Aktuálně: 3 237 inzerátů220 815 diskuzních příspěvků18 365 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 08.05.2024, 13:46:26 xxx.xxx.9.20

Dneska jsme si s pár lidmi dali krásný okruh podél řeky Moravy. Ty volné středy by mohly být každý týden. 🤪

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 07.05.2024, 13:41:39 xxx.xxx.9.20
Zrzavci:

PS: Sorry, ale já vážně neumím malovat.

Právě že jo, fakt jo, krása , 

Obrázek

No tak tys to dorazila. 😂

Jako hlavu psa třeba umím, ale neumím ju napasovat na to tělo. 🤣🤣🤣

Ne jako, co se týče estetiky a nějaké výtvarné tvořivosti, to jsem marná. Nejhorší pro mě bylo, když mi dělali novou fasádu a chlapi se mě došli zeptat, jakou chci barvu. Když jsem se konečně rozhodla, že asi modrou, tak mi donesli vzorník a to jsem byla v pejči úplně. 😂

Obrázek
impact
impact 07.05.2024, 12:48:31 xxx.xxx.9.20
Bobca:

náhodou!!krásný koník-bez ocasu😄👍

Vrchol mého malířského umění je nakreslit domeček jedním tahem. 😂 

Jinak jsem ještě vysekla nějaký fotky z videa, kde je na jedné fence ten samolepící obvaz vidět.. Neměla to teda ještě přitáhnuté přes ramena. Na videu poskakuje jak kozenka a drží to. 

Obrázek Obrázek
impact
impact 06.05.2024, 11:27:01 xxx.xxx.9.20
Aluška:

tohle dělám když  na mastnej tyl a gázový čtverce vážu pružnej obvaz, ten tyl se čtvercema sjede dolů a pár otáček obvazu taky ☹️

Nj, ale já nepíšu o pružném obvazu. Pružnej obvaz sjíždí už samo o sobě jedna vrstva po druhé. Samolepící obvaz drží jako “trubka”. Myšleno tak, že to udělá jednolitou “rouru”, která navíc drží i z druhé strany přilepená na chlupech. 

impact
impact 06.05.2024, 09:43:11 xxx.xxx.9.20
Aluška:

Holky, nemáte někdo nějakej nápad ? Idorkovi pořád ten obvaz kolem těla klouže dolů z tý rány, už jsem zkusila kšandu kolem krku ( při obvazování jednou obtočit kolem krku ), už i docela dost utahuju ( dejchat může 😀),přes to má bodýčko zapnutý na boku na patentky a jednou se zavrtí a leze mu to na zadek

Široký samolepící obvaz a olepit takto. Občas to dělám pošukům po kastracích.

PS: Sorry, ale já vážně neumím malovat.

Obrázek
impact
impact 05.05.2024, 19:24:32 xxx.xxx.9.20
Vahine:

Výborný vyprávění 😃 děkuji, pobavilo mě. Kongo hezky komunikuje, koukám 😊 je fajn, že se podařilo osvalil tu nožku. Bude potřebovat pánečka, který má rád pohyb tak akorát. Kéž by se oběma krasavcům ty paníky podařilo najít brzo. Je ideální čas-jaro a nebo pak podzim….ale snad se to podaří, myslívám na ně občas…fakt 😉 a taky na zraněného Idorka… 

Jojo, komunikuje skvěle. On i Kevin je vnímavý. Ale Kevin se podívá, co já chci, zamyslí se, jestli to dobře pochopil a udělá to. Kongo napřed popřemýšlí, jak to obechcat a když může, tak to obechčije. 😂 A když vidí, že už jsem fakt naštvaná, tak doběhne ke mě, vyvalí se na záda a ječí jak hysterka, že on to tak vůbec nemyslel. 😂

Na zabití prostě. 😂

impact
impact 05.05.2024, 18:43:43 xxx.xxx.9.20

Ale co s námi lidi chodí pravidelně, tak už jen kroutí hlavou, co Kongo s Chucky umí vymyslet za pejčoviny. Dneska jsem procházeli v lese kolem bahnité kaluže, tak tři metry na metr. Vyjetý kolejiště od lesního traktoru. Oni doběhnou doprostřed a začnou tam pořádat zápasy. Navzájem se shazují do bahna, šlapou po sobě, valchují se. Samozřejmě kdo zrovna procházel okolo, tak ho komplet nahodili bahnem. 🤣 Fakt polovinu procházky jdeme a já jim nadávám vy dva dementi co zas děláte? 🤣

impact
impact 05.05.2024, 18:34:21 xxx.xxx.9.20
Ronja s motejlem:

Jste dobrý!

Jestli nevadí, že se ptám, co Kongo? Rýsujou se nějací zájemci? Sleduju jednoho taky jakovlčáka. Má nějaká omezení, prostě nepřetěžovat plus nějaký cvíčo, ale jinak s ním odvedli kus práce a socializovanej…a pořád v útulku…si říkám, takoví pesani jsou ideální pro někoho, kdo nehltá kilometry, ale taky nesedí na zadku. No, bude Vám k ničemu, že napíšu klasiku…kdybych neměla jednoho doma, jedu si pro něj, půlka republiky by mi nevadila. Tak mu držím palce, je to krásnej pes, přijde mi, že má v sobě takový něco - asi X faktor, či co.

Zájemci bohužel nula. 😔

Jinak s nožkou je na tom skvěle. Sama jsem mile překvapená, jak všechny naše výlety zvládá. A překvapil mě i v tom tahu. Samozřejmě netahá celou cestu. Nechávám ho většinou volně, sem tam si ho přivolám a připnu do kopce. Táhne jak kůň. 😂 

Když jsem ho připřahala první výlet, tak pak v závěru nožku chvílemi nadnášel. Druhé zápřahnutí ji nazvedl třeba jen dvakrát třikrát na konci a dneska to bylo po třetí a vůbec nic to s ním nedělá. A to ještě když ho zase pustím, tak celou cestu dělá pejčoviny s Chucky. I opticky mi přijde, že je ten sval na stehně silnější. Z toho mám hroznou radost. 🥰

Povahově je to ale děsnej cigán. 😂 Vychcandíra jako prase. Někdy na něj musím doslova zařvat, aby netahal ostatní psy do lesa. On ví, že nemá, ale mrskne ocasem a tradá mám tě v pejči. Tak se zastavím, začnu psy sypat pamlskama a on letí, že přece chtěl přijít a má nárok na pamlsek. Já pamlsky schovám a vysměju se mu, že nedošel hned a to je vidět, jak se nafoukne a urazí. 😂 Ale pak zas běhá na první zavolání. 😀

Určitě bych ho neviděla v ruce nějakého moc hodného a citlivého člověka. Je to lump a zakrátko by si dělal úplně, co chce. Potřebuje vyvážit důslednost a ráznost s odměnou. Musí vědět, kde je jeho místo. Pak funguje jak hodinky. 

impact
impact 05.05.2024, 14:47:40 xxx.xxx.9.20

My dneska opět Litenčická pahorkatina. Je tam prostě nádherně a žádní ťůristi. Natáhli jsme to na skoro 14 kiláčků. 🤭

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 03.05.2024, 18:21:12 xxx.xxx.21.57
Sarah01:

Tak hlásím, že nakonec se hotspot podařilo vyléčit dračí krví, dnes se strup vydrolil a už budu jen mazat a pro jistotu límec ještě nechám. Akorát nás pak asi čeká bělení srsti, uvidíme. Je to pod uchem, tak to zas tak moc vidět není.

Já jsem na radu kámošky začala používat dračí krev na opary a neskutečnej zázrak. Hned při prvním svědění zakapu a hned zaschne a mám klid.

impact
impact 02.05.2024, 18:04:21 xxx.xxx.21.57
Fikovnice:

Tak to Vám Impact nepomůže.😕 Je z Moravy…má plno psů, protože se stará o týrané psy a má psí spolek. Snad se na mě nebude zlobit, že o ní píšu bez jejího vědomí.🙏

Ale zrovna dnes jsem narazila na článek v Přerovském deníku, kde je s ní rozhovor…

No právě, že by s náma mohla klidně jít. Naši psi jsou socializovaní a je jim jedno, kdo s nima jde. Ale bohužel teda, z opačné strany republiky.

impact
impact 02.05.2024, 16:39:41 xxx.xxx.21.57

Dneska naprosto boží procházka! ☀️

Když jsem na začátku týdne plánovala, kam vyrazíme, tak mě naštěstí osvítilo a uvědomila jsem si, že máme unikátní možnost vyrazit do Rakoveckého údolí. O slunečném víkendu je tam klasicky mrda lidí, takže všední den dopoledne se jevil jako ideální nápad. 😍

Rakovecké údolí prostě milujeme. Kdysi jsem u kámošky ve storíčku zahlídla fotku, jak tam drandí s kočárkem a od té doby je to naše nejmilejší lokalita.🥰

Ohromě mě dneska pobavilo, jak už to tam znají i psi. Jak bezpečně v porostu trefí ke každé studánce a dokonce si sami seběhli i k mostku. 🤭

Dementa dne vyhrál BJ, když si nevšiml, kudy jsme odešli z parkoviště. Když jsem po asi 200 metrech zjistila, že mi chybí pes, málem mě kleplo. Otočila jsem se, že poletíme k autu a uviděla ho v dáli na parkovišti. Seděl u auta jak nešťastný šafářův dvoreček a zřejmě dumal, esi se pro něj ještě někdy vrátíme. 😂 A té radosti, když z dálky uslyšel svoje jméno. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 27.04.2024, 14:33:57 xxx.xxx.32.74
Vahine:

Čumílkové 😃 a jak čučej taky na tu mapu, kudy se půjde ☺ krásný fotky, že ani nevím, kterej čumílek je nejhezčí 🙈 všichni no

To je nejlepší fotka. Ani jsem nevěděla, že to tak vyšlo. Fotila jsem vyloženě kámošku u mapy a až doma jsem zjistila, že na ní všichni psi čumí taky. Skvělá momentka. 😂😂😂

impact
impact 27.04.2024, 13:28:30 xxx.xxx.32.74
Fikovnice:

Impact, foto č. 13 - ten pesan mi trochu připomíná pesanku Efe.👍

To je Kevin. Kevin je k adopci a my se jí ho tady kolektivně už pěkně dlouho snažíme vnutit. 😂

impact
impact 27.04.2024, 13:11:22 xxx.xxx.32.74

Tak my dneska zase Hostýnské vrchy. 🥰

Tentokrát jsem ke Kevinovi zapřáhla aj Konga a pak jsem se nahoře na kopci divila, že zbytek lidí funí teprve v polovině. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 25.04.2024, 14:01:59 xxx.xxx.1.97
sutrik:

Někde viděl bobra. A asi slyšel, že bobři sem patří. Tak jí chtěl pomoci, aby nebyla brána za škodnou. Jen blbě odhadnul míru placatosti. Je to prostě dobrák od srdce.

😂😂😂😂😂

impact
impact 25.04.2024, 04:38:01 xxx.xxx.1.97
hmn:

fenka se šla napít…..

co je tohle za cocota, ten anonym…?😲

U nás na stránkách napsala jedna místní paní…

Jsme že Zlína a této lokalitě se vyhýbáme. Stačí projít jen kolem a mít v kočárku svačinu. Jsou jak z hororu a vylézají na břeh jdou po vás. I když je všude napsáno, nekrmit, tak to lidi nerespektují. Je to smutné.

A přidala video, jak jde s dítětem a kočárkem asi, co jsem pochopila a banda nutrií vyleze z vody a pronásleduje je. Vypadá to dost strašidelně. 🤐 Takže tady na to, jak chudinky nutrie otravují neposlušní čokli jakoby úplně nevěřím. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 24.04.2024, 16:56:41 xxx.xxx.1.97
sutrik:

Zajímavá je informace v článku, že nutrie může zabít jen myslivecká stráž. V tom případě je u nás myslivecká stráž kupa myslivců. Spíš bych si myslela, že potíž je ve městech v tom, že tam nejde jen tak střílet. Ani po nutriích.

Že nutrie může zabít psa, mě nepřekvapuje. Dávám si pozor i na labutě.

Tak tam kde je labuť, tak moji psi absolutně nesmí. Ale v životě by mě nenapadlo, že se půjde napít na břeh, z pod břehu vyletí nutrie a jsem bez psa. 😲

impact
impact 24.04.2024, 16:54:42 xxx.xxx.1.97
balu:

Šílené! Neumíme zatočit se žádným invazivním druhem, bohužel. Ve jménu humanismu… Proč nepovolit odstřel všemi myslivci… Je to jak s divočáky, budou se stále v klidu množit…

Myslivci je střílet můžou. Nebo mi to aspoň sami tvrdí. U této konkrétní kauzy bude spíš problém v lokalitě. Je to normálně městská zástavba, dokonce vedle Nemocnice. Tam asi každej jen tak střílet nemůže…

Obrázek