Já bych hlavně nechtěla být v kůži těch policajtů. Prostě furt všechno špatně. A ani se nedivím, že jich tolik odchází ze služby. To my se budeme jednou divit, až budeme komplet bez policie…
Příspěvky uživatele
impact
Paní na konci říkala, že jsou tam dvě hodiny a o psovi nevěděli.
Pes byl evidentně problémový dlouhodobě a oba byli známá firma. Už pokousal x lidí, píšou to místní v komentářích. Stejná bába by kvičela jak píchlý 🐷, kdyby ho ten feťák pustil do děcek a ten tam někoho přizabil. To by byl humbuk, že to picajti neřešili dřív. 😏
To je právě fotka z webu mýho kámoše, co je šije a dodává do zveráčů v okolí. 🙃
Dneska jsem jedno přepínací dala se psem do adopce. Mě moc nevyhovují.
Jinak Vás ( i všechny ostatní) obdivuju, že v těch vedrech trávíte se psy venku několik hodin hodin.
Já dávám psy do auta už tak v šest ráno. Včera jsem se courala, tak jsme vyjížděli až v půl sedmé. A do té třičtvrtě hoďky býváme na místě a vyrážíme. Trasy vybírám výhradně přes les a pokud možno kolem potoků a studánek. Výhoda je, že mám fakt hnoje, co vymetou každou louži. 😂
Ale doma by mě ven teď nikdo nedostal. Bydlím na placaté Hané, kde není jedinýho stromu. Dneska mám schůzku na adopci a musej přijet už v osm. Později do toho pekla odmítám vylézt. 😏
A to musím dneska nafotit čtyři bígly do adopce. Chcípnu u toho.
Já si tu připadám jak z nějakýho vidlákova, ale to vážně máte na mysli tyhle vodítka? U nás se daj koupit na každým rohu. 🙃
Já vždycky táhnu tři kila vodítek v batohu a nakonec je ani nepoužiju. Kolikrát jsem už zapomněla vodítka doma úplně. 😂
Ale jinak používám jen placatý a měkký. Ty kulatý mě taky vždycky pořezaly. 😏
Že jo? To mi posledně říkal kámoš. A já si pořád myslela, že neumím měřit. 😂
My jsme si dneska našli novou trasu. 😊
Zapíchli jsme to u vodní nádrže Jestřabice a vyběhli do lesa. První úsek katastrofa. Někdo tam asi někdy v pravěku vyložil cestu kameny, takže hrbatý jako kráva. Ještě do kopce a většina úseku byl jen takovej pídi tunýlek mezi roštím a stromy. A pak už docela na pohodu. Akorát mě zase pozlobila sedřená pata. Konečně jsem na radu kámošky začala zalepovat šlapky, ale na paty jsem zapomněla. No, byla jsem ráda, že jsem šla poslední tři kilometry z kopce a tak jsem si ji nesedřela na ultimum. 😏
A potkali jsme prasata, jeleny, daňky a jakýsi ovce. Taky běžící laň v lese, díky které mě Kevin vytáhl do druhého kopce. 😂
Akorát mi klasicky mapy.cz naměřily necelých 12 kilometrů a nakonec to bylo víc jak 14. 🤐
Jo a potkali jsme starší pár na ekolech, tak si hladili psy a paní mi říká: Je možný, že jsme vás už potkali někde od Brda k Vlčáku? Tak jsem se smála, že jsme to byli určitě my. Tam chodíme rádi. 🤩
Cestou zpátky jsme jeli kolem takového pěkného rybníka, tak jsem to tam zapíchla a psi se mohli okoupat do čista. 🐶
Doron:Moc se v té problematice nevyznám.
Myslela jsem, že probíhají nějaké zkoušky slepeckých psů před předáním.
Podle mě žádné zákonné zkoušky jako autoškola neexistují. Každá organizace si je napíše podle svého uvážení.
Fikovnice:“Tam totiž sama Flip řekla, že psa uvázala v noci tam a tam…”
To jako fakt??? Jak jsem psala, diskuzi si vybavuji opravdu už málo. Ale toto někdo napsal sám o sobě…?😲
Nezapomeňte, že megí má komplet zálohu diskuze z ifauny a může si to tam kdykoliv dohledat. Takže sloní paměť na detaily nejspíš nemá, ale zato to tam vidí černý na bílým. Nebo bílý na zeleným či jaké písmo ifauna měla. 🙃
Konečně!
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pet-zivoricich-vlku-ktere-majitelum-v-prazskych-repich-zabavili-ministersti-urednici-naslo-domov-v-tabore-40480712
Doron:Jako, že byste z nich tu inteligenci vymlátila ?😂
Náhodou ten inzerát není špatný. Rozhodně zaujme a máme tady všechny validní informace 😂.
Mě se strašně líbí ty díry v tom trávníku okolo psa.😂
🙃
orionka-2:Však jsem právě kvůli tomu napsala svoji konspirační teorii, že se tentokrát klidně ( nebo neklidně) mohl někdo přihlásit jejím jménem. Ještě s tím názvem v závorce, aby nebylo pochyb o koho jde.
Přece když se přihlásím jako (nechci prásknout jméno ), budete si všichni myslet, že jsem Fíkovnice ?
Však mi to impact pochválila.
Obávám se, že megi teorie je úplně někde jinde, než nějaký smyšlený pomstychtivý nick. 🙃
A dcera s paní komunikuje.
Tvrdí kdo?
Ale my se tady bavíme o dvou různých psech. Jen jsou oba shodou okolností bílí královští pudlové.
A pokud někdo akutně potřebuje takového psa, tak ten starý pes to může ty dva roky vydržet.
Umím si představit, že tohle bude důvod, proč to neřeší s právníkem. Ten bude těžko v útulku kopat za to, aby se pes dostal ke kamarádce majitelky s vědomím, že ho Flip chce znovu prodat.
Tomu by odpovídal i ten vztek z odhalení majitelky. Protože co kdyby se ozval někdo, kdo je reálně zná a zjistilo by se, že je všechno vlastně jinak?
A co když s Flip nechce dcera majitelky komunikovat právě proto, že ví, jaký je její cíl?
Tolik otázek…
Myslíte, že by ho chtěla zpeněžit?
To by mě vůbec nepřekvapilo.
To je mistrovské dílo.
To už chce pátrat. Ale proč to někdo dělá?
Protože než někomu poskytnu podpultové informace z druhé strany, tak chci vědět, komu je poskytuju. Nehodlám podporovat množitele a různé podvodníky či zloděje psů a takovým lidem by mohly moje informace pomoci, jak z útulků vymámit jakéhokoliv psa. I takového, na kterého nemají nárok.
Tak jsem se prostě podívala, kdo jste.
A Váš obrat ve chvíli, kdy se provalilo, kdo skutečně jste, mě tak nějak přesvědčil, že Vaše úmysly nebudou úplně cajk.
PS: Reagovat na mě nemusíte.