Aha, další adept na moderátora. A dokonce na blokace. To si Varaxi dovolila dost. Takhle vás tu za chvíli zůstane 5. Kecám, možná 15.
Já určitě moderátorem nebudu, to se nebojte. Ale někde tu proběhla informace, že by měl mít každý možnost si někoho druhého bloknout. Nebo se pletu? Za mě je to fajn nástroj, i kdyby to mělo být třeba jen na dva dny, než druhá strana vychladne. Protože takový horkokrevný flejmy dělají z diskuzí jenom žumpu. A tak by se to dalo utnout hned v začátku a byl by klid. ❤️
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 16.12.2024, 12:07:49
Celá tato diskuze začala tím, že jste odpověděla na můj příspěvek slovy: “Ale o tomto už jsme vedly diskuzí milion a nemá smysl v tom pokračovat.”
V každém dalším komentáři opakujete, jak to se mnou nemá smysl, nikam to nevede, nechcete se mnou souhlasit, vše jsme si už xkrát řekly, já nic nechápu, nic chápat nechci a pořád z konce dokola. 😏
A já se Vám marně snažím už od začátku říct, že je mi Váš názor na kastrace jedno. Vážně já nejsem ten, kdo Vám běží honem vysvětlovat svoje opačné názory. Vy to nevidíte? Asi ne. 🤦♀️
Už aby tady fungovaly ty blokace. Protože tohle byla úplně normální poklidná diskuze, dokud jste sem nevlítla a honem mi v nemásmyslpokračováním nezačala vehementně vnucovat své antikastrační názory. 😂
Neběhám za Vámi. Ten příspěvek nebyl ani tak pro Vás, jako spíš do pléna.
Vy máte poměrně extrémní názor. Může být, že já také, akorát na opačnou stranu. Tak když zazní A, mělo by zaznít i B. A ostatní ať si to přeberou podle sebe. Je to nabídka opačného názoru podloženého těmi samými argumenty, akorát se jimi argumentuje naopak.
No vida. A jsme u toho. 😂
Diskuze na toto téma nemá podle Vás smysl a vlastně Vám na ní vůbec nezáleží a už jedete svoji antikastrační kampaň. 😂 Made my day. 😂
To jsem pochopila už dávno a byla byste velice divná, kdybyste to rak neměla.
Naopak jste nepochopila Vy, že já Vás přesvědčovat vůbec nechci a nikdy nechtěla. 😉
Pochopila bych to v případě, že byste neměla potřebu za mnou běhat a vykládat mi, že se mnou nesouhlasíte. 🙃 Pokud Vás to vyprovokovalo k nějakému komentáři, evidentně Vám na tom záleží víc, než si chcete přiznat. 🙂
sluníčko proč pak hned tak útočně? Víte, že Vás respektuji a máte mojí poklonu za to co děláte pro pejsky a lidičky👍. Ale všimla jsem si, že někdy jste hned hrrr útočná, stačí poznámka a šup hned to dotyčný slízne. Já vím a chápu jak to vše myslíte, ale trochu mírníte toho šášuru🥳 co vyskočí hned .
Daja
Píšu tak, jak píšu. Už leta letoucí. Neschovávám se za omáčku a píšu přímočaře a jasně tak, jak to myslím. Bez urážky. 😂 Ale mě naopak iritují sluníčka, zlatíčka a podobné titulování. 😃
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 15.12.2024, 20:10:03
Já myslím, že jste hlavně spíš nepochopila jednu dost zásadní věc. A to je, že je mi úplně jedno, že s tím někdo nesouhlasí. Ani mě ten něčí nesouhlas nijak v mojí práci neovlivní. 🙂
Už nějakých patnáct let vím, co dělám, proč to dělám, jak to dělám a jak to dělat budu. A jestli se ve své práci někam (kamkoliv) posunu, tak se posunu na základě svých zkušeností a znalostí. A ne na základě nějaké plané diskuze, notabene s lidmi, kteří nikdy nešli ani kousek mé cesty se mnou. 🙃
To šíílený! …"nic, tam bylo všechno v pořádku…" napřeshubu! 🤢🤮
Jak se z tohodle můžete restartit, abyste měla sílu jít dál? Se nedivím, že nachodíte se psy tolik kiláků, když to ze sebe musíte nějak dostat…
Kromě toho, že se z toho člověk hodně dlouho vzpamatovává, to má spíš dopady na to, že se celkově pak člověk na množení a množírny už dívá jinak.
Pár takových zážitků a pak si uvědomíte, že v tomhle byste nikdy svoje svěřence nechtěli vidět. V kombinaci s tím, že příslušné orgány řeknou “tam bylo vše v pořádku”, to zákonitě dopadá tak, že prostě vše plošně kastrujete.
Protože jedině kastrovanej svěřenec nemůže nikdy skončit v takovým humusu.
Málokdo z běžné veřejnosti, kteří takovými zážitky nemusí projít, dokáže pochopit, proč kastrujeme. Proč máme drsný smlouvy. Proč tak tvrdě trváme na jejich dodržování..
My jsme dneska původně vyrazili směr v.n. Jestřabice, ale kvůli rapidně se zhoršujícímu počasí jsme nakonec zůstali na půli cesty v Litenčické pahorkatině. 🏔️
Vítr pěkně foukal, ale v lese to pak bylo cajk. Fotek moc nemám, protože byly zmrzlý prsty. 😂
Nakonec nám to dalo krásných 11 km. Do konce roku potřebujeme ještě 30 km, abychom na výletech dotáhli 600 km za rok. 😍
Myslim, že to v tomto vlákně už máme… co si za to ty dvě staré paní kupovaly, luxusní auta? Nechápu.
Já to sem myslím tenkrát taky dávala. Když je objevili. Je to dědina tady přes kopec a moje vetka dokonce jezdívá do domu v ulici. Tam to prej nikdo netušil. Ale povídá se, že maj všichni příbuzní postavený nový baráky a že teď už teda místní chápou z čeho.
Já to mám bohužel i s doprovodem smradu. Na pár takových místech jsem byla a to se nezapomíná… 🤮
Jinak teda esi mě něco nebetyčně vytáčí, tak to je laxnost KVS. Jak je možný, že tam v roce 2014 zkontrolovali 45 psů, pořízených s účelem rozmnožování a dalších deset let nebyli schopní to zkontrolovat?
Plná huba výmluv, jak to není jejich práce a nemaj na to lidi a blá blá blá.
Dodnes si pamatuji, jak jsme řešili Žišku - 150 psů v hangáru. Byla jsem pak na semináři MZe a když jsme šli na oběd, tak jsem si nějakým omylem sedla naproti veterinářů z KVS. A jedna povídá druhýmu: “Prej jste tam měli teď nějakou množírnu, že tam bylo stopadesát psů? Co jste a tím dělali?”. Druhej žvejká oběd, koukne na ni a odvětí: “Nic, tam bylo všechno v pořádku.”
🤮🤮🤮
Po jejich kontrole jsme odvezli tenkrát tuším čtyřicet psů ve stejným stavu, jako jsou v reportáži. Bez očkování, atrofované svaly, jak jen seděli v klecích, zuby vyhnilý až do mozku. A ten 🍆 (emotikon pánského přirození) řekne nic, tam bylo všechno v pořádku.
Mě se roztřepaly ruce a doteď mám před očima, jak se mi z vidličky sypala rýže zpátky na talíř. Když jsem příbor pokládala, cinkal mi o talíř. To je zaujalo a podívali se na mě. A já ho začala solit, jak může říct, že tam byli psi v pořádku? Čuměl jak ♦️.
Řekla jsem jen pár vět, úplně zmrznutá zděšením, co to vypustil z huby. A pak jsem nechala oběd tak, vzala bundu a tašku, otočila se a odjela domů. Fakt jsem nebyla daleka toho, abych mu to jídlo hodila do obličeje…
Oni hrozně rádi kontrolují chovatelské stanice, klidně do těch slušných budou jezdit každý rok. Ale jak mají řešit něco, při čem by fakt museli řešit, tak strčí hlavu do písku. Humus.
Jak to děláte, že na vás ty psiska tak koukaji? To máte před foťákem salám?
Jop, mám v ruce pamlsek. A jinak hodiny tréninků - naučí se to jako cokoliv jiného. Ale než se to naučili, tak mě každej pes stál třeba padesát fotek a vybrala jsem jednu. 😵💫
My jsme se dnes nakonec vydali jen tak okolo komína. Naházela jsem psy do auta, přejela na druhou stranu města k Moravě, vypustila to a celý okruh nám vyšel na třináct kiláčků. 😍
Aby mi nebylo líto, že mě z takové dlouhé rovinky nebolí nožičky, tak jsme si dali první dva kiláčky indiánským během. No, teď mě bolí fakt parádně. 😵💫
Trošku mě teda štval pohled na horizont, kde bylo jasný, že někde nahoře v Chřibech a směr Hostýnky určitě krásně svítí sluníčko. 😏
Nu, což. Tak snad příští víkend někam zase vypadnem. ❤️🏞️
děkuji za odpověd,doufám,že jsem se Vás nějak nedotkla!
a už jsem psala,že vím,že vaši psi jsou ovladatelní🙂
a že máte můj obdiv🙂
Hele upřímně? Mě se na takový věci zeptá tak 90% náhodných kolemjdoucích. 😂
Takže já to mám nacvičený jako automatickou odpověď. Když se mi s nima v lese chce povídat, tak jim to vysvětlím. Když se mi nechce, tak pokrčím rameny a řeknu, ať si klidně jdou a najdou si jinou rodinu. 😃😃😃