Jedovatá jsou zelená. Červené je ok.
Příspěvky uživatele
impact
Anonymní:Dobrý den máte stále pejska k dispozici dekuju
Po šesti letech?
Co mrknout k Jezevčíkům v nouzi?
Dneska krásných třináct. 😊
Včera se mi vůbec nic nechtělo. Byla jsem po tom tejdnu v práci jakási udyndaná, tak jsem si říkala, že tenhle víkend na výlet prdíme. 😏 Aj přesto jsem si dala po práci vařit vývar, kdybych se nakonec rozhodla vyrazit, tak ať mám sváču. No, a pak jsem začala študovat mapy a už mě to zase chytlo. 😂 V noci jsem se třikrát vzbudila tím, že mi v hlavě hrály Hory od O5 a Radeček a to už jsem si někdy v půl třetí říkala, že jsem úplnej dement. 😂
Ráno vstávačka, po sedmé naházet psy do auta a hurá na výlet. Fikaně jsem předtím vyhodila Maffinu s BJem a Merlinem na dvůr, takže vůbec netušili, že se balím a nestihli během těch pět vteřin, než jsem je namrskala do auta, vzbudit půl ulice. 😠
Cesta tam byla krutá, protože jsem vybrala tu nejkratší a nejhorší a kdybych neřídila, blila bych už po pěti kilometrech. 😂 Po prvních dvaceti kilometrech jsem se úplně nejvíc nasrala, když mi došlo, že sedák leží doma na skříni. 🙄 Naštěstí mám v tašce s psíma cajkama ještě opasek a tak jsem se nemusela vracet. Ovšem vzápětí jsem se nasrala hned po druhý, páč jsem si uvědomila, že v té tašce není ani jedno vodítko, krom těch dvou na tahání. 🤧 Nu což, vracet se nebudem. Nebude to poprvé, co půjdeme na výlet bez vodítek. 🤐
Po příjezdu na parkoviště stačilo fofrem vyházet psy z auta a vyrazit. Ze začátku jsme potkali nějaký houbaře, ale hlouběji v lese už pomalu ani noha. Boží to bylo. Krásná třináctka, perfektní počasí a psi, když se neměli před kým předvádět, úplně na pohodu. 😛
Sarah01:Jj, však proto píšu, že oni tvrdí, že nemůžou. Ale myslím si, že kdyby se chtělo….
To jsme se nepochopily. Ono se chce, jen se o tom nemluví.🤫
Fikovnice:Krasavec!👌
Impact, pamatujete, komu se moc a moc líbil???😉
Lupusovi!!!
No a mně, škoda, že u mě pes už nee (nebo teď ne a v budoucnu nejspíš také ne).
No jo, ale už je skrz nesestouplou kulku kastrovaný a kastráty tady nikdo nechce. 🤐
Zrzavci:Kdo šetří ……. podaj si ho nepoctivý bratři
https://hanacka.drbna.cz/krimi/31861-policiste-resi-podvod-pri-prodeji-stenete-na-sternbersku-zjistili-i-dalsi-pripady.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1264100&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
KAŽDEJ DEN BY MOHL TAKOVEJ ČLÁNEK VYCHÁZET A ZASE SE NAJDE NĚJAKEJ INTELIGENT CO PŮJDE A UDĚLÁ TO.
Tak v tomhle případě je aspoň fajn, že žádný štěně nejspíš neexistuje a babu prostě jenom natáhli o prachy.
Jinak nahoře k tomu komentáři Sarah. Ono to není možná ani tolik o tom, že v tom má policie svázané ruce, jako spíš že tvrdí, že mají svázané ruce. 🤫 I když samozřejmě zákony na hovno. Ale co já mám informace… (Který samo nebudu psát na veřejnej portál.)
Já předtím nějak pohořela na tom, že jsem nevěděla, na kterej song to je. Teď už vím.😂😂😂😂
Vahine:Ty jo, ale ten se taky hodně vylepšil, má óbr šmrnc ❤️ hodně jste na nich na obou zamakala, smekám klobouk!👏😪 🌷 Kongovi přeju, ať ten úžasnej páník/panička, co někde jsou, ale ještě o něm nevědí, ať brzo prozřou a přijdou si pro něj, pro kebulku ušatou krásnou ☺️🙏🍀
Udělali jsme mu v kempu pěkný fotky, tak třeba se konečně někdo chytne. 😏
efe:Dík, ale druhýho teriéra bych asi nezvládla 😀 K Barunce se rýsuje něco jinčího…
A Kévovi gratuluju k rodince a Vám ke Kévovi 🥰
Děkuji. 🤩
Já si teda po pravdě neumím zas představit, že bych měla jinýho psa než teriéra. Páč teriérů není nikdy dost. 😂
když už má v ruce mobil, tak proto, aby svého psa vyfotil
Hrdě se hlásím k těm, co si museli na batoh koupit kapsičku na rameno, aby mohli pořád vytahovat mobil. 😂 A pak dojedu z výletu a ze stovky fotek se to snažím zesekat na dvacet, který by mi jako dokumentace mohly stačit. 😂
Zato Konga bych se ráda konečně zbavila. 😂
Vahine:A takhlenc! Jooo!!! A to já naprosto chápu a Kéva, láska vokatá, ten to vyhrál na celý čáře…a já jsem dojatá a ukápla mi 🌷
On mě děsně načnul s tou kočkou, že jsem ho dokázala odvolat. (Rozuměj - řvala jsem jak na lesy. 😂) Z totálního blba, kterej mastil psy na potkání a snažil se ulovit všechno živý, jsem udělala pohodového psa, kterej k nám zapadl, jak kdyby tu byl odjakživa.
Nevím, no. Možná, kdyby se o něj přihlásil někdo, koho znám, tak bych to zvládla líp. Každopádně se mi tohle stalo poprvé a doufám, že naposled. 🤭
Xerxova:mysleli asi Báru od Efe
Ajo. 😄 Bohužel, no. Efe nic. Ale jí bych ho možná aj dala. 😀
Plaka:Barunka má kámoše? Nenapínejte nás!🙄
Juj, jaká Barunka? Teď si asi sedím na vedení. 😄
A jo, dopadlo to tak, jak to dopadlo. Nechtěla jsem žádnýho dalšího psa a už vůbec ne psa-psa. 🙄 Ale ozvali se mi na něj dva zájemci (jeden s nevhodnými podmínkami a druhý toho o sobě moc nenapsal, takže nedokážu posoudit) a já najednou zjistila, že se ho po tom půl roce piplání si a vychovávání nedokážu vzdát. 😔
Bodlinka:já budu za zlýho, ju?
to vám jako opravdu připadá normální mít čokla na délku fotbalového hřiště od sebe? jako jen tak, dělej si co chceš?
Já to tady dočítám a přemýšlím nad tím, esi jsem divná, když mi akční rádius 50-100 přijde nenormální.. A v podstatě mě vůbec nepřekvapuje, že si fena absolutně mimo vliv majitele našla zábavu sama.
Moji psi chodí tak na dvacet třicet metrů maximálně a to samozřejmě jen tam, kde vidím do prostoru. Kde nevidím, musí jít kolem mě. Taky nesmí scházet z cesty, nesmí vybíhat do lesa. Jinak nastává buzerace, případně vodítko či stopovačka. Naučili se zatím všichni, ale je fakt, že jsem jim nikdy nedovolila se takto rozlovit. 🤐
Psa, u kterého nemám naprostou jistotu, že ho zastavím, bych z vodítka/stopovačky/EO nepustila.
Vahine:🍀🍀🍀👏 🤐🤭 mlčím, aby se to nezakřiklo!!!
Tohle už se nezakřikne. 🤣🤣🤣
sutrik:Happy Herolky 🙂 Tam jsem byla před 14 dny na kurzu rally obedience. Nesmím tam jezdit často, jinak bych přibrala 😀
Miluju tam ty snídaně. 😄
orionka-2:I já. Jsem si to myslela, že Kevin zakotvil. Jak na něj ten člověk kouká, určitě o tom přemýšlí. A je mu líto, že odjede bez něj.
Nn, tam jsem upíchla jinou fenku už dávno. Jen jsou pár a na běhání mají jen ji. Tak si Michal půjčil Kévu. 😀
No, Kevin už asi zakotvil… 🤐