Aktuálně: 3 235 inzerátů220 792 diskuzních příspěvků18 365 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 16.06.2024, 20:56:30 xxx.xxx.0.128

Jedovatá jsou zelená. Červené je ok.

impact
impact 16.06.2024, 19:42:03 xxx.xxx.0.128
Anonymní:

Dobrý den máte stále pejska k dispozici dekuju

Po šesti letech?

impact
impact 16.06.2024, 08:23:35 xxx.xxx.0.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 16.06.2024, 08:21:42

Co mrknout k Jezevčíkům v nouzi?

impact
impact 15.06.2024, 14:37:12 xxx.xxx.0.128

Dneska krásných třináct. 😊

Včera se mi vůbec nic nechtělo. Byla jsem po tom tejdnu v práci jakási udyndaná, tak jsem si říkala, že tenhle víkend na výlet prdíme. 😏 Aj přesto jsem si dala po práci vařit vývar, kdybych se nakonec rozhodla vyrazit, tak ať mám sváču. No, a pak jsem začala študovat mapy a už mě to zase chytlo. 😂 V noci jsem se třikrát vzbudila tím, že mi v hlavě hrály Hory od O5 a Radeček a to už jsem si někdy v půl třetí říkala, že jsem úplnej dement. 😂

Ráno vstávačka, po sedmé naházet psy do auta a hurá na výlet. Fikaně jsem předtím vyhodila Maffinu s BJem a Merlinem na dvůr, takže vůbec netušili, že se balím a nestihli během těch pět vteřin, než jsem je namrskala do auta, vzbudit půl ulice. 😠

Cesta tam byla krutá, protože jsem vybrala tu nejkratší a nejhorší a kdybych neřídila, blila bych už po pěti kilometrech. 😂 Po prvních dvaceti kilometrech jsem se úplně nejvíc nasrala, když mi došlo, že sedák leží doma na skříni. 🙄 Naštěstí mám v tašce s psíma cajkama ještě opasek a tak jsem se nemusela vracet. Ovšem vzápětí jsem se nasrala hned po druhý, páč jsem si uvědomila, že v té tašce není ani jedno vodítko, krom těch dvou na tahání.  🤧 Nu což, vracet se nebudem. Nebude to poprvé, co půjdeme na výlet bez vodítek. 🤐

Po příjezdu na parkoviště stačilo fofrem vyházet psy z auta a vyrazit. Ze začátku jsme potkali nějaký houbaře, ale hlouběji v lese už pomalu ani noha. Boží to bylo. Krásná třináctka, perfektní počasí a psi, když se neměli před kým předvádět, úplně na pohodu. 😛

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 11.06.2024, 19:57:54 xxx.xxx.123.146
Sarah01:

Jj, však proto píšu, že oni tvrdí, že nemůžou. Ale myslím si, že kdyby se chtělo….

To jsme se nepochopily. Ono se chce, jen se o tom nemluví.🤫

impact
impact 11.06.2024, 19:56:26 xxx.xxx.123.146
Fikovnice:

Krasavec!👌

Impact, pamatujete, komu se moc a moc líbil???😉

Lupusovi!!!

No a mně, škoda, že u mě pes už nee (nebo teď ne a v budoucnu nejspíš také ne).

No jo, ale už je skrz nesestouplou kulku kastrovaný a kastráty tady nikdo nechce. 🤐

impact
impact 11.06.2024, 16:43:01 xxx.xxx.123.146
Zrzavci:

Kdo šetří ……. podaj si ho nepoctivý bratři

https://hanacka.drbna.cz/krimi/31861-policiste-resi-podvod-pri-prodeji-stenete-na-sternbersku-zjistili-i-dalsi-pripady.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1264100&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

KAŽDEJ DEN BY MOHL TAKOVEJ ČLÁNEK VYCHÁZET A ZASE SE NAJDE NĚJAKEJ INTELIGENT CO PŮJDE A UDĚLÁ TO. 

Tak v tomhle případě je aspoň fajn, že žádný štěně nejspíš neexistuje a babu prostě jenom natáhli o prachy. 

Jinak nahoře k tomu komentáři Sarah. Ono to není možná ani tolik o tom, že v tom má policie svázané ruce, jako spíš že tvrdí, že mají svázané ruce. 🤫 I když samozřejmě zákony na hovno. Ale co já mám informace… (Který samo nebudu psát na veřejnej portál.)

impact
impact 11.06.2024, 16:38:54 xxx.xxx.123.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 11.06.2024, 13:51:23

Já předtím nějak pohořela na tom, že jsem nevěděla, na kterej song to je. Teď už vím.😂😂😂😂

impact
impact 11.06.2024, 13:26:13 xxx.xxx.123.146
Vahine:

Ty jo, ale ten se taky hodně vylepšil, má óbr šmrnc ❤️ hodně jste na nich na obou zamakala, smekám klobouk!👏😪 🌷 Kongovi přeju, ať ten úžasnej páník/panička, co někde jsou, ale ještě o něm nevědí, ať brzo prozřou a přijdou si pro něj, pro kebulku ušatou krásnou ☺️🙏🍀

Udělali jsme mu v kempu pěkný fotky, tak třeba se konečně někdo chytne. 😏

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 11.06.2024, 13:23:59 xxx.xxx.123.146
efe:

Dík, ale druhýho teriéra bych asi nezvládla 😀 K Barunce se rýsuje něco jinčího…

A Kévovi gratuluju k rodince a Vám ke Kévovi 🥰

Děkuji. 🤩

Já si teda po pravdě neumím zas představit, že bych měla jinýho psa než teriéra. Páč teriérů není nikdy dost. 😂

impact
impact 11.06.2024, 13:22:41 xxx.xxx.123.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.06.2024, 11:37:37

když už má v ruce mobil, tak proto, aby svého psa vyfotil

Hrdě se hlásím k těm, co si museli na batoh koupit kapsičku na rameno, aby mohli pořád vytahovat mobil. 😂 A pak dojedu z výletu a ze stovky fotek se to snažím zesekat na dvacet, který by mi jako dokumentace mohly stačit. 😂

impact
impact 11.06.2024, 09:08:39 xxx.xxx.123.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 11.06.2024, 09:05:45

Zato Konga bych se ráda konečně zbavila. 😂

Obrázek
impact
impact 11.06.2024, 09:07:42 xxx.xxx.123.146
Vahine:

A takhlenc! Jooo!!! A to já naprosto chápu a Kéva, láska vokatá, ten to vyhrál na celý čáře…a já jsem dojatá a ukápla mi 🌷

On mě děsně načnul s tou kočkou, že jsem ho dokázala odvolat. (Rozuměj - řvala jsem jak na lesy. 😂) Z totálního blba, kterej mastil psy na potkání a snažil se ulovit všechno živý, jsem udělala pohodového psa, kterej k nám zapadl, jak kdyby tu byl odjakživa. 

Nevím, no. Možná, kdyby se o něj přihlásil někdo, koho znám, tak bych to zvládla líp. Každopádně se mi tohle stalo poprvé a doufám, že naposled. 🤭

impact
impact 11.06.2024, 08:55:18 xxx.xxx.123.146
Xerxova:

mysleli asi Báru od Efe

Ajo. 😄 Bohužel, no. Efe nic. Ale jí bych ho možná aj dala. 😀

impact
impact 11.06.2024, 07:23:27 xxx.xxx.123.146
Plaka:

Barunka má kámoše? Nenapínejte nás!🙄

Juj, jaká Barunka? Teď si asi sedím na vedení. 😄

A jo, dopadlo to tak, jak to dopadlo. Nechtěla jsem žádnýho dalšího psa a už vůbec ne psa-psa. 🙄 Ale ozvali se mi na něj dva zájemci (jeden s nevhodnými podmínkami a druhý toho o sobě moc nenapsal, takže nedokážu posoudit) a já najednou zjistila, že se ho po tom půl roce piplání si a vychovávání nedokážu vzdát. 😔 

impact
impact 10.06.2024, 18:15:22 xxx.xxx.11.149
Bodlinka:

já budu za zlýho, ju?

to vám jako opravdu připadá normální mít čokla na délku fotbalového hřiště od sebe? jako jen tak, dělej si co chceš?

Já to tady dočítám a přemýšlím nad tím, esi jsem divná, když mi akční rádius 50-100 přijde nenormální.. A v podstatě mě vůbec nepřekvapuje, že si fena absolutně mimo vliv majitele našla zábavu sama. 

Moji psi chodí tak na dvacet třicet metrů maximálně a to samozřejmě jen tam, kde vidím do prostoru. Kde nevidím, musí jít kolem mě. Taky nesmí scházet z cesty, nesmí vybíhat do lesa. Jinak nastává buzerace, případně vodítko či stopovačka. Naučili se zatím všichni, ale je fakt, že jsem jim nikdy nedovolila se takto rozlovit. 🤐

Psa, u kterého nemám naprostou jistotu, že ho zastavím, bych z vodítka/stopovačky/EO nepustila.

impact
impact 10.06.2024, 17:58:42 xxx.xxx.11.149
Vahine:

🍀🍀🍀👏 🤐🤭 mlčím, aby se to nezakřiklo!!!

Tohle už se nezakřikne. 🤣🤣🤣

impact
impact 09.06.2024, 19:47:39 xxx.xxx.11.149
sutrik:

Happy Herolky 🙂 Tam jsem byla před 14 dny na kurzu rally obedience.  Nesmím tam jezdit často, jinak bych přibrala 😀

Miluju tam ty snídaně. 😄

impact
impact 09.06.2024, 19:34:17 xxx.xxx.11.149
orionka-2:

I já. Jsem si to myslela, že Kevin zakotvil. Jak na něj ten člověk kouká, určitě o tom přemýšlí. A je mu líto, že odjede bez něj.

Nn, tam jsem upíchla jinou fenku už dávno. Jen jsou pár a na běhání mají jen ji. Tak si Michal půjčil Kévu. 😀