby měla všechny očkování a čipování v pořádku. 🙃

impact
impact 06.02.2024, 19:09:58 xxx.xxx.24.208
Irma19:

Moment, oni nebyli očkovaní a načipovaní? To jde při PP chovu, byť pod jinou organizací?

Já tak nějak vnitřně nevěřím tomu, že v tom bordelu baba dodala nějaké očkovací průkazy. A pokud je útulkům v nějaké krátké době nedodala, všechno se plošně naočkuje znovu hned při nejbližší příležitosti. Na slova množek se nelze spoléhat a pes očkovaný prostě být musí. 

Nicméně to jsou jen moje domněnky a zkušenosti s takovými množkami. 

Rozhodně ale nevěřím tomu, že už bylo řádně načipovaných a naočkovaných těch 16 nebo kolik štěňat. Ty na to ani neměly věk. 

O případné nutnosti každoročního přeočkování při dvouletém pobytu psů v útulcích asi netřeba polemizovat.

impact
impact 06.02.2024, 18:39:35 xxx.xxx.24.208
Doron:

To jo, ale některý lidi si hned přece nějaký psy odvezli  a koukám že ve článku píšou, že je jeden útulek si vzal deset a druhej osmnáct psů. Takže to vypadá na cenu za 28 psů . 

Já už opustila morální stránku věci a dělám si ekonomickou rozvahu. 🤣 

Vědět přesnej  počet psů, už to mám hotový. 😅

47 mínus mrtví. Pokud to chcete fakt do detailů, počítala bych 45. Jeden nebo dva v tom nehrají roli. Jo a útulky si je rozebraly minimálně tři - Olomouc, Tábor a Dogpoint.

V ceně je nejspíš započítána nejen taxa za péči o psa na den, ale taky povinné čipování a očkování na vzteklinu, odčervení, odblešení, čištění zubů, kastrace a taky třeba služby salonu nebo někoho, kdo je musel stříhat. No a s full servisem si je množka pak odvezla, případně je za dvacet tyček obratem prodala. Parádní vejmrd. 😂

impact
impact 06.02.2024, 18:34:53 xxx.xxx.24.208
megi-the-pes:

No, 46, ale teď se zas říká, že 47… a včetně těch mrtvých?

Dle oficiální zprávy SVS jich bylo 47.

impact
impact 06.02.2024, 18:29:42 xxx.xxx.24.208
drvodelkafialova:

To je neskutečný. Kdejakej jouda co jede na černo tramvají nebo nezaplatí popelnici má bezmilosti na krku exekutora. Jak to, že v tomhle případě to nevymahá exekutor? Nakonec má barák, takže je co prodat.

Já se obávám, že jí bude stačit platit z důchodu tři stovky měsíčně. Žádnej další zisk nemá, množí a kšeftuje přes kámošky a doma na gauči se všem směje, až se za břicho popadá…

impact
impact 06.02.2024, 16:37:51 xxx.xxx.24.208
Doron:

Už mám brýle🙂.

Takže celkem 6 856 000 ?

Nevíte za kolik psů ?

Alespoň zhruba ?

Vždyť se o tom píše tady pořád dokola a je to ve všech článcích na internetu. 🙃

https://www.google.com/search?q=plavsko+jork%C5%A1%C3%ADr&oq=plavsko&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgAEEUYJxg7MggIABBFGCcYOzIGCAEQRRg7MgcIAhAuGIAEMggIAxBFGCcYOzIGCAQQRRg8MgcIBRAuGIAEMgcIBhAAGIAEMg0IBxAuGK8BGMcBGIAEMgcICBAAGIAEMgYICRAAGB7SAQgxNTU5ajBqOagCALACAA&client=ms-android-motorola-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1

impact
impact 06.02.2024, 16:21:00 xxx.xxx.24.208

V rámci svobodného přístupu k veřejným informacím padl dotaz na to, kolik peněz jsme jako daňoví poplatníci zaplatili za množku z Plavska..

Když jsem o pár stránek zpátky nastřelila šest mega, nebyla jsem daleko od pravdy. 

Paní “chovatelka” ke dni padnutí dotazu uhradila celou jednu splátku. Psi ani nepropadli státu, když nic neuhradila a ještě si s nima dál kšeftuje a přes své bílé koně je prodává za desítky tisíc jejich pečovatelům. Tak tomu říkám kujwa vymakanej byznys. 

A my blbci, co chodíme do práce, jí to pěkně všechno zacvakáme. 

Shora uvedenou žádost o poskytnutí informací povinný subjekt řádně posoudil a žadateli sdělujeme následující informace: 

1) Výše vynaložených finančních nákladů na umístěné odebrané psy z Plavska do předběžné náhradní péče je 4 085 949,50 Kč. 

2) Výše vynaložených finančních nákladů na umístěné odebrané psy z Plavska do náhradní péče je 2 770 260,50 Kč ke dni 22.01.2024. 

3) Chovatelka uhradila k dnešnímu dni povinnému subjektu na nákladech za náhradní péči jednu splátku.

Obrázek
impact
impact 06.02.2024, 13:28:19 xxx.xxx.24.208
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 06.02.2024, 12:59:12

Aha, tak až tak se neorientuju. Jen jsem si koupila větší terárko, pár strašilek a teď se mi kamarádi smějí, že z každé procházky táhnu zablácený psy a kytici ostružin. 😂 Pokud je to nad stovku, tak to se pak asi vyplatí. Trochu. 🙂

impact
impact 06.02.2024, 12:20:55 xxx.xxx.24.208
Verun:

Já vždycky přemýšlím, jestli by si ten had nechtěl natáhnout záda…😉jako se celej narovnat. 

Jinak,  strašilky…. krmení zdarma, nevenčí se a.t.d. a když máte a umíte určité druhy, taky dobrý přivýdělek.

Jako fakt? Ty strašilky? 😂 Já si jich pár na podzim kupovala a spíš mi přišlo, že jsou chovatelé rádi, že se jich za patnáct korun zbaví. 😂 Ale nemám teda žádnou exotiku, to je fakt. Jen obyčejný luzonky.

impact
impact 06.02.2024, 11:58:27 xxx.xxx.24.208

Já sem ještě lepnu něco z komentářů na zdi množitelky. Bylo to pod čerstvými fotkami toho údajně neaktuálního vrhu, za který jsem tu dostala čočku, že lžu.

Otázka do pléna - proč si někdo nechává gratulovat a přát zdraví k více jak deset let starému vrhu? 🙃

Obrázek
impact
impact 06.02.2024, 10:52:50 xxx.xxx.24.208
Zrzavci:

Jo? Mně to přišlo . Ale podle mě ten výkřik zmizet prostě neměl, byly tam věci, které souvisely, ale  co už. 

Hele já to mám na screenu a to nejpodstatnější - ty screeny a jak tím mapuje terén a ty hady jsem tu právě napsala znovu. A ten zbytek bylo jen plesk plesk! 🤪

impact
impact 06.02.2024, 09:57:12 xxx.xxx.24.208
impact:

Aktuálně… 😏🥱

Obrázek Obrázek

Jen jsem chtěla říct, že štěně umřelo.

impact
impact 06.02.2024, 09:55:19 xxx.xxx.24.208
Zrzavci:

bohužel, už je to fuč :-/

Já myslím, že toho zase tolik nezmizlo, ne? Krom toho mýho výkřiku. 😀

impact
impact 06.02.2024, 09:52:35 xxx.xxx.24.208
Janae:

Určitě nemazat, je zajímavé a děsivé jak se množky napříč zvířecími druhy kryjí, dělají si alibi a bílé koně, jak jsou propojené. Jak pracují s polopravdou.

Běžného člověka nenapadne, že se to děje až do takové míry.

Tak ono ne nadarmo se kšeft se zvířecím utrpením označuje za nejhorší hned po kšeftu s drogami, zbraněmi a bílým masem…

My jsme kdysi, už je to víc jak deset let, brali pár fen od jedné slovenské množky. A když jsme jí volali, že už budeme na místě srazu, tak mi ta pizda řekla do telefonu, že naskládá štěňata do přepravek a za chvíli bude u nás. Pak se zasekla a prej jo vy ale vlastně jedete pro ty tři fenky.

Mimochodem tohle je taky zajímavej článek. Mi to naskočilo, když jsem hledala cosi k těm jorkům z Plavska. Škoda, že tam Kája nemá pokračování. 

https://www.ecanis.cz/clanky/pribeh-prekupnice-a-jeji-sluzebnice-1-dil_2219.html?pid=56

impact
impact 06.02.2024, 08:59:14 xxx.xxx.24.208

Já hlavně nechápu, jaký osobní invektivy. Ty proběhly včera, kdy už mi fakt moc pilo krev, jak se pořád točí na té omluvě. Nechala jsem je smazat a všem, co to museli číst jsem se omluvila. 

Každý další komentář, co jsem sem vložila, jsou prostě holá fakta. A každý má právo se k tomu vyjádřit, s tím se musíte Orionko smířit. Může se k tomu každý vyjadřovat i opakovaně. Tak to prostě na diskuzích chodí. 

I když zajímavý je, že když tu do mě Leithian xkrát po sobě afektovaně tepe, ať se okamžitě omluvím, tak to bylo v pořádku. A jak bych něco zopakovala já, tak už se po mě zase křičí, ať mlčím.

Ale já mlčet nebudu. Kdykoliv k jakékoliv kauze budu mít co říct, tak to prostě řeknu, doplním, objasním, uvedu na pravou míru a tak dále. Protože k tomu, aby zlo zvítězilo, opravdu stačí jen to, když bude dobro mlčet.

impact
impact 06.02.2024, 08:18:33 xxx.xxx.24.208

Orionko buďte tak hodná a přestaňte mi tady rozkazovat, o čem můžu nebo nemůžu diskutovat. Pokud se Vám to nelíbí, prostě to téma nečtěte.

Na nějaké výsluní Vám z vysoka kašlu. Proti množkám půjdu kdykoliv a kdekoliv. A pokud máte potřebu vytáhnou kauzu Tessy, tak šup sem s tím. Nemám jediný problém si cokoliv obhájit. I když teda mě zaráží Vaše srovnání kauzy odebrání feny pro porušování smlouvy a kauzy s týráním psů a hadů. 😂 O tom, že jsem v kauze Tessy rozhodně po nikom nebékala, ať “drží hubu” a nevyjadřuje se jen proto, aby náhodou něco neprasklo, ani nemluvě. 

PS: Já jsem to smazat chtěla a je to pryč. 🙃

impact
impact 06.02.2024, 07:22:49 xxx.xxx.24.208
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 05.02.2024, 20:58:34

Pokud někdo něco takového obhajuje, sám se staví roven tomu, kdo něco takového páchá. Ani jedna z těch variant pro Leithan nevyznívá dobře.

Nutno podotknout, že když mě tu Leithian začala vyzývat k omluvě za hady a pak za ten zveřejněný vrh, tak jsem rozhodila sítě a poptala se, jak to u ní s těmi hady doopravdy je. A se zděšením jsem zjistila, že je to v terarijní komunitě často propíraná (ehm, trochu se mi ekluje říct chovatelka 🙃) dáma a není to v úplně pozitivním slova smyslu. Takže to, proč jí stav psů přišel normální, se tak nějak samo nabízí…