Aktuálně: 3 711 inzerátů210 565 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 12.10.2024, 07:43:48 xxx.xxx.163.181

Nevím, jak moc může kastrace ovlivnit psinku a naopak, ale pes, který má rýmu a teče mu z očí mi nepřijde dostatečně zdravý na jakoukoli operaci. Ač jsem jinak všemi deseti za kastrace takových na divoko nakrytých fen, tak tady bych byla dost na vážkách. 🤷‍♀️

Nicméně já bych se aspoň mohla spolehnout na svoji vetku, které naprosto věřím, no. Ta by to rozsekla za mě.

impact
impact 11.10.2024, 07:48:10 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 10.10.2024, 20:14:01

Ona si to bere kámoška. Já na ty houby moc nejsem a navíc jsme v kempu až do neděle. To by se nezpracovalo a ani nesnědlo (páč na houby se nesmí pít 😂). 

impact
impact 10.10.2024, 15:26:06 xxx.xxx.163.181

Tak my dneska jen sedm a půl v okolí Lomnice u Tišnova. Našli jsme osm miliard hřibů. 😂 A Merlin si v lese uhnal napuchlou hubu. 😵‍💫

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 10.10.2024, 15:22:56 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 10.10.2024, 15:17:10

Ten borec v tom jede tak dobrých šestnáct let. Dost možná i víc. Ti by toho na něj našli, kdyby chtěli. 😂

impact
impact 10.10.2024, 14:05:07 xxx.xxx.163.181
sutrik:

Jo, je to tam prima. Byla jsem tam letos prvně, rovnou dvakrát. A ráda budu jezdit dále. Pěkné kurzy, příroda. Ubytko fajn, je skvělé, že jde o vyloženě psí areál. Hmm, a jídlo. Kdybych chtěla hubnout, tak tam nemůžu 😀

Užije si to.

No ty snídaně jsou smrťák. Kor když jsou pak v sobotu vajíčka a párky. A ta vánočka. No uaaaaaaa. Na to se vždycky těším nejvíc. 😂

Jinak my sem jezdíme dvakrát do roka na naše vlastní akce. 🙂

impact
impact 10.10.2024, 07:21:45 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 09.10.2024, 19:46:53

Nicméně majitele těhlech psů asi svoje miláčky asi moc rádi nemají. 

To jsem tak jednou nakopla nějakýho prťavýho pinče či co to bylo. Uviděl mě s Máfem (xbull, to jsem měla kdysi v pravěku ještě jen jednoho psa) procházet přes sídliště a davaj s řevem na nás. Tak já klasika. Chytla jsem Máfa za obojek a jak nás pidihajzlík doběhl a cvakl, zvedla jsem Máfa a smrada nakopla zespod do brady. Cvakly mu zuby a začal ječet a utíkat k paničce. Ta kráva ho zvedla do náručí a říká: pěkně jsi mu to Rocky natřel. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Možná mu řekla Rambo. No nějaký takový stupidní jméno na tři kila agresivity.

impact
impact 10.10.2024, 07:16:00 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 09.10.2024, 22:30:50

Znáte to tam?

Vždycky říkám, že Hero jsou můj druhej domov. 🥰

impact
impact 09.10.2024, 20:46:27 xxx.xxx.163.181
sutrik:

My tam byli o víkend dřív 🙂 Tenhle víkend tam mělo být setkání hladkosrstých pinčů. Jak moc areál štěkal? 

My jsme teprve dnes přijeli a víkend je před námi. 🥰

Žádní pinčové na obzoru. 😂

impact
impact 09.10.2024, 17:48:31 xxx.xxx.163.181

My jsme na prodloužený víkend vyrazili venčit na Tišnovsko. 🫶

Máme naplánovaných několik výletů, tak snad nám klapne počasí. 🌞

Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 08.10.2024, 21:46:31 xxx.xxx.163.181
drvodelkafialova:

https://www.idnes.cz/brno/zpravy/chovatel-psi-pitbul-tyrani-kontrola.A221202_694988_brno-zpravy_mos1

No jo, no. Co na to říct, když člověk, který přiznává že chová psy na psí zápasy, prý není postižitelný.

„Vím, že je to nelegální činnost, a já na to navíc nemám žaludek. Svědomí mám čisté, zároveň jsem ale nikdy neřekl, že jsem ty zápasy neviděl,“ neskrývá.

To je debil. Prej nemám žaludek. 😂😂😂  Stačilo by, kdyby jim picajti napíchli telefony a divili by se aj ušima. 😏 

impact
impact 07.10.2024, 18:43:29 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 07.10.2024, 18:24:30

Obušek byl léta můj nejlepší kámoš, ale přijde mi lepší spíš na lidi. 😄 Na zvířata obecně se líp cítím s nožem. 🫣

Ale jinak to mám stejně - kolena se roztřepou až pak.

impact
impact 07.10.2024, 18:38:42 xxx.xxx.163.181
balu:

Ne, že může, ale provokuje. “Proč to malé nic ječí? Jdu se podívat!” A velký se jde podívat, malý se bojí, tak za jekotu utíká pryč a velkého to tím pádem zajímá ještě víc a běží za ním…

Když ona to není sranda ani z druhé strany. U nás byl nejvíc napadanej pes právě můj starej xpitbull Mafoš. Časem jsme to měli vychytaný. Prostě jsem zastavila, chytla ho za obojek a v poslední vteřině jsem ho nadzvedla a malou ječící myš zespodu nakopla. V dobách, kdy jsem měla jen ho a jezdil se mnou vlakem do okresního města do práce, to bylo pořád dokola. 😵‍💫

Naposledy byla mela málem teď v neděli na Bunči. Na takové hodně krkolomné a úzké cestičce jsme se do protivky potkali s asi čtyřmi dospělými, hromadou capartů tak do pěti let a dvěma psy - retrívr a velkej střapatej kříženec. Tak jsem sundala vodítka, všechny psy připnula a zalezla asi pět metrů do lesa. Dál to krz potok nešlo. A oni lezou do kopce, psy na volno, držej si haranty a ten černej pes davaj přímo k nám. 😏 Tak jsem začala ječet, že to si snad dělaj prdel a ten pes jde na nás. 😤 Měl jediný štěstí, že mi psi v tom chumlu shodili trekingovou hůl, jinak jsem ho s ní křápla. Nakonec ho s velkým řevem naštěstí odvolali. A když kolem mě páneček retrívra procházel, tak mi hrdě oznámil, že jeho pes by teda za náma nešel. A pak tak poťouchle říká: leda byste tam měla háravou fenu. Tak jsem jenom zvedla obočí a v duchu si říkám: a co si myslíš ty blbče, že by se asi stalo, kdyby mi sem vběhl????

Fakt bych ty sváteční houbaře zakázala. 😏

impact
impact 07.10.2024, 16:51:18 xxx.xxx.163.181
sutrik:

I utopení trvá několik minut, než se projeví nedostatek kyslíku. Jo, propíchnutá plíce psa zastaví. Ale ne hned. Třeba až za minuty. Proto mi připadá lepší paralyzér, tam je to o vteřinách. A nehraje roli místo těla, kde se použije. 

Hele já nikomu nebráním používat paralyzér. Každej ať jde podle svýho. Jen jsem popsala, jak by dopadli po setkání se mnou. 🙃

Zažila jsem dost neobvyklých situací (které jsou zpětně fajn k debatě u piva, ale rozhodně nepatří na veřejné fórum 😂), abych věděla, jak bych v takové chvíli reagovala. A upřímně bych nepřála žádnýmu takovýmu psovi, aby se pokusil pustit do mojí smečky. 😏

impact
impact 07.10.2024, 16:45:13 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.10.2024, 16:41:45

A psychicky je rozhodně lehčí použít paralyzér než nůž.

Jak pro koho… 

impact
impact 07.10.2024, 16:21:18 xxx.xxx.163.181
Sardullah:

Jako tady nejde o to, že by se člověk žinýroval, aby při obraně svýho psa neublížil agresorovi… ale v životě jsem nezažila napadení psa… neumím si představit, jak bych zpacifikovala dva rotvíky… snad jedině ten paralyzér, fyzicky bych to stopro nedala.

Já myslím, že to tak Vahine myslela - že by tomu psovi nemohla ublížit, protože on za to nemůže.

Jinak fyzicky na to nemá žádnej normální smrtelník. Takový dvě hovada. Proto nožem jedna dobře mířená mezi žebra, vypustit vzduch a nazdar. V tomhle jsem absolutně nekompromisní.

impact
impact 07.10.2024, 15:52:13 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 07.10.2024, 12:51:39

Jít se svým malým psem a stát se mi taková situace, tak se rozhodně nebudu dívat na to, jak ho dva rotvajleři škubou na mraky… Možná je to hnusný a krutý vůči těm chudákům rotvíčkům, ale bohužel. Můj pes má přednost. Navíc mám na sobě léty ověřené to, že v krizových situacích reaguju s chladnou hlavou a hroutím se až zpětně. Takže by to měli z fleku spočítaný..

impact
impact 07.10.2024, 07:45:09 xxx.xxx.163.181
Vahine:

Teď ještě píšou, že ten druhý napadený pes uhynul na veterině 😳

Jako člověk si venčí psa v klidu na sídlišti a přiřítí se tohle? To je opravdu strašné!

Šílenství. Teď jsem se na to dívala na Novinkách. Proto sebou všude nosím vystřelovací nůž. Ubodala bych je na místě. 

impact
impact 06.10.2024, 15:48:55 xxx.xxx.163.181

Tak my jsme říjnovou výzvu odstartovali patnáctkou a pár drobnými. 😍 Ještě šestkrát tolik a náš cíl - kilo za měsíc dáme. 🤣 💪

Původně jsem chtěla vyrazit z Bunče směr Brdo, ale těch aut po cestě mě vyděsilo natolik, že jsme to zapíchli na polňačce ještě před Bunčem. 😏

Houbařů tam bylo jak nap*canéch a museli jsme se táhnout pět kiláků do lesa, než jsme se jich zbavili. 😵‍💫 Ze začátku jsem psy vyprudila vodítkama, ale pak se ukázalo, že všichni houbaři lezou z lesa stejně jak prasata a je jim jedno, že je ještě poskáčou psi. 😆

Nový botičky potěšily, páč jsme to mokro dali se suchýma ponožkama. I když jsme v jednom úseku krz popadaný stromy lezli aj potokem. 😏 Tam nastala velmi vtipná situace, kdy jsem za pomocí trekingové hole přeskočila hrčící potok, ale podle mohutného čváchnutí za mnou si to pan Rémin blbě vyměřil a dopadl do té největší vody. 😆 Začala jsem se nahlas smát a volám na něj, že je jelito a teď bude durch mokrej. 😆 

Přičemž se z křoví naproti vynořila značně vyžilá bába s košem na houby a začala po mě břéskat, esi vím kde jsem a že v lese má být ticho. Chvíli jsem zmlkla a čekala, protože podle jejího i manželova zjevu a společného počtu zubů to vypadalo, že se za nimi vynoří i tým kameramanů z Výměny manželek. 🫢 A když se tak nestalo, pustila jsem si hubu na špacír a nebylo to moc hezký. 🤣 

To je mor tydleti houbaři. Doufám, že houbová sezóna brzo skončí a už budeme zase potkávat max prasata. 🐗

A konečně mám všechny smrady čumící nahoru do foťáku. 🥰

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 05.10.2024, 15:40:28 xxx.xxx.163.181
drvodelkafialova:

Mě přijde, že se nejedná o bull plemena obecně, ale specielně, tyhle americký bully. Nevím s čím to nakřížili, ale prostě se něco nepovedlo. I kdyby byl na vodítku, ta ženská ho neměla šanci udržet, když je tak agresivní a neovladatelný.

Já osobně vidím trošku problém i v tom, že dřív se kdejakej bullvořech vydával za pitbulla, protože to bylo strašně cool a drsný. Mít pitbulla! A teď to samý připadlo na ambully a množky za něj vydávají kdejaký bull hovado. Hlavně, aby to vypadalo jak tank a prodávalo se to za raketu. 😏

Ale souhlasím i s tím, že těm, co to “plemeno” vyšlechtili o povahu jakoby vůbec nešlo.