Ty jo, ale ten se taky hodně vylepšil, má óbr šmrnc ❤️ hodně jste na nich na obou zamakala, smekám klobouk!👏😪 🌷 Kongovi přeju, ať ten úžasnej páník/panička, co někde jsou, ale ještě o něm nevědí, ať brzo prozřou a přijdou si pro něj, pro kebulku ušatou krásnou ☺️🙏🍀
Udělali jsme mu v kempu pěkný fotky, tak třeba se konečně někdo chytne. 😏
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.06.2024, 11:37:37
když už má v ruce mobil, tak proto, aby svého psa vyfotil
Hrdě se hlásím k těm, co si museli na batoh koupit kapsičku na rameno, aby mohli pořád vytahovat mobil. 😂 A pak dojedu z výletu a ze stovky fotek se to snažím zesekat na dvacet, který by mi jako dokumentace mohly stačit. 😂
A takhlenc! Jooo!!! A to já naprosto chápu a Kéva, láska vokatá, ten to vyhrál na celý čáře…a já jsem dojatá a ukápla mi 🌷
On mě děsně načnul s tou kočkou, že jsem ho dokázala odvolat. (Rozuměj - řvala jsem jak na lesy. 😂) Z totálního blba, kterej mastil psy na potkání a snažil se ulovit všechno živý, jsem udělala pohodového psa, kterej k nám zapadl, jak kdyby tu byl odjakživa.
Nevím, no. Možná, kdyby se o něj přihlásil někdo, koho znám, tak bych to zvládla líp. Každopádně se mi tohle stalo poprvé a doufám, že naposled. 🤭
A jo, dopadlo to tak, jak to dopadlo. Nechtěla jsem žádnýho dalšího psa a už vůbec ne psa-psa. 🙄 Ale ozvali se mi na něj dva zájemci (jeden s nevhodnými podmínkami a druhý toho o sobě moc nenapsal, takže nedokážu posoudit) a já najednou zjistila, že se ho po tom půl roce piplání si a vychovávání nedokážu vzdát. 😔
to vám jako opravdu připadá normální mít čokla na délku fotbalového hřiště od sebe? jako jen tak, dělej si co chceš?
Já to tady dočítám a přemýšlím nad tím, esi jsem divná, když mi akční rádius 50-100 přijde nenormální.. A v podstatě mě vůbec nepřekvapuje, že si fena absolutně mimo vliv majitele našla zábavu sama.
Moji psi chodí tak na dvacet třicet metrů maximálně a to samozřejmě jen tam, kde vidím do prostoru. Kde nevidím, musí jít kolem mě. Taky nesmí scházet z cesty, nesmí vybíhat do lesa. Jinak nastává buzerace, případně vodítko či stopovačka. Naučili se zatím všichni, ale je fakt, že jsem jim nikdy nedovolila se takto rozlovit. 🤐
Psa, u kterého nemám naprostou jistotu, že ho zastavím, bych z vodítka/stopovačky/EO nepustila.
My jsme se týden v kuse venčili v Herolkách na sraze našich adoptovaných psů. Doufám, že jsem sem ty fotky ještě nedávala. 😂 Jednak jsem dávala všude možně mrtě fotek a druhak mám po tom týdnu se sedmdesáti lidma totálně vygumovanej mozek. 😂
Byli jsme na výletě, kdy jsem lidem slíbila 9-10km a bylo z toho dvanáct. A borec Kevin si vyběhal druhé místo v překážkovém závodě. 🤗 Na to, že měl běžce (a cizího!) v zápřahu poprvé v životě, běžel jak drak! Jsem na něj pyšná. 😍
Asi mi tím chtěl vykompenzovat hororovej zážitek z prvního dne, kdy jsem ho poprvé v životě pustila na volno a on vzadu v kempu na louce vyšlápl kočku na sebevražedné misi. 🤐 Kočky teda jako totální magoři končily velice často na stromech, na plotech a nebo v okapech na střeše, ale nakonec ty teriéry přežily všechny. 😂
Na poslední fotce věci, co jsem vytahala po příjezdu z auta. Není to prdel to všechno sbalit a vybalit. 😀
Tak my jsme vyrazili na naše týdenní víkendové setkání adopčních rodin, takže procházek bude do aleluja. 😀
První čtyři fotky ala pojďte nahoru, uděláme nějakou pěknou společnou fotku. 😂 Nejnenažranější pes je samozřejmě nahoře, protože za pamlsek cokoliv. 😂
Další čtyři fotky fešák Kéva. Hned na prvním venčení v kempu mu pod nosem z trávy vystřelila kočka a k mému velkému překvapení na druhé zařvání kočku nechal a letěl ke mě. 👌Byl úplně poprvé venku na volno a dost mě tím překvapil. Resp. ne na volno - za plotem kempu, ale on o plotu neví.
No a poslední čtyři fotky - když je miska na vodu malá. 😄
Já asi úplně nerozumím tomu, jak by mohl chovatel něco dokázat.. Byla jsem onehdá svědkem podobné kauzy. Prodané štěně s PP od kvalitní chovky, za pár měsíců údajně začalo ztrácet rovnováhu, řešili s vet. A tuším, že nějak ve třičtvrtě roce (podzim 2023) se majitelka ozvala chovce, že je pes utracenej pro stav neslučitelný se životem. Ze všech vyšetření z ČR jen domněnky, možná vývojová vada, možná následek infekce. Tělo bylo poté údajně odeslané na pitvu do Německa a v lednu měly být výsledky pitvy. Chovka byla na základě výsledků rozhodnuta vrátit plnou cenu. V půlce ledna majitelka udělala humbuk po FB, že s chovkou není domluva. Jakože WTF? Chovka stále čekala do konce ledna na výsledky pitvy. Pod tíhou této argumentace majitelka diskuze smazala a od té doby se stále čeká na výsledky údajné pitvy.
Fakt nechápu, jak by chovka mohla zasáhnout a něco prokazovat, když se o úmrtí dozví až ve chvíli, kdy je tělo psa bůhví kde.. A kdyby došlo na soud, tak bych fakt chtěla vidět soudce, který řekne chovce prokažte, že to nebyla vaše vina a nebo vraťte peníze.
Málem jsme sundali nějakou paní z kola. Potkaly jsme se v lese na velké křižovatce, byla tak 30 metrů od nás. A byla tak zaskočená tím, co vidí, že málem sjela do škarpy. 🤣
Já mám z víkendu fotky na jediné téma 😄, najeto mám cca 750 km a auto nechci nejmíň týden ani vidět. Jinak doma za mojí nepřítomnosti rozkousán další límec. 😂 Myslím, že budu potřebovat přikoupit, máme velkou spotřebu.
Pani tady je téma venčení pejsků a Vy tady veřejně se seksem. 😂
SVS k tomu tenkrát vydávala oficiální prohlášení, když začala povinnost čipovat. Ale nedaří se mi přímo tu jejich zprávu dohledat. 😏 Řešilo se to i kvůli přecházení z OP s čipem na PP.