Aktuálně: 3 733 inzerátů210 789 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 16.05.2024, 13:01:20 xxx.xxx.24.173

Však to byl jen nevinnej vtípek. 😄

Tady s tou bandou pomatenců, co běhá permanentně ze dvora do baráku a zpátky by žádný poleženíčko bohužel nebylo. A navíc nemáme televizi, tak by ani nebylo u čeho ležet. 😂

impact
impact 16.05.2024, 09:34:01 xxx.xxx.24.173
assil:

No a pak tu máme tohle, to je prostě marný to do lidí furt hustit, dělá se to už 20 let  a nikam to nevede, tuhle blbku měli minimálně pokutovat za to, že koupila nečipovaný štěně

https://www.denik.cz/regiony/smrt-zanedbaneho-stenete-v-brne-stalo-se-obeti-mozneho-podvodneho-prodeje-psu-20.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Ta je tupá. Na veterině dokonce zjistilo, že to není retrívr? What?!?! 😂 Tvl mobil by si od kikána na ulici nekoupili, ale čistokrevného retrívra nahned.🤮

impact
impact 16.05.2024, 08:30:32 xxx.xxx.24.173
Aluška:

Vím vím, ale v kanclu jak ho nevidím, tak si na to nevzpomenu a jak přijedu domů, tak už je do města daleko , třeba zítra na kontrole u vet si vzpomenu 😀

Já myslím, že už to ani nebude potřeba. Vždyť to má nádherný! Ale upřímně jsem si myslela, že zůstane jizva velká jak ta původní plocha. Vůbec by mě nenapadlo, že se to bude tak krásně stahovat. 

impact
impact 15.05.2024, 21:13:30 xxx.xxx.24.173
Aluška:

On je celej obvázanej a ještě přes to má bodýčko.  Asi svědí, protože se válí  a tím si ty obvazy pořád šoupe dolů a já je pořád popotahuju nahoru 😀. Ten samodržící obvaz jsem ještě nepořídila…..

Haňba! 😀

Ne, dělám si srandu. Má to krásný!!! 🥰

impact
impact 15.05.2024, 20:00:12 xxx.xxx.24.173
Maja:

My byli na zákroku teď v pondělí.porad.je unavená a pořád by jen ležela.je to normální?

Kastrace je velká břišní operace. Jak píše balu - pokud žere, pije a vylučuje, tak bych ji nechala odpočívat. 

Byla bych ráda, že je v klidu. Některý feny jsou po kastraci jak pometla a to je větší horor.

impact
impact 15.05.2024, 19:30:22 xxx.xxx.24.173
megi-the-pes:

další 

Tvl to je jebka. Umlátila bych ju lopatou na místě. Jdu blejt… 🤮

impact
impact 14.05.2024, 05:56:12 xxx.xxx.24.173
Sarah01:

Je to fakt hnus. Jen jsem si myslela, že toto všechno je součástí i toho byznysu se štěňátky na Olomoucku, ale asi ne, tam šlo o jakolabradory a jakogoldeny. To bude zase jiný gang, ach jo. ☹️

Tam jsou kikáni, kteří berou vořechy z osad na Slovensku a tady to vydávají za plemena. Mě minule rozbil pokus prodat stafbula a když to nevyšlo, za pár dní z něj byl bíglorasl. 😂

Obrázek Obrázek
impact
impact 13.05.2024, 19:30:02 xxx.xxx.24.173
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 13.05.2024, 10:59:47

Spinálka byla na tohle supr, do žíly mi taky něco dali a nebyla jsem přítomna. Z operace nic nevím. Vzbudila jsem se, až když mi nohu vázali a díky spinálce jsem necítila vůbec nic.

Taky jsem usnula. Mě ještě tehdá dali walkmana se sluchátky na uši. Matně si pamatuju, že mi zatloukali šrouby do kotníku. To cukání mě vzbudilo, ale pak jsem zase usnula a na konci mě museli vzbudit. 😂

impact
impact 13.05.2024, 19:25:44 xxx.xxx.24.173
Sarah01:

S dovolení budu na FB sdílet. Lidi, kteří si takový štěně koupí a myslí si, že je zachránili, tak už nevidí to, že kvůli nim trpí desítky rodících fen.

Lidi jsou neskutečně zabednění. Kdyby ty reportáže  měli denně pod nosem, tak stejně půjdou a koupí si to štěně v přesvědčení, že JIM se to stát nemůže. Blila bych z toho…

Tady jsou ještě i zřejmě policejní záběry? A je to tam lépe vidět. A ta pětaosmdesátiletá bába mě fakt dorazila. Prodává štěňata na internetu. 

My si jako lidstvo skutečně za všechny ty zrůdnosti zasloužíme jenom vyhynout. 🤮

https://tydenikpolicie.cz/kriminaliste-zadrzeli-dve-zeny-ktere-mely-prodavat-psy-z-mnozirny-zajistili-93-zvirat/

impact
impact 13.05.2024, 12:37:46 xxx.xxx.24.173

Tým dokumentaristů České televize během natáčení nového filmu odhalil množírnu psů. Ve spolupráci s Policií ČR bylo následně zachráněno téměř sto zvířat.

Policejní zásah, při němž bylo zachráněno devadesát pět psů, kteří žili v trýznivých podmínkách, byl iniciovaný investigativní prací tvůrců nového dokumentárního filmu ČT Továrna na psí prachy. Dokument začal vznikat počátkem roku 2023 v režii Kateřiny Hrochové a tvůrčí producentské skupině Aleny Müllerové. Jeho cílem bylo zjistit a popsat, jakým způsobem spolupracují množírny psů s jejich překupníky. Přesně to se tvůrcům pořadu podařilo odhalit, a aby nebylo narušeno vyšetřování policie, rozhodli se vysílání odložit. Dokument se na obrazovkách ČT objeví v podzimním schématu tohoto roku.

Dokumentaristům ČT se podařilo zachytit celý investigativní postup, který započal analýzou podezřelého inzerátu v kanceláři na Kavčích horách. S kamerami se následně vydali až na práh domu, v němž nakonec policie odhalila přes devadesát zubožených psů. „Odkrýt množírnu se nám povedlo díky obrovskému nasazení analytičky Karolíny a novináře Jaroslava Hrocha. Společně jsme také odhalili slabá místa systému umožňující množírnám generovat miliony korun ročně. V určité fázi natáčení jsme oslovili Roberta a Terezu Plickovy ze spolku Hlas zvířat a společně s nimi připravili trestní oznámení. Poté případ převzala policie,“ líčí režisérka Kateřina Hrochová.

„Na základě trestního oznámení podaného neziskovou organizací na ochranu zvířat se kriminalisté začali zabývat podezřením z protiprávního jednání. Další základní informace pak policisté získali i od štábu natáčejícího dokument o týrání zvířat. V neděli 7. dubna kriminalisté provedli realizaci, při které zadrželi dvě podezřelé ženy. V domě v Olomouckém kraji, kde probíhalo množení psů, našli a následně za asistence státní veterinární správy odebrali celkem třiadevadesát psů, další dva odebrali v Praze. Zvířata byla chována v několika místnostech rodinného domu, ve zcela nevhodných podmínkách. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu týrání zvířat, chov zvířat v nevhodných podmínkách a neoprávněné podnikání,“ uvedla mluvčí Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy Eva Kropáčová.

„Zvenčí se jednalo o nenápadné budovy, uvnitř bylo peklo. Potvrdilo se, že princip překupnictví množitelům pomáhá lépe zametat stopy a mást úřady. Přelstili systém, ale my přelstili je, alespoň v této kauze,“ popisuje dramaturgyně dokumentu Továrna na psí prachy Kateřina Krobová.

V případě týraných zvířat se angažovala i nezisková organizace, spolek Hlas zvířat . „Spolupráce s Českou televizí spočívala jak v podání komplexního trestního oznámení, tak ve společné analýze množírenského byznysu. Tento případ ukazuje, že při správném postupu medií a policie je poměrně velká šance dosáhnout spravedlnosti. Velmi si spolupráce ceníme a rádi jsme přispěli svými mnohaletými zkušenostmi,“ doplňuje advokát Robert Plicka, jeden ze zakladatelů spolku Hlas zvířat.

„Dokument má ambice přispět k dlouhodobější změně. Velký smysl má například apelovat na lidi, aby byli při nákupu zvířat přes internet obezřetní. Je důležité zjistit, kdo zvířata prodává, a být proaktivní a kritický v analýze inzerátů, což platí i pro provozovatele inzertních portálů. Velmi problematické je i to, že je zvířata možné nabízet anonymně,“ upozorňuje Kateřina Krobová a dodává: „Dokument jsme původně měli odvysílat již letos na jaře, abychom však neohrozili policejní vyšetřování, odložili jsme jeho premiéru na podzim 2024

Zachránění psi se nachází v útulcích: LOZ Olomouc, Voříškov, Dogpoint, Voříšek, Útulek Dogsy.

https://www.facebook.com/share/v/xVFyvNL6xztqhZPw/

impact
impact 08.05.2024, 13:46:26 xxx.xxx.9.20

Dneska jsme si s pár lidmi dali krásný okruh podél řeky Moravy. Ty volné středy by mohly být každý týden. 🤪

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 07.05.2024, 13:41:39 xxx.xxx.9.20
Zrzavci:

PS: Sorry, ale já vážně neumím malovat.

Právě že jo, fakt jo, krása , 

Obrázek

No tak tys to dorazila. 😂

Jako hlavu psa třeba umím, ale neumím ju napasovat na to tělo. 🤣🤣🤣

Ne jako, co se týče estetiky a nějaké výtvarné tvořivosti, to jsem marná. Nejhorší pro mě bylo, když mi dělali novou fasádu a chlapi se mě došli zeptat, jakou chci barvu. Když jsem se konečně rozhodla, že asi modrou, tak mi donesli vzorník a to jsem byla v pejči úplně. 😂

Obrázek
impact
impact 07.05.2024, 12:48:31 xxx.xxx.9.20
Bobca:

náhodou!!krásný koník-bez ocasu😄👍

Vrchol mého malířského umění je nakreslit domeček jedním tahem. 😂 

Jinak jsem ještě vysekla nějaký fotky z videa, kde je na jedné fence ten samolepící obvaz vidět.. Neměla to teda ještě přitáhnuté přes ramena. Na videu poskakuje jak kozenka a drží to. 

Obrázek Obrázek
impact
impact 06.05.2024, 11:27:01 xxx.xxx.9.20
Aluška:

tohle dělám když  na mastnej tyl a gázový čtverce vážu pružnej obvaz, ten tyl se čtvercema sjede dolů a pár otáček obvazu taky ☹️

Nj, ale já nepíšu o pružném obvazu. Pružnej obvaz sjíždí už samo o sobě jedna vrstva po druhé. Samolepící obvaz drží jako “trubka”. Myšleno tak, že to udělá jednolitou “rouru”, která navíc drží i z druhé strany přilepená na chlupech. 

impact
impact 06.05.2024, 09:43:11 xxx.xxx.9.20
Aluška:

Holky, nemáte někdo nějakej nápad ? Idorkovi pořád ten obvaz kolem těla klouže dolů z tý rány, už jsem zkusila kšandu kolem krku ( při obvazování jednou obtočit kolem krku ), už i docela dost utahuju ( dejchat může 😀),přes to má bodýčko zapnutý na boku na patentky a jednou se zavrtí a leze mu to na zadek

Široký samolepící obvaz a olepit takto. Občas to dělám pošukům po kastracích.

PS: Sorry, ale já vážně neumím malovat.

Obrázek
impact
impact 05.05.2024, 19:24:32 xxx.xxx.9.20
Vahine:

Výborný vyprávění 😃 děkuji, pobavilo mě. Kongo hezky komunikuje, koukám 😊 je fajn, že se podařilo osvalil tu nožku. Bude potřebovat pánečka, který má rád pohyb tak akorát. Kéž by se oběma krasavcům ty paníky podařilo najít brzo. Je ideální čas-jaro a nebo pak podzim….ale snad se to podaří, myslívám na ně občas…fakt 😉 a taky na zraněného Idorka… 

Jojo, komunikuje skvěle. On i Kevin je vnímavý. Ale Kevin se podívá, co já chci, zamyslí se, jestli to dobře pochopil a udělá to. Kongo napřed popřemýšlí, jak to obechcat a když může, tak to obechčije. 😂 A když vidí, že už jsem fakt naštvaná, tak doběhne ke mě, vyvalí se na záda a ječí jak hysterka, že on to tak vůbec nemyslel. 😂

Na zabití prostě. 😂

impact
impact 05.05.2024, 18:43:43 xxx.xxx.9.20

Ale co s námi lidi chodí pravidelně, tak už jen kroutí hlavou, co Kongo s Chucky umí vymyslet za pejčoviny. Dneska jsem procházeli v lese kolem bahnité kaluže, tak tři metry na metr. Vyjetý kolejiště od lesního traktoru. Oni doběhnou doprostřed a začnou tam pořádat zápasy. Navzájem se shazují do bahna, šlapou po sobě, valchují se. Samozřejmě kdo zrovna procházel okolo, tak ho komplet nahodili bahnem. 🤣 Fakt polovinu procházky jdeme a já jim nadávám vy dva dementi co zas děláte? 🤣

impact
impact 05.05.2024, 18:34:21 xxx.xxx.9.20
Ronja s motejlem:

Jste dobrý!

Jestli nevadí, že se ptám, co Kongo? Rýsujou se nějací zájemci? Sleduju jednoho taky jakovlčáka. Má nějaká omezení, prostě nepřetěžovat plus nějaký cvíčo, ale jinak s ním odvedli kus práce a socializovanej…a pořád v útulku…si říkám, takoví pesani jsou ideální pro někoho, kdo nehltá kilometry, ale taky nesedí na zadku. No, bude Vám k ničemu, že napíšu klasiku…kdybych neměla jednoho doma, jedu si pro něj, půlka republiky by mi nevadila. Tak mu držím palce, je to krásnej pes, přijde mi, že má v sobě takový něco - asi X faktor, či co.

Zájemci bohužel nula. 😔

Jinak s nožkou je na tom skvěle. Sama jsem mile překvapená, jak všechny naše výlety zvládá. A překvapil mě i v tom tahu. Samozřejmě netahá celou cestu. Nechávám ho většinou volně, sem tam si ho přivolám a připnu do kopce. Táhne jak kůň. 😂 

Když jsem ho připřahala první výlet, tak pak v závěru nožku chvílemi nadnášel. Druhé zápřahnutí ji nazvedl třeba jen dvakrát třikrát na konci a dneska to bylo po třetí a vůbec nic to s ním nedělá. A to ještě když ho zase pustím, tak celou cestu dělá pejčoviny s Chucky. I opticky mi přijde, že je ten sval na stehně silnější. Z toho mám hroznou radost. 🥰

Povahově je to ale děsnej cigán. 😂 Vychcandíra jako prase. Někdy na něj musím doslova zařvat, aby netahal ostatní psy do lesa. On ví, že nemá, ale mrskne ocasem a tradá mám tě v pejči. Tak se zastavím, začnu psy sypat pamlskama a on letí, že přece chtěl přijít a má nárok na pamlsek. Já pamlsky schovám a vysměju se mu, že nedošel hned a to je vidět, jak se nafoukne a urazí. 😂 Ale pak zas běhá na první zavolání. 😀

Určitě bych ho neviděla v ruce nějakého moc hodného a citlivého člověka. Je to lump a zakrátko by si dělal úplně, co chce. Potřebuje vyvážit důslednost a ráznost s odměnou. Musí vědět, kde je jeho místo. Pak funguje jak hodinky.