Super! 👏🍀 A jak dlouho trvalo, než došlo opět ke shledání sourozenců? Došlo k adopci fenky Keni hned? Je opravdu fajn, že to takhle krásně klaplo…a Vaše radost, jako už jistě mnohokrát, převáží nad smutkem 🌷a Kevin, ten na Vás visí očima, aby Vám vyplnil všechna přání…vše je tak, jak má 😊
No upřímně mám knedlík v krku jeste teď, když o něm píšu. 😔
Keňa odešla do adopce během pár týdnů. Je u nás v Kojetíně u rodiny, se kterou se známe přes psy ještě z dob, kdy jsem o útulku ani nesnila. Stavovali se u mě minulej víkend podepsat po kastraci trvalou adopční smlouvu a já pustila na ulici i Konga, ať ho porovnáme se ségrou. No a když jsem viděla, jak se jim líbí, tak jsem navrhla, ať si ho někdy půjčí na víkend. 😜
V pátek došla sms, že by si ho půjčili. Tak že jo, všechno dobrý. V neděli došla sms, kdy ho teda můžou dovést. Tak jsme se domluvili a za hodinu telefon, že už by ho teda nevrátili. 😂
Tak tomu dáme klasicky měsíc a když si to neposere, bude mít novej domov.🤩
Hele teď se dívám na aplikaci mapy.cz, kde si běžně plánuju trasy na výlety a ten jejich Stopař se taky tváří, že umí vše zaznamenat a uložit. Akorát se to zapne jen na telefonu. Já zapínám aktivitu na hodinkách a do telefonu se to nahraje. A mapy.cz by měly jít na všem.
Aha, děkuji, to je škoda, od Huawei nemám nic, potřebovala bych něco takového pro Apple nebo Xiaomi🙂
Já to měla dřív v Huawei mobilu a teď to mám i v Xiaomi, ale hodinky mám stále Huawei. Nemám tušení, esi by to fungovalo s jinýma. Ale tak já myslím, že by mělo být takových aplikací víc, ne? Určitě dřív bylo Endomondo, to ale zrušili. Třeba sem dá někdo tip. Už jedu Huawei dlouho, tak se v dalších nevyznám. 🤭
Impact, já se zeptám, co je to za aplikaci v telefonu co máte? To je bezva, už jsem se chtěla zeptat dříve, tam se vlastně zobrazí kudy jste šli, kolik km a tak.
Tak my dneska po nějaké době zase vyrazili na výlet. Sice jsem nadávala jak špaček a se slzou v oku vzpomínala na postel a klimatizaci, co u ní stojí, ale nakonec jsme se hecli a došli to. 😂
Jeden motůrek byl na víkend zapůjčen ke svojí ségře a tak jsem ho nahradila druhým motůrkem. Moc radosti jsem teda nesklidila. Ocas zvedl snad po třech kilometrech a nasranej je doteď. 😂
A viděli jsme krásnou laň! Jen není na fotce moc vidět.
Po návratu domů jsem se dozvěděla, že už se zapůjčenej motůrek nejspíš nevrátí. Tak jsem si pobrečela a musíme si holt po roce zvyknout bez něj. 🤧
Já si to umím živě představit. Mě stačilo pár let života s thajkou. Nikdy u žádnýho jinýho psa jsem neviděla, že by byl schopnej takto uvažovat v logických souvislostech.
Viz moje stará historka o tom, jak mi schovávala řetízek od kotce, abych nemohla zavřít spodní část branky a ona ji pak mohla odsunout a vylézt z kotce ven. Když ho schovala poprvé, tak jsem šla na jistotu do boudy a vytřepala ho z deky. Protože život s takovým psem prostě člověka vycvičí. Když ho schovala po druhé, tak jsem se jí vysmála, že je úplně blbá a šla pro něj zase do boudy. Jaký bylo ale překvapení, že tam nebyl... Když jsem vylezla z kotce a podívala se na thajku, tak bych přísahala, že jí cukaly koutky. 😂
Nakonec ji prozradil maličký kopeček čerstvé hlíny. Předpokládala, že ho půjdu zase hledat do boudy a tak ho raději zahrabala. 😏
Asi čímkoliv. Si myslím, že na druhu šampónu nezáleží. Já těm antiparazitárním moc nevěřím.
Ale co by mohlo zabrat, je Neostomosan. To by neměli přežít ani kloši. Nebo olejový zábal? Jako bonus krásné a lesklé vlasy.🙂
Ty kokos z Neostomosanu bych měla asi větší paniku jak z klošů. 😂 A ten smrádeček. 😂
Jako ani se nedrbu, když na to nezačnu myslet. U mě asi fakt víc funguje paranoia jak to, že bych tam mohla něco mít. Ale jak douklízím a půjdu do sprchy, tak nějakej antipa najdu a zkusím to. Snad nebudu plešatá. 😄
Jo tak na běžný procházky to myslím nepotřebuju. Já vlastně ani nikde v lese kloše ještě nepotkala a stejně mám běžně kšiltovku a pohybujeme se, tak nemaj moc šanci a navíc mají nabídku psů, tak co by lezli na mě. Ale včera jsme fakt stáli půl hodiny na místě a naletělo jich na mě mraky. Jde mi spíš o to, čím teď aktuálně sjet tu hlavu. 😀
Máte někdo tip, co použít proti těm zm*dům (sorry, ale nemám prostě jinej výraz… 😈) na vlastní vlasy? Mám to normálně švihnout antipa šamponem pro psy? Nikdy jsem to nezkoušela.
Včera jsme byli pohřbít fenečku v lese a bylo jich tam třicet miliard. Předpokládala jsem běžné komáry, tak jsem se před odjezdem slila repelentem, ale nepomohlo to na nic. Nikdy za celej život jsem neviděla dohromady tolik klošů, jak za tu půl hodinku, než jsme to vyřídili. Od té doby mám až paranoidní pocit, že je mám všude ve vlasech. 🤮
Byla jsem v krematoriu už bohužel třikrát.. Sice ne v Plzni, ale to asi na věci nic nemění. Mám doma tři urničky a mám i na krku přívěsky s popelem.. Proč by to nemělo být důstojné? 😊
Včera se mi vůbec nic nechtělo. Byla jsem po tom tejdnu v práci jakási udyndaná, tak jsem si říkala, že tenhle víkend na výlet prdíme. 😏 Aj přesto jsem si dala po práci vařit vývar, kdybych se nakonec rozhodla vyrazit, tak ať mám sváču. No, a pak jsem začala študovat mapy a už mě to zase chytlo. 😂 V noci jsem se třikrát vzbudila tím, že mi v hlavě hrály Hory od O5 a Radeček a to už jsem si někdy v půl třetí říkala, že jsem úplnej dement. 😂
Ráno vstávačka, po sedmé naházet psy do auta a hurá na výlet. Fikaně jsem předtím vyhodila Maffinu s BJem a Merlinem na dvůr, takže vůbec netušili, že se balím a nestihli během těch pět vteřin, než jsem je namrskala do auta, vzbudit půl ulice. 😠
Cesta tam byla krutá, protože jsem vybrala tu nejkratší a nejhorší a kdybych neřídila, blila bych už po pěti kilometrech. 😂 Po prvních dvaceti kilometrech jsem se úplně nejvíc nasrala, když mi došlo, že sedák leží doma na skříni. 🙄 Naštěstí mám v tašce s psíma cajkama ještě opasek a tak jsem se nemusela vracet. Ovšem vzápětí jsem se nasrala hned po druhý, páč jsem si uvědomila, že v té tašce není ani jedno vodítko, krom těch dvou na tahání. 🤧 Nu což, vracet se nebudem. Nebude to poprvé, co půjdeme na výlet bez vodítek. 🤐
Po příjezdu na parkoviště stačilo fofrem vyházet psy z auta a vyrazit. Ze začátku jsme potkali nějaký houbaře, ale hlouběji v lese už pomalu ani noha. Boží to bylo. Krásná třináctka, perfektní počasí a psi, když se neměli před kým předvádět, úplně na pohodu. 😛
KAŽDEJ DEN BY MOHL TAKOVEJ ČLÁNEK VYCHÁZET A ZASE SE NAJDE NĚJAKEJ INTELIGENT CO PŮJDE A UDĚLÁ TO.
Tak v tomhle případě je aspoň fajn, že žádný štěně nejspíš neexistuje a babu prostě jenom natáhli o prachy.
Jinak nahoře k tomu komentáři Sarah. Ono to není možná ani tolik o tom, že v tom má policie svázané ruce, jako spíš že tvrdí, že mají svázané ruce. 🤫 I když samozřejmě zákony na hovno. Ale co já mám informace… (Který samo nebudu psát na veřejnej portál.)